vrijdag 27 mei 2022

Kosmos & Ascensie Journaal Vrijdag 27 mei 2022 ~ Marjolein Ingrid Soulpursang


Kosmos & Ascensie Journaal
Vrijdag 27 mei 2022

ZEER HEFTIGE ENERGIE MET PITTIGE TURBULENTIE EN EEN HOGE PROTONEN DICHTHEID GEEFT LOOD IN JE BENEN

-EXTREME LETHARGIE-MOEHEID-NIETS WILLEN OF HOEVEN-EXTREME DORST-VEEL PLASSEN-DIEP VERDRIET NU JE VERLEDEN DEFINITIEF WORDT LOSGELATEN OP CELLULAIR NIVO-LOOD IN DE BENEN-VLINDERLICHT ZWEVERIG GEVOEL-GEMENE PIJNSCHEUTEN HOOFD-BORST-GEMEEN PIJNLIJKE BENEN - DRONKEMANS LOOP -DIARREE-

###TIP; DRINK BOUILLON TER AANVULLING VAN DE ELEKTROLYTEN###

***ALS EEN DRONKEN VLINDER VOEL IK MIJ; ZEER LICHT MAAR ZEER DRONKEN MET VEEL KINDERTRANEN EN ONTROERING TEGELIJKERTIJD***

**** EEN SUPER MEGA TSUNAMI AAN ENERGIE BEREIKTE ONS
VANNACHT!
--misselijk, draaiduizelingen,
moe, druk op de nek, schouders achter -en voorhoofd,
hoofdpijn, onrust, stress uitstoot, duwende druk tussen de
schouderbladen, grieperig, snel overprikkeld, emotioneel,
pijnlijke lymfeklieren, spierpijnen, hormonale
disbalans, overbelast zenuw-en orgaanstelsel, rillen, trillen,
vibreren, diepvrieskou aanvallen en hitte opvliegers= signaal
van diepe transformatie!

**** SCHUMANN ANOMALIEN MET PIEKEN TOT 41 HZ
gebied tussen maag en hart zuiveren van oude
gedachtenvormen=vervuilde lymfe= oude jij 3D laat los!.
Geeft druk op het skelet, borstbeen en spanning op het
maaggebied., komen vele onderdrukte emoties omhoog, CO2
gassen tgv innerlijk conflict tussen verstand=ego en gevoel en
het verhoogde aanbod afvalstoffen veroorzaken een file in je
spijsvertering systeem=opgeblazen, vertraagde spijsvertering.
obstipatie, volle maag, meer en meer intolerantie.

**** Kp 1-2 = zonnewindsnelheden tot 350 km/s. Ze razen
zigzaggend door je aura= ragfijne zenuwstelsel: onrust,
dronken, wankel gevoel. Zeeziek noem ik het zelf,
overprikkeld zenuwstelsel! Ze blazen zo je lymfe systeem
schoon van oude vervuilde lymfe=gedachtenvormen=ego

****EXTREME PROTONENDICHTHEID VAN 42.79%! Geeft zwaar
beladen gevoel.

WOWWWWW een SUPER MEGA TSUNAMI aan licht krachtgolven Ze geven onrust en buikvibraties!

AANPASSEN en REINIGEN is NOODZAAK in deze sterk transformerende tijden!

Het verreist voortdurend overgave van ons ego aan ons voelend lichaam en kan veel frustraties losmaken in onszelf nu we niet langer in staat zijn tot ons alledaagse gewoonten van denken en doen ritme, we zijn er gewoonweg veel te moe voor.

De 12 kosmische kanalen of energie portalen worden weer open en toegankelijk zodat je ziel ontwaakt en je laat herinneren wat je hier op aarde komt doen. De 12 poorten van de ziel=12 hersenzenuwen, 12 thoracale wervels verbonden aan je temporaal kwabben.

Je kunt de kundalini energie gaan voelen bij deze immense krachtgolven; een orgastisch ontwaken van de vereniging van je innerlijke man en vrouw! Je verstand en gevoel komen weer op 1 lijn en zijn gelijkwaardig. Alles wat niet thuishoort in deze heilige ruimte [bekken, heilig-been] wordt eruit geduwd en opgeruimd van misbruik, schuld en schaamte, trauma's van vele levens en voorouderlijke lijnen uit 3D tijdlijn. De binnenstromende lichtgolven duwen deze duistere koude energie uit je diepe bindweefsellagen= kou aanvallen, rillen, trillen, heftige spierkrampen.

Er wordt letterlijk licht gebracht in deze duistere en van licht verstoken gebieden. Des te sterker de krachtgolven des te sterker de uitstoot van de verdichte en duistere energie! Dit maakt dat je met een zwaar beladen en neerslachtig gevoel wakker wordt en denkt dat je achteruit gaat ipv vooruit. Je ruimt je verleden op van vele generaties en bloedlijnen soms tot wel 100 jaar terug!

Daarbij komen vele spanningen en emoties los die te maken hadden met ongelijkwaardige relaties op velerlei gebieden en van vele levens. Geeft bekkenbodem pijnen, schedelpijnen, pijnlijke wervelkolom en mn onderrug, benen, verkrampte soms brandende voetzolen, hevige drukgevoelens tussen je schouderbladen, pijnlijke knieën die veel angst hebben opgeslagen, misselijk makende pijnen aan de binnenkant vd bovenbenen en scheenbenen, veel plassen, deprimerende gevoelens en een achtbaan aan emoties= pure oude rommel uit je systeem!

De hogere chakra's [hart en hoger hart] verbinden zich met het witte licht dat nu in hoge frequentiegolven binnenstroomt via de kruin en daar als een soort van douche over je hele lichaam heen uitstroomt.

