zaterdag 28 mei 2022

Energie Update ~ Alicia


Beste familie, het is nu een goed moment om je bewust te worden van hoeveel jullie je hebben aangepast aan de verhoogde elektromagnetische energie die we van de zon ontvangen omdat onze ster een kort "dutje" doet. In de afgelopen 72 uur verloor het 44 actieve regio's (het is alsof er 44 mogelijke brandpunten uitbarsting waren uitgeschakeld) en verminderde ook de radio-uitstoot (dus de hoeveelheid energie die het uitstoot), op de een of andere manier raakt dit ook ons omdat het lijkt alsof we bij hadden n in één feestje van afgelopen weekend zetten ze ineens de muziek uit waar we op aan het dansen waren.

Ze voelen zich waarschijnlijk saai, geïrriteerd, alsof ze hun inspiratie en geloof verloren hebben over hoe ze zich tot een paar dagen geleden voelden. Op lichamelijk niveau kan het zijn dat je gebitsproblemen ondervindt (tandenverlies), darmontsteking, obstipatie, algemene zwaarte, energiegebrek, prikkelbare darm syndroom symptomen en/of geen griep. Op het niveau van ons Bewustzijn is het alsof we ons "teruggetrokken" hebben tot het spelen van het 3D, en zelfs kan het zijn dat iets waarvan ze geloofden genezen of al vergeten, opnieuw opduikt omdat ze weer (maar tijdelijk) aandacht zullen besteden aan het dunne lijntje die resoneerde en met jou in de vorige versie.

Dit gevoel van "terugslag" is normaal en hoort bij onze aanpassing. In relatie tot de zon waren deze "dutjes" weinig interessant toen het nog niet begon met het stijgen naar het zonnemaximum (wat het maximale activiteitpunt is in elke 11-jarige zonnecyclus), maar nu het officieel is begonnen met die klim (ik voelde) fysiek identificeert dit begin van ascensie omdat de pool van de Zon buigt en blijft zo lang als de Solar Maximum om vervolgens terug te keren naar zijn originele positie) deze "dutjes" zouden de voorbode kunnen zijn voor het verschijnen van een zeer grote vlek of een Coronale Mass Injectie belasting kunnen ontstaan.

Ik denk niet dat dit specifieke dutje de voorbode is van het zonnegebeurtenis dat we verwachten (omdat ik nu "begrijp" dat voordat er andere dingen moeten gebeuren), maar het is verheugend om te zien hoe het gedrag van de zon op de een of andere manier bevestigt wat ik intuïtief ben geweest. Zo is de mensheid blijven evolueren en overleven dankzij profeten, sjamanen, astronomen en astrologen die bestaan en blijven bestaan (wetenschappers zijn ook goochelaars, al willen ze het niet altijd toegeven).

Profiteer van deze kleine "pauze", ook al voelt het alsof we gehaast van de partij zijn, om je lichaam de rust te geven die het nodig heeft om alles te integreren wat het de vorige weken kreeg. Denk niet dat je je terugtrekt, of laat deze daling van de collectieve trilling je zo beïnvloeden dat je weer reageert op situaties die je al overwonnen hebt, denk dat het niet echt is en dat het is alsof je de vorige delen aan het kijken was van een serie die je al zag, maar die ze zich niet herinneren. Het punt van neutraliteit of "nulpunt" bereiken is makkelijk wanneer we onze emoties goed "in toom houden. "
Bedankt voor het vertrouwen dat je in mij hebt en dat je deel bent van deze gemeenschap die we samen hebben gecreëerd. Ik zou hier niet meer zijn als jullie er niet waren en de liefde die we delen en vermenigvuldigen.

~Alicia~