zaterdag 28 mei 2022

De Arcturiërs: uw waarheid begrijpen ~ Natalie Glasson


De Arcturiërs: uw waarheid begrijpen


Gegroet en liefs, wij zijn de Arcturiërs. We komen naar voren als een collectief en bewustzijn om een ​​grotere verbinding en begrip van je eigen persoonlijke waarheid in jullie realiteit te brengen.

Velen van jullie zoeken je waarheid, velen van jullie willen je waarheid belichamen en uitdrukken, en velen van jullie willen de waarheid van de Schepper ontdekken. Een waarheid die verlichting, gaven, vaardigheden en bekwaamheden voortbrengt.

Het hele universum van de Schepper is gevuld met de waarheid van de Schepper. Er zijn talloze niveaus en dimensies van waarheid. Waarheid kan verschijnen in één vorm of als één realiteit en het kan verschijnen in een andere vorm of volledig diverse en andere realiteit. Op dezelfde manier waarop de Schepper altijd evolueert, transformeert en in beweging is, verschijnt de waarheid en handelt ze op dezelfde manier.

Daarom kunnen we erkennen dat de waarheid niet noodzakelijkerwijs iets is dat stagneert of hetzelfde blijft. Het is een energie, een bron die constant in beweging is, constant transformeert, verschuift en verandert. Het Universum van de Schepper is als een bibliotheek van alle verschillende vormen, werkelijkheden, inzichten, gedachten en meningen over de waarheid, deze worden allemaal geaccepteerd als de Schepper, als een uitdrukking, een aanwezigheid of een belichaming van de Schepper.

Waarheid is iets waartoe een individu toegang heeft. Het is iets dat ze kunnen afschermen van anderen en zelfs van zichzelf. Het is iets dat ze kunnen onthullen, kunnen manifesteren van en weven in realiteiten. Binnenin je wezen zijn er talloze vormen en dimensies van waarheid. Je persoonlijkheid bevat een dimensie van waarheid, je hartchakra bevat een dimensie van waarheid, je ziel bevat een dimensie van waarheid, zelfs je fysieke lichaam bevat een dimensie van waarheid.

Elk heeft een persoonlijke waarheid die uniek en individueel is, deze waarheden creëren een geheel, ze creëren je hele wezen. Het lijkt misschien dat als alle aspecten van je wezen verschillende vormen of dimensies van waarheid bevatten, je je misschien afvraagt ​​hoe je heel en compleet kunt zijn? Hoe kun je samensmelten en één worden of uitgelijnd?

De volgende vraag is: moeten ze er één zijn? Is het gepast om verschillende waarheden in je wezen te hebben? In veel opzichten is dat zo, omdat de rol van het fysieke lichaam heel anders is dan de rol van de kruinchakra. De rol van de emoties of het emotionele lichaam is heel anders dan die van de aarde-sterchakra, onder je voeten.

We kunnen de waarheid waar je wezen mee overeenkomt upgraden, maar er is een noodzaak om de waarheid die je op dit moment belichaamt te herkennen en te accepteren. Het fysieke lichaam kan bijvoorbeeld de waarheid van vitaliteit en gezondheid belichamen of pijn en ziekte, misschien irritatie of woede. We herkennen deze misschien niet als waarheid, en dit nodigt ons uit om na te denken wanneer we het woord en het label waarheid gebruiken, waar verwijzen we naar? Wat is onze betekenis? Wat is het doel van dit woord?

Voor ons, de Arcturiërs, betekent het woord waarheid iets dat persoonlijk is, vaak een wijsheid of een bewustzijn, of zelfs informatie, die zich zou kunnen manifesteren als sleutels of codes of zelfs als lichttaal. Het is informatie die persoonlijk is voor die uitdrukking van de Schepper. Jij bent een uitdrukking van de Schepper.

Wij zijn een uitdrukking van de Schepper. We brengen onze waarheid nu naar jullie toe. We brengen informatie voort, een vibratie en frequentie, je zou kunnen zeggen een energie die persoonlijk voor ons is, die op ons is afgestemd en toch voelen we ook dat het je kan helpen en inspireren. We erkennen onze waarheid op dit moment en we nodigen je uit om je eigen waarheid te herkennen terwijl je bij ons aanwezig bent,

Wat voel je?
Wat denk je?
Wat belichaam je?

Of je nu waarneemt dat je een negatieve kijk, een positieve kijk of iets anders hebt, je staat op dit moment in je waarheid. Dit is de waarheid die je naar onze aanwezigheid brengt, en alles wat we nu met je delen. Dit is onze waarheid die we naar uw aanwezigheid brengen. We stellen dat we allemaal in onze waarheid staan ​​op elk moment van onze realiteit.

Dit leidt ons naar verwachtingen en verlangens naar waarheid. We kunnen ons de waarheid voorstellen als een schat van verlichting, als een staat van volledig weten, een begrip van alles wat de Schepper is. Deze schat lijkt voor sommigen buiten bereik, voor anderen is het zeer aanlokkelijk, en toch is het in je wezen, het is in elk wezen, het is aanwezig, en het is klaar om je van dienst te zijn. We kunnen herkennen wat we dit zouden kunnen noemen, de ultieme waarheid.

Het is iets waar we toegang toe hebben, wanneer we ons erop concentreren of ons erop afstemmen in het wezen. Dit leidt ons tot het begrip dat zelfs de waarheid, dat is de ultieme waarheid, voortdurend in beweging is, voortdurend verandert, nooit hetzelfde blijft, en een glimp van begrip achterlaat. Daarom is zelfs jouw ultieme waarheid, jouw goddelijke waarheid uniek voor jou.

Je kunt het gevoel hebben dat het aansluit bij of vergelijkbaar is met de waarheid van andere mensen, hun woorden, hun inspiratie kunnen je inspireren, je op een dieper niveau verbinden met je eigen ultieme waarheid. Jouw waarheid is uniek voor jou en het is als een bril die je draagt ​​om jezelf, anderen en de realiteit die je creëert te bekijken.

Misschien voel je een vraag in je opkomen.
Als de waarheid persoonlijk is voor het individu, en als ze constant in beweging is, constant in beweging is. en transformerend, hoe kan een wezen de waarheid werkelijk begrijpen?
Hoe kan een wezen zijn eigen waarheid, de ultieme waarheid, de goddelijke waarheid, belichamen en begrijpen met de mentale geest?

Alle verschillende en diverse vormen van de waarheid. Misschien kan onze uitleg u het gevoel geven dat u op drift of verloren bent, omdat u de waarheid wilt gronden, begrijpen en in uw geest wilt bewaren. Wat we je uitnodigen te begrijpen en te erkennen, is dat het nodig is om te handelen zonder gehechtheid. In veel opzichten losgekoppeld van de waarheid. Om het te laten komen, laat het inspireren, laat het beïnvloeden, sta jezelf toe om te belichamen en te ervaren, en dan te weten dat je door deze belichaming evolueert.

Je kunt nieuwe niveaus, dimensies en vormen van waarheid accepteren. Laten we dit op een heel fysieke manier verder uitleggen. Misschien ben je jaren geleden tot begrip gekomen, misschien had je enige verlichting, een realisatie en het was zo diep en diep, je hebt het zo lang met je meegedragen, je leeft je leven ernaar en dit is gepast en heeft noodzakelijk was voor je eigen spirituele evolutie. Op dit moment nodigen wij, de Arcturiërs, jullie echter uit om over deze realisatie na te denken.

Maar dient het u nu?
Is het gepast voor u om het bij u te dragen?
Is er behoefte aan een nieuw begrip, een nieuw perspectief dat je meer zal dienen?

We hopen dat het door dit proces is dat je met meer gemak kunt gaan leven met betrekking tot je eigen waarheid en een grotere flow hebt bij het verbinden met, ervaren en begrijpen van je eigen waarheid. We laten je nadenken. Ongetwijfeld heeft ons delen tot meer vragen geleid. Laat ze in je wezen rusten en de antwoorden zullen komen.

Onze liefde is altijd bij jou,
Wij zijn de Arcturiërs.


**Kanaal: Natalie Glasson