dinsdag 31 mei 2022

Deze week tot 7/6 ben ik offline! ~ Marjolein Ingrid Soulpursang


Deze week tot 7/6 ben ik offline!

Even een time -out zonder afleidingen, de energie is zeer intens, immens en pittig.

Huilbuien, hitte aanvallen tot gloeiende hitte over mijn hele bovenlichaam afgewisseld met immense kou aanvallen, fikse groeipijnen, heftige druk op en tussen de schouderbladen [tussen 4-7e borstwervel] schor, prikkelbaar, moe, uitgeteld, veel lymfedoorstroming via thymus met uitstoot kinderkwetsuren.

Vooral in de ochtend niet vooruit te branden met huilbuien en pas na 17.00 uur iets meer actief als de UV straling iets minder sterk is geworden.

Vraagt om volledige ontspanning en rust oftewel badderen in het immense licht dat weerspiegeld wordt in de stroming van de Mekong ver weg van de bewoonde wereld.

We zitten in extreme hoge zonnewindsnelheden van > 500km/s met zelfs uitschieters tot 600 en bijna 700 km/s;

Wat kan je voelen? [Bron; met dank aan Martha Krul]
De zonnewind veroorzaakt onrust in het magnetisch veld van de aarde en daardoor heb jij er last van in je energie. Hierdoor kan je het volgende ervaren: : koude rillingen, emoties, heel beladen wakker worden, plots wakker worden 's nachts, moeite met inslapen, neiging om overdag te willen slapen, licht gevoel van grieperigheid, spanning in de kaakgewrichten, lichte hoofdpijn, gepiep in de oren, moeizame vertering, de maag die onder druk staat.

Marjolein Ingrid Soulpursang