vrijdag 27 november 2020

Sterrenzaad Soorten / The Galactic Federation / 26 november 2020


 
26 November 2020 


Sterrenzaad Soorten 

Terwijl de meeste Sterrenzaden naar de Aarde lijken te zijn gekomen om haar burgers te onderwijzen en te genezen, zijn niet alle Sterrenzaden bedoeld om ons te helpen evolueren. Sommige van hen zijn naar deze planeet gekomen voor hun voordeel of om een duistere missie te ondersteunen. Ongeacht hoe exotisch, niet elke ziel heeft intenties gebaseerd op licht en liefde.

Hier zijn enkele van de meer populaire en bekende soorten Sterrenzaden.

Siriaan:


Deze zielen komen van de planeten Sirius A en Sirius B. Sirius A is de helderste ster aan de hemel van de aarde. De oorspronkelijke bewoners kwamen uit Vega, in het Lyra-sterrenbeeld, het vermeende thuis van de voorouders van de Aarde. Sirius B is een kleinere ster en de thuisbasis van de waterwezens zoals de Miengu en Merpeople. Deze twee planeten hebben het ontwaken van alle mensen in gang gezet. Er wordt gezegd dat Sirius A ons Geascendeerde Meesters gaf zoals Jezus en Moeder Maria.

Pleiadiër:


Deze Sterrenzaden komen van de Pleiaden, een sterrencluster ook bekend als Zeven Zusters, Messier 45, en Het Oog van de Stier, gevonden binnen het sterrenbeeld Stier. Je kunt een weergave van deze cluster zien in het Subaru autologo. Pleiadiërs zijn de recordhouders van de Aarde en zeggen dat de planeet meer dan 600 miljard jaar oud is. De Pleiadiërs bestaan binnen een vijfdimensionale frequentie, waar liefde en creativiteit geboren worden. Ze zijn een matriarchale samenleving die vrouwen, kinderen en gezinnen verheft. De Pleiadiërs gedragen zich net als mensen, behalve dat ze emotioneel en spiritueel veel meer geëvolueerd zijn. Sommigen zouden hun geavanceerde vaardigheden kunnen gebruiken om mensen te manoeuvreren, hoewel de meesten naar de Aarde zijn gekomen om haar te helpen haar bewustzijn te vergroten en te evolueren.

Arcturiaan:

Deze wijsgerige wezens komen van Arcturus, de meest geavanceerde beschaving in ons melkwegstelsel. Ze zijn vijfdