donderdag 26 mei 2022

Aartsengel Uriël: Een gewaarschuwd mens is van voren bewapend ~ Victoria Cochrane


Aartsengel Uriël: Een gewaarschuwd mens is van voren bewapend

Geliefden, er is nooit een meer onzekere tijd geweest in het tijdperk van de mensheid. Oorlog, de steeds groter wordende effecten van klimaatverandering, een wereldwijde pandemie en nieuwe ziekten die het linkerveld betreden, zijn genoeg alleen om de wereld in angst te houden.

Er zijn echter veel meer onderstromen die de equinox van energieën die over de aarde circuleren, dreigen te destabiliseren, waarover sommigen spreken, maar die door zeer weinigen worden geloofd.

Ik verwijs naar de zeer zwakke ondertoon van lagere energiefrequenties die worden meegezogen door degenen wiens agenda het welzijn of zelfs het overleven van de mensheid niet omvat. De onophoudelijke tonen resoneren op vrij hoge frequenties die niet kunnen worden gehoord zonder intense focus en concentratie. Het doet er niet toe hoe het wordt gedaan, maar het is heel belangrijk dat mensen zich bewust zijn en klaar zijn om deze geluidsgolven tegen te gaan die een bewonderenswaardige, zo niet slinkse poging zijn om mensen bang te houden en daarom stevig in de greep van driedimensionale energie.

De talen van het Universum zijn gecodeerd door middel van geluids- en lichtfrequenties – muziek, zang, stem, kleur, trillingen – en numerieke codes en heilige geometrie. Het is daarom zeer goed mogelijk voor de duistere krachten om de media, sociale media en digitale technologieën te gebruiken om codes met een lagere frequentie voor de massa te genereren. Wanneer je je ervan bewust wordt dat ze er zijn, zul je meer afstemmen op in welke vorm ze worden gegenereerd en hoe ze worden afgeleverd. Als je je op deze momenten echt op je lichaam afstemt, merk je misschien dat je humeur, energieniveau en hoewel processen langzamer, trager en veel negatiever van aard worden.

Dit is geen nieuwe informatie, maar de technologieën die nu worden gebruikt om de menselijke energievelden en het bewustzijn aan te haken en te ondermijnen, zijn veel geavanceerder en efficiënter. Op deze manier dreigt het donkere web van bedrog en leugens zijn greep te verstevigen en te voorkomen dat de lang beloofde en verwachte ascentie van de mensheid ooit met succes zal plaatsvinden.

Kennis is echter macht en in deze brief zeg ik je, een gewaarschuwd mens is van een voor één. Val niet in de beoogde sluimer die bedoeld is om je losgekoppeld te houden van je spirituele zelf en hogere waarheid van het Universum. Blijf alert en wees je ervan bewust dat niets dat je door menselijke, hogere machten wordt verteld, zomaar kan worden aangenomen. Begin een kritische luisteraar en denker te worden, zift tussen de lagen van 'waarheid' om de leugens te verbergen. Ze loeren slechts onder de oppervlakte!

Pak je kracht terug, Lieve Harten, en leer te vertrouwen op je onderbuikgevoel, de knagende twijfels en de cynische vragen die zijn gerezen bij elke nieuwe aanval op het mentale, emotionele, fysieke en spirituele welzijn van de mens op wereldschaal. Raak meer dan ooit verbonden met Moeder Aarde en het Universum, door in de natuur te wandelen en gewoon in de natuur te zijn, door te mediteren of door te aarden, meditatieve oefeningen zoals yoga, tai chi en qu-gong. Werk door de lagen van trauma, indoctrinatie, zelfbeschuldigingen en religieuze wantrouwen die in je psyche zijn verankerd, totdat je één kunt worden met jezelf en je pad kunt accepteren. Pas wanneer men werkelijk één is met zichzelf, Moeder Aarde en het Universum, zullen ze veel beter in staat zijn de waarheid van de leugens te onderscheiden.

Het is al aan het gebeuren en de ascentie is bijna voltooid. Wees gewaar, gewaarschuwd en gewapend, dierbaren, want liefde, waarheid, eer en eenheid zijn de enige weg voor de mensheid om verder te gaan dan de duisternis van deze tijden.

Ik ben aartsengel Uriël
**Kanaal: Victoria Cochrane