woensdag 25 mei 2022

DAGELIJKSE BOODSCHAP AARTSENGEL GABRIEL ~ 25 mei 2022 ~ Shelley Young

DAGELIJKSE BOODSCHAP – MAANDAG 23 MEI 2022

Dierbaren, het is oké om je ongemakkelijk te voelen. Het betekent niet dat je faalt, of niet genoeg geëvolueerd bent, of dat je de weg kwijt bent of je capaciteiten kwijt bent. Ongemak heeft gewoon informatie voor je. Vaak zul je je verzetten tegen het voelen van je ongemak, maar je verzet om het ongemak te onderzoeken is wat het in stand houdt, omdat verzet zelf ongemak creëert.

Is jouw ongemak gewoon een poging om je een andere richting te doen inslaan? Als dat zo is, wil je je misschien overgeven en stromen, je gidsen en helpers om leiding vragen, of gewoon nieuwsgierig worden naar welke andere wegen of benaderingen je kunt nemen. Is je ongemak een gepaste reactie op iets dat je overkomt? Als dat zo is, is het tijd om jezelf troost en begrip te bieden. Is je ongemak gewoon een poging om je je gereedschap te laten gebruiken? Zo ja, dan is het tijd om te onthouden en toe te passen wat je weet.

Het kan ook zijn dat je ongemak je er alleen maar van bewust probeert te maken dat iets energetisch niet bij je past. Het is gebruikelijk voor mensen om situaties en verbindingen te ontgroeien terwijl ze blijven verschuiven en evolueren op hun reis. Je ongemak kan je bewust maken van het feit dat iets dat ooit een overeenkomst was, niet langer in resonantie met jou is.

Dit wil niet zeggen dat je de handdoek in de ring gooit bij het eerste teken van ongemak! Verre van dat. Er valt veel te leren als je de tijd neemt om te onderzoeken wat er aan de hand is in de situatie en beslissingen neemt vanuit een ruimte van wijsheid en kennis.

Met de snel bewegende intense energieën die velen van jullie ervaren, zijn er vaak plekken van ongemak die ervaren zullen worden. Het kan zijn dat jullie net in de greep zijn van een energetische download, of dat oude emoties naar boven komen om losgelaten te worden. Als dat het geval is, zal jullie ongemak tijdelijk zijn en is het gewoon een oproep om voorrang te geven aan goede zelfzorg. Echte transformatie kan vaak gepaard gaan met golven van ongemak voordat het nieuwe volledig geboren is. Maar als je je voortdurend ongemakkelijk voelt in een bepaalde situatie, die maar blijft aanhouden en je nergens toe lijkt te brengen, dan is het misschien tijd om te onderzoeken of het tijd is om de manier waarop je met die situatie omgaat te veranderen, of dat het gewoon een teken is om verder te gaan.

Dit alles is volkomen normaal en maakt deel uit van het ontwakingsproces op jullie planeet. We begrijpen dat het soms ontmoedigend en verwarrend kan lijken, maar we willen jullie eraan herinneren dat je eigen evolutie je altijd dient en je voorbereidt op je volgende grote avontuur. Bewust zijn en de tijd nemen om te onderzoeken wat je ongemak je probeert te vertellen zal je altijd helpen om je wijste keuze te maken, één nu-moment per keer.

Aartsengel Gabriël

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org