maandag 30 mei 2022

Het Team – Zelfgenezing Wereldwijde Service ~ 30 mei 2022 ~ Peggy Black

Het Team – Zelfgenezing Wereldwijde Service

Gechanneld door: Peggy Black – 29 Mei 2022

Iedereen wordt aangemoedigd om zijn persoonlijke angst, persoonlijke rechtschapenheid, persoonlijk vooroordeel, persoonlijke woede en persoonlijk oordeel te transformeren.

Ieder individu, ieder mens is verantwoordelijk voor de energie die hij/zij aan het collectief biedt. Van ieder individu, ieder mens wordt verlangd dat hij zijn prachtige plaats inneemt in de transformatie en ontplooiing van een betere wereld – een wereld die vrede, liefde en vreugde kent.

Je moet je eerst bewust zijn van je gedrag voordat je dat patroon of programma kunt transformeren. Totdat dat bewustzijn in je bewuste geest flitst, werk je op de automatische piloot, je ego heeft de controle en stuurt je leven.

Het “uitbeelden” van het geweld dat over de hele wereld plaatsvindt is de collectieve emotionele schaduw van de mensheid. De mensheid ontwaakt uit een diepe sluimer, de egosluimer, de voorgeprogrammeerde sluimer.

Er wordt enorme hemelse steun geboden aan het persoonlijk en collectief bewustzijn. Deze hemelse steun helpt bij de verschuiving naar de hogere dimensies van vrijheid en stroom – de dimensies waarin allen zich bewust zijn “WIJ ZIJN EEN”.

Elk mens draagt een belangrijke sleutel in deze verschuiving en transformatie. Elk mens heeft een aspect van de collectieve schaduw en kan dat schaduwaspect aan het licht aanbieden en transformeren wat onderdrukt is met een bewust bewustzijn via hun heilige hart.

Het is je bereidheid, bewustzijn, en het vragen om hulp in persoonlijk schaduwwerk. Het is toewijding en ijver in het helen, vergeven en transformeren van alles wat onderdrukt is in het onderbewustzijn.

Dit is de kans van elk multidimensioneel Sterwezen – om hun emoties te transformeren, hun frequenties te transformeren en hun bewustzijn te transformeren.

Elk mens bedrukt dit veld van alle mogelijkheden met zijn angst, beperkende overtuigingen en ego manipulatie, of hij bedrukt dit energieveld met zijn liefde, vreugde, dankbaarheid en waardering. Elk mens is een hemelse transformator van emotionele energie.

Het Team

©2006 Peggy Black Alle rechten voorbehouden. U mag deze boodschap delen en verspreiden zolang er niets aan veranderd wordt, u de auteur vermeldt en deze copyright-vermelding en het webadres vermeldt: https://morningmessages.com/. Deel vrijuit, geef door, blijf in je vreugde, dankbaarheid en waardering.

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org