dinsdag 31 mei 2022

Jullie Capaciteit voor Liefde Wordt Steeds Groter! / Door: Jessica Woods ~ 31 mei 2022

Jullie Capaciteit voor Liefde Wordt Steeds Groter!

Door: Jessica Woods – 25 Mei 2022

Voordat ik naar Groot-Brittannië terugkeerde, kon ik het niet helpen dat ik merkte dat de mensen nieuwsgierig waren naar hoe ik zou reageren om hier weer te zijn. Ik leidde uit die gesprekken af dat zij geïnteresseerd waren in mijn perceptie van de energieën, aangezien er zoveel uitdagingen, en veranderingen waren geweest voor degenen die hier woonden tijdens de Covidvertoning.

Ik dacht dus dat ik zou schrijven over mijn waarnemingen en mijn ervaring.

Mijn conclusie is deze:

Angst bestaat in onze geest, emoties, en lichaam. Dat blijkt uit de manier waarop wij praten, ons uiten, en ons bewegen. Het is een keuze; wij kunnen ons toestaan het in al zijn glorie te ervaren.

Liefde bestaat in onze geest, onze emoties en ons lichaam. Dat blijkt uit de manier waarop wij praten, ons uiten, en ons bewegen. Het is een keuze; wij kunnen onszelf toestaan het in al zijn glorie te ervaren.

Waar wij ook leven op deze planeet, wij nemen onszelf met ons mee. Wat belangrijk is om vast te stellen, is welke frequentie wij vibreren.

Onze wereld, inclusief wijzelf, bestaat uit energie, wij zijn een vibrerend veld van materie, bestaande uit atomen, met geladen deeltjes die op een bepaalde frequentie trillen. Wanneer wij de frequentie van angst vibreren, worden wij een energetische match met die energie, en brengen wij mensen, omstandigheden, en situaties naar ons toe die onze keuze bevestigen.

Wanneer wij de frequentie van liefde laten vibreren, worden wij een energetische overeenkomst met die energie, en brengen wij mensen, omstandigheden en situaties naar ons toe die onze keuze bevestigen.

Beide mogelijkheden worden onze ervaring, afhankelijk van met welke wij resoneren. Eenvoudig gezegd, jij mag beslissen.

Dit verklaart de wervelwind van gedachten en emoties die wij elk op elk moment ervaren. Waarom is dat dan zo moeilijk te vatten voor zovelen? Hoe wordt het leven zo ingewikkeld, ongrijpbaar en uitdagend voor zovelen van ons? Als wij het voor het zeggen krijgen, is het dan mogelijk om evenwicht en harmonie te vinden in een chaotische wereld?

Het is niet alleen mogelijk, maar het is ook onze bestemming. Wij zijn hier om onszelf in totaliteit te ervaren. Elke cyclus, of tijdperk, die wij in de derde dimensie meemaken brengt een groter bewustzijn, elke keer op verschillende manieren.

Als wij voortdurend naar dezelfde film zouden kijken, zouden wij ons spoedig vervelen en rusteloos worden, en om een nieuwe film vragen. (Dan eindigt het leven zoals wij het kennen, wanneer de film eindigt, wij hebben gekozen om te sterven, om een nieuwe film te maken, en helemaal opnieuw te beginnen).

Het leven is niet anders, elk leven neem je deel aan jouw eigen schepping, jouw eigen film. Wij krijgen elk het geschenk om in onze film te leven. Het enige dat wij kunnen kiezen is onze reactie op die film.

Spelen wij de enge zombiefilm, die door onszelf achtervolgd, en vervolgd wordt? (Er is er maar één van ons, dat is een andere blog!) Of spelen wij de romantische fantasiefilm, waarin het leven lieflijk en gemakkelijk is?

De macht om onze frequentie te veranderen ligt alleen bij ons om te beslissen. Of wij het nu leuk vinden of niet, wij worden wakker met de werkelijkheid dat wij alles geschapen hebben wat wij dachten dat wij niet geschapen hadden! De macht die wij aan God (die wijzelf zijn) hebben weggegeven aan het geloof dat een of andere godheid ons geschapen heeft, dat een ander enige controle over ons heeft, is ouderwets, ouderwets, en onzinnig.

Het door ons geplande Grote Ontwaken is aan de gang en er is niets wat wij kunnen doen om het tegen te houden. Ons vermogen tot liefde breidt zich uit.

Om de vraag te beantwoorden: dit is wat ik ervaar, waar ik ook woon, en natuurlijk is het alleen maar mijn perspectief.

Ik kies ervoor om individuen, gezinnen, vrienden, groepen, organisaties, de regering, en de mensheid te zien die elkaar steunen, verzorgen, liefhebben, en verenigen. Ik kies ervoor om te onthouden dat alles een spiegelbeeld van mijzelf is. Ik kies ervoor om in elke interactie het positieve te zien. Ik erken de keuze om in elke interactie het negatieve te zien. Ik mag beslissen, en jij ook.

Welke keuzes zul jij vanaf dit moment maken?

In goddelijke dienstbaarheid

 Jessica Woods

Vertaling: Reinier