zaterdag 28 mei 2022

Wat Zal een Massa Landing van Schepen Betekenen Voor Mensen? ~ 28 mei 2022 ~ Daniel Scranton

Wat Zal een Massa Landing van Schepen Betekenen Voor Mensen?

Gechanneld door: Daniel Scranton – 26 Mei 2022

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. We zijn blij om met jullie allemaal in contact te komen.

Wij zijn zeer delicaat in onze benadering van de mensheid. We weten hoe lang en hard jullie daar op Aarde gewerkt hebben, en we weten dat jullie zoveel vooruitgang boeken met alleen al jullie bereidheid om daar te zijn en aardse ervaringen op te doen, en we willen al die vooruitgang niet in de weg staan. Wij willen de natuurlijke stroom niet verstoren, en daarom is het zo veel beter voor ons om jullie te geven wat wij jullie van veraf geven. Daarom is het voor jullie allemaal het beste om boodschappen te ontvangen die jullie helpen jezelf te helpen.

Wanneer wij spreken over een massale landing van schepen daar op Aarde, willen wij jullie nooit de indruk geven dat zij zullen komen om jullie te redden, om jullie te redden van jullie zelf of van een of andere cabal groep. Wanneer zij landen, zullen zij dat doen omdat jullie er klaar voor zijn, niet omdat jullie hen zo hard nodig hebben en waardoor zij niet langer konden wegblijven. Daarom waarschuwen wij jullie altijd om niet al je eieren in een mand te doen die veel weg heeft van een of andere reddingsmissie. Jullie zijn er veel meer bij gebaat om stapsgewijs te werk te gaan, om babystapjes te nemen. Jullie hebben er zoveel meer aan om alles daar op Aarde te omarmen zoals het is en te beseffen dat jullie degenen waren die op de reddingsmissie werden gestuurd.

Jullie zijn degenen die er nu zijn en die nu in staat zijn om een enorme impact te maken op het menselijk collectief bewustzijn. Wanneer jullie kijken naar degenen zoals wij die in niet-fysieke vorm zijn, kijken jullie ernaar om energieën en informatie te ontvangen die jullie zullen helpen die volgende babystap te nemen. Jullie hebben allemaal je ontwakingservaringen al gehad, en jullie wisten dat toen jullie die ervaringen hadden, zij nog maar het begin waren.

Daarom, hoe opgewonden jullie ook zijn over onze laatste transmissie betreffende massa-ontwaken in de maand juni, onthoud dat die individuen die zullen ontwaken, hun werk zullen hebben. En dat is de manier waarop jullie het allemaal wilden op Aarde. Jullie wilden de langere reis maken, zonder sluiproutes, en dat is de reis die jullie nu maken, ook al zullen zoveel mensen blijven vertellen dat er een of ander magisch reddingsplan in de maak is.

Ja, jullie zon speelt een rol in jullie evolutie van bewustzijn, maar zelfs jullie zon is er niet om jullie te redden, om jullie een energiestoot te geven die alles voor jullie zal veranderen. Jullie zullen zoveel meer voldoening voelen aan het eind van dit alles, bij de voltooiing van de verschuiving in bewustzijn, omdat jullie het stapje voor stapje en stapje voor stapje deden, en jullie jezelf konden voelen groeien en uitdijen. En jullie zullen op deze tijden terugkijken als de beste tijden in jullie hele menselijke ervaring, omdat er zoveel groei voor jullie beschikbaar is en omdat jullie jezelf de kans hebben gegeven om die groei te ervaren, in plaats van van punt A naar punt Z te springen met de hulp van enkele zeer welwillende e.t.s.

Jullie zullen alle hulp blijven ontvangen die jullie nodig hebben en die gepast is, en in jullie kalme, uitgeruste en ontspannen momenten zullen jullie erkennen dat jullie op deze reis willen zijn, en dat jullie degenen willen zijn die opzettelijk vooruitgang boeken en de resultaten van die vooruitgang in elk moment voelen.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad, en we hebben ervan genoten ons met jullie te verbinden.”

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org