donderdag 26 mei 2022

De Kracht Van Jouw Ware Zelf ~ 26 mei 2022 ~ Mashubi Shekiniah

De Kracht Van Jouw Ware Zelf

Ontvangen door: Mashubi Shekiniah – May 19, 2022

Dierbare Heilige Mensen,

In deze tijd, nu het grotere licht van het Ene de heilige materie van de heilige Aarde en al het leven op haar doordringt, wordt er veel meer mogelijk.

Voor vele zielen die in fysieke vorm bestaan, was er een aanpassingsproces om te incarneren in de beperkingen van de derde dimensionale realiteit. Voor elke ziel was deze aanpassing anders, en nodig voor die tijd.

Nu, terwijl jullie wereld aan het transformeren is, en op een moment van grote zuivering wanneer de opleving van negativiteit al jullie aandacht zou kunnen opeisen, zijn er nieuwe mogelijkheden die beschikbaar worden gesteld aan degenen die in staat zijn om zich af te stemmen op het nieuwe licht.

Een van die nieuwe mogelijkheden heeft te maken met de kracht van het gebed, de kracht van je woorden en de kracht van je intenties.

Dit is altijd een aspect geweest van fysieke manifestatie. Als ziel zijn jullie geïncarneerd met het doel meer van jezelf in vorm te ontdekken, en te leren hoe je kunt manifesteren binnen de beperkingen die je bij je geboorte hebt gekozen.

Op dit moment, Geliefden, is er meer mogelijk door de kracht van het gebed, door de kracht van het vragen in woorden, en door de kracht van je spraak om datgene te manifesteren wat je hart verlangt.

De sleutel hier is wat je hart verlangt, niet je egoïstische geest.

Voor sommigen kan de toegang tot je diepste hart een verrassing zijn, omdat er diepere en krachtigere verlangens zijn die in je dagelijks leven grotendeels onbewust zijn gebleven.

Het grotere licht van het Ene schijnt nu helder genoeg zodat je diepste verlangens, die deel uitmaken van je ziel en je ware aard, nu naar buiten komen. Sta toe dat dit diepste verlangen naar buiten komt in je bewustzijn, je waarnemingen en zelfs je fysieke lichaam.

Er is vrijheid die voortkomt uit het loslaten van je verdediging en het toestaan dat wat het meest waar is in je naar buiten komt. Er is schoonheid, harmonie en waarheid die voortkomt uit de waarste expressie van je ziel.

Je kunt bezorgd zijn over de uitingen van zuivering die kunnen ontstaan als je diepere zelf begint te stralen.

Weet dat je geen woede, angst, oordeel, wanhoop of een van de emoties bent die met het ego en het kleinere zelf te maken hebben.

Deze zijn aangeleerd door te verblijven in de wereld van dualiteit en vorm, en al deze zullen uiteindelijk getransformeerd worden in het licht door het heilige proces van zuivering.

Wij zegenen jullie dierbare Geliefden en houden jullie in de hoogste achting. Het kan zijn dat jullie die achting niet voor jezelf hebben vanwege de worsteling die de meesten van jullie op dit moment doormaken.

Ontvang de liefde van het goddelijke in jullie harten dierbare Geliefden en kalmeer alle pijnen in jullie, zodat jullie volledig in de omhelzing van de Goddelijke Moeder en de heilige Schepper van de wereld kunnen worden gehouden.

Met alle liefde en zegeningen, Amen.

Kanaal: Mashubi Shekiniah

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org