De neutraal geladen deeltjes verbinden zich met ons fysiek lichaam en zorgen voor evenwicht waar onevenwicht is in de cellen= de + en - polen! De cellen gooien een teveel aan stress=geladen spanning= Hz, eruit en dat komt dan in ons emotioneel waterlichaam=lymfe, waardoor je een teveel aan spanning/stress en veel duistere dode energie kunt ervaren.

Chakra 5=hoger hart en de plek van ons innerlijk kind, het is de chakra van yin en yang, van + en - ionen en verzorgt de basale celstofwisseling, chakra 5 heeft nu veel spanning los te laten oiv de stroom van witte licht en werkt als een magneet.

Ze stammen uit de tijd dat we vanuit onze lineiare linkerhersenhelft gingen leven. Alles komt letterlijk nu aan het licht en mag gezuiverd worden= via het bloed en de organen! Die zijn nu 24/7 actief bezig in ons lichaam om onze innerlijke huishouding schoon te maken ipv uiterlijke huishouding,
We maken ons los uit oude hoofdstukken van vele levens en generaties!

Wees je ervan bewust dat je Lichtlichaam met een heel hoge snelheid draait, en wees heel voorzichtig met jezelf. Je hebt feitelijk de Oude Aarde verlaten en bent opnieuw "verbonden" met de Nieuwe Aarde. Het zal even duren voordat je "je voeten" weer hebt gevonden.

Je Hart en Hogere Chakra's zijn afgestemd op de frequentie van de Nieuwe Aarde.

Misschien heb je het gevoel gehad dat je was verdwenen.
Naarmate je frequentie hoger wordt, kunnen diegenen die niet in staat zijn om de verschuiving te maken, uit je leven zijn verdwenen. Je kan je enorm eenzaam voelen naarmate je draaiveld toeneemt en je daadwerkelijk "weggaat" naar een nieuwe plaats.

Deze energieën worden als moeilijk ervaren, omdat je ermee worstelt je evenwicht te bewaren. Velen laten ook eerdere levens van negativiteit en angst los. Je voelt je alsof je nooit voorbij de worstelingen, het ongemak en de eenzaamheid van dit proces zult raken. De makkelijkste manier om deze energieën te integreren en je evenwicht te bewaren, is je vreugde te vinden in het volledig vertrouwen dat je gegeven wordt.

Laat je spirituele huishoudelijke hulp zijn gang gaan! Het is de beste en meest zorgvuldige “schoonmaker” die je ooit zult ontmoeten!

SYMPTOMEN geeft spierpijnen nek/schouders/ druk vlak onder sleutelbeen, hartritmestoornissen, druk op het hele skelet, benauwdheid, hyperactieve aanvallen afgewisseld met totale uitputting, gevoel heen en weer geslingerd te worden, depressieve gevoelens= dode energie die vrijkomt, vibrationele griep en heel veel trillen, rillen, beven met bevroren gevoelens o.i.v aanpassing van de bloedcirculatie, gloeiende hitte opvliegers, gemene stekende pijnen schedel, borst, buik, zeer pijnlijke benen o.i.v uitlijnen van de 10 heiligbeen zenuwen diep de aarde in, gevoel van extreme lichtheid ervaren alsof je bijna wegzweeft, dronkenmans loop, veel dorst, veel plassen, totaal lethargisch wat ego paniek geeft want die wil/moet nog zoveel, behoefte om de leegte op te vullen met materie= lege darm vs volle darm gevoel=egobrein die niet tegen lege plekken kan en gelijk weer weer vullen met materie.

NOODZAAK: AANPASSEN , AARDEN , SCHOONMAKEN AURA EN OVERGAVE!!

www.naturalupgrade.nl biedt een geweldige energetische ondersteuning voor een sterke aarding en aura zuivering tijdens ascensie!
De FEETCARE-lotion = werkt fantastisch, geeft gelijk een sterke
aarding,!
De LEGCARE-lotion = bij verkrampingen en vermoeide pijnlijke
benen!
De BODYBUTTER = helpt geweldig bij overprikkeling!
De AURASPRAY = zuiveren de omgeving /aura zodat je
dichtbij jezelf blijft in deze
transformerende tijden!
Ze werken fantastisch en bieden een geweldige ondersteuning tijdens deze heftige transformatie vooral bij HSP-ers!!!
Na 3 weken gebruik was ik al enorm aan het vooruitgegaan en ik ging steeds beter in mijn vel zitten, beter en sterker geaard en dmv de Aura spay gelijk opschoning van mijn omgeving wat een verademing
***Wat weer een enorme ascensie stampotje
Er komt zoveel info bij mij binnen, ik kom losse polsen tekort
Ik zweef zowat en ben zo licht als een vlinder, maar huil ook tegelijkertijd om mijn kindkwetsuren die nu pijnlijke voelbaar worden en een AHA gevoel geven.
Vanmorgen bedacht ik me; met al deze klachten die wij nu ervaren zou je toch een abonnement hebben op de huisarts als je niet weet wat er aan de hand met je is.
Mijn klachten van ontwaken en vleugels krijgen lijken verdacht veel op een hypofyse tumor met nystagmus, dronkenmans loop, veel water, veel plassen, dubbel zien, hoofdpijn. Ik kan het weten als voormalig ic verpleegkundige op de neuro-intensive care UMCG
Nu ga ik weer lekker varen op de Mekong en nixen, dagdromen en straalbezopen zijn terwijl mijn schrompelende ego nog moord en brand roept op huis opruimen, nieuwe spullen, kleding, de was doen, nieuwe kleuren, hij raakt flink uitgehongerd want ik ben te lethargisch om te gehoorzamen. Oude kloffie en lekker varen op de Mekong, make-up-loos en vrij
Marjolein Ingrid Soulpursang