zondag 29 mei 2022

Hoezo hartinfarcten? Weer een mooi voorbeeld van gebrek aan kennis! ~ Daniël The healthman


Hoezo hartinfarcten? Weer een mooi voorbeeld van gebrek aan kennis!
We gaan van start met enkele contradicties over hartinfarcten. Hoe komt het toch dat men bij vele hartinfarct patiënten bij autopsie zuivere hartkransslagaders vindt en anderzijds bij mensen met verstopte hartkransslagaders een intacte hartspier? Waarom hebben patiënten die een stent hebben gekregen geen klachten, ofschoon hun stent na enkele jaren helemaal verstopt is?

Belangrijk hierbij is te beseffen dat het hart juist geen pomp is. De druk in de linkerkamer tijdens de uitstootfase (systole) is lager dan de aortadruk, wat volgens de reguliere pomp theorie niet mogelijk is. Het zijn de gespierde bloedvaten zelf die het bloed voortstuwen dankzij vaatimpulsen, spiraliserende werveling en onbekende onderstroomkrachten. Het hart heeft de rol van impuls en ritmegever. Spiritueel heeft het hart een totaal andere functie dat ik een andere keer ga uitleggen. Het hart kent vier verschillende weefsels (kiembladen), en bijgevolg vier verschillende programma’s. Het is een hele studie, waarvan ik vandaag ik het kort twee programma’s even kort zal toelichten.

Zou het kunnen dat we te maken hebben met twee verschillende soorten hartinfarcten? Cholesterol is juist belangrijk voor het lichaam en het goed functioneren van het hart en de bloedvaten. Wat is er dan aan de hand bij een hartinfarct? Om dat te begrijpen is kennis van de weefsellagen cruciaal. Kijken we naar de kransaders en de kransslagaders zien we dat ze tot het ectodermale kiemblad behoren. De ventrikels (hartspier) behoren echter tot het nieuw mesodermale kiemblad. Beide weefsels hebben verschillende stuurcentra vanuit de hersenen en zijn onderhevig aan verschillende conflictinhouden.

Vanuit de Germaanse geneeskunde zijn er twee soorten hartinfarcten.
De eerste soort hartinfarct heeft te maken met mannelijke territoriumverlies conflicten (verlies van buiten territorium). Iemand verliest zijn of haar partner, huis, geld, werk, positie, intellectueel eigendom . Het kan ook om een vrouwelijke territorium verliesconflict gaan met seksuele frustratie (verlies van binnen territorium).

Iemand verliest zijn seksuele partner, seksuele afwijzing of seksuele frustratie. beide soorten hebben te maken met zowel de kransaders en de kransslagaders afhankelijk van de hormoonstatus, de handigheid en het geslacht. Bijvoorbeeld: bij een rechtshandige man met een lage testosteronstatus zal een vrouwelijk territorium verliesconflict met seksuele frustratie neerslaan op de kransaders. Heeft dezelfde man een normale testosteronstatus, dan zal hetzelfde conflict neerslaan op de prostaat. (en dat is een voorname oorzaak van prostaatkanker)

De tweede soort hartinfarct heeft te maken met conflicten die een sociale inhoud hebben. Zoals afwijzing, bedrog door vreemdgaan, uitbuiting, oplichting, negatief overbelast zijn door ruwe chef of collega’s en zelfs gescheiden worden van je kind door een vechtscheiding. Ik denk dat vele cardiologen deze archaïsche programma’s niet eens kennen.

Een conflict dat te maken heeft met de kransaders en de kransslagaders zien we tijdens de conflictactieve periode celafbouw. Het lumen vergroot voor verbeterde bloeddoorstroming. De biologische zin is om de verloren gegane territorium (verloren baan of partner) te kunnen heroveren. Een 2de kans door moeder natuur. Hierbij kan er pij in de borst ontstaan (angina pectoris) Deze vaatuithollingen worden in de reguliere geneeskunde nooit onderzocht omdat men zoekt naar vernauwing en niet naar doorsneevergroting. Ze kunnen ook niet verklaren waarom de kransaders en de kransslagaders eerst uithollen alvorens te vernauwen door een genezingszwelling met behulp van cholesterol en calcium. Dit wordt door de reguliere geneeskunde gezien als atherosclerose.

Het hartinfarct ontstaat op het moment dat het oedeem in de hersenen wordt uitgeduwd. Bij een licht conflict wordt het een licht hartinfarct dat men gemakkelijk overleeft. Echter als het conflict langer dan 9 maand heeft geduurd, mag men dit conflict niet oplossen, conflictactief houden. Omdat de piek (epicrisis dodelijk zal aflopen, het infarct is te zwaar). Dit geldt ook bij de genezingsfase van de kransaders, indien een stuk van de genezingszwelling loskomt en het conflict ervan 9 maand geduurd heeft zal dit een dodelijke longembolie veroorzaken.

Er is nog een foutieve benadering over bloedstolsels (trombus). Een trombus ontstaat enkel in het bloedvat als de doorstroming van het bloed stagneert. Bijvoorbeeld door bedlegerigheid, inactief zijn, coma of narcose. Heeft niets met atherosclerose te maken. Er bestaat geen verband tussen bloedstolsels en een hartaanval, omdat bij een obstructie moeder natuur ervoor gezorgd heeft dat hulpvaten (collateralen) het hart en de hersenen van bloed blijven voorzien.

Een conflict dat te maken heeft met de hartspier (ventrikel) ziet men dat men altijd schone kransaders en de kransslagaders heeft. Hier zien we tijdens de conflictactieve fase weefselafbouw waarbij het lichamelijk prestatieniveau sterk daalt. Men mag het hart niet belasten om een ruptuur van de hartwand te voorkomen. Er ontstaat hoge bloeddruk, kortademigheid, zwelling voeten, enkels. De biologische zin van dit programma zit in de genezingsfase. Nieuw mesoderm heeft de “luxegroep” dat de biologische zin heeft om de hartspier te versterken met meer weefsel tegen toekomstige belasting. De genezingscrisis is een infarct met een pijnlijke samentrekking van de hartspier. Ook dit gebeurt door het uitdrijven van het oedeem in de hersenen. De reguliere geneeskunde noemt dit myocarditis of myocard-sarcoom, en deze ontstaat als de ontsteking van de hartspier zich ontwikkelt, en en dat is feitelijk herstel.

Op details kan ik nu echt niet op ingaan omdat het complex is, maar komt binnenkort op mijn website
Ik heb het wat kort gehouden omdat het de bedoeling is om aan te tonen dat cholesterol niet de causale oorzaak is van een hartinfarct, maar slechts correlatie. Onze reguliere medische wetenschap draait correlatie om in causaliteit en dat is jammer. Dit heeft al miljoenen doden tot gevolg gehad. Bij elke ziekte of aandoening is het psychologisch element de causale oorzaak. Zouden cardiologen kennis hebben over archaïsche programma’s in het onderbewuste?
Met dank aan Brecht Arnaert en Arjen Lievers

Daniël The healthman
Medisch systeemongelovige
Vertrouw op je lichaam en genees jezelf
Je bent veel meer dan je denkt