maandag 30 mei 2022

De Matrix Verlaten ~ 30 mei 2022 ~ Kenneth Schmitt

De Matrix Verlaten

Door: Kenneth Schmitt – 28 mei 2022

Eeuwenlang is de mensheid beheerst geweest door parasieten. Zij zouden geen macht over ons kunnen hebben zonder onze toestemming, die zij door middel van misleiding hebben verkregen. Wij kunnen onze ervaringen met hen overstijgen door onze toestemming en onze levenskracht in te trekken. Soevereiniteit wacht op onze bewuste erkenning en maakt deel uit van alleen maar positief zijn.

Wanneer we positief zijn, kunnen we geen angst hebben, wat negatief is. Wij kunnen geen noemenswaardig contact hebben met negatieve energieën, omdat zij niets van ons ontvangen. Zij hebben onze angst nodig om te bestaan. In de zin dat wij ons aan hen onderwerpen uit angst. Omdat we dan op één lijn staan met angst, geven we onze levenskracht aan het bestaan van negatieve energie.

De parasieten hebben ons in een hypnotische trance gehouden, niet wetende dat we het negatieve rijk kunnen verlaten wanneer we positief worden in ons hele Wezen. Het is een bewuste keuze om ons ego-bewustzijn te overstijgen en ons te openen voor een groeiend bewustzijn van de energie die we ontvangen in het bewustzijn van de Schepper. Dit is wat natuurlijk voor ons is. Het is in alle opzichten levensverrijkend en is wat we intuïtief kunnen weten. Op dit niveau van bewustzijn is er geen afstemming met parasieten, en geen interactie.

Ons eeuwige Zelfbewustzijn is bewust zijn voorbij tijd en ruimte, wat alleen maar positief is en de bron is van ons menselijk karakter. Zodra we onszelf bevrijden van onze gehechtheid aan onze beperkende overtuigingen over onszelf, worden we emotioneel en mentaal helder. Ons uitbreidend bewustzijn kan ons openen voor het realiseren van onze aangeboren vermogens. In ons hoger-bewustzijn zijn we in alle opzichten onbegrensd. Wij zijn ons huidige bewustzijn met oneindige vermogens, en we hebben ervoor gekozen ons uit te drukken als ons menselijke wezen.

Deze realisaties kunnen ons leven veranderen in de ervaringen die we bewust kiezen. Omdat wij ons bewust kunnen zijn van de kwaliteit van de energie in het hart van ons Wezen, kunnen wij onze levensverbeterende energieën tot uitdrukking brengen in onze ervaringen. We kunnen diep begrip hebben in elke omstandigheid die we tegenkomen, en we kunnen in groot bewustzijn deelnemen binnen het Ene universele bewustzijn.

Kenneth Schmitt

https://www.consciousexpansion.org

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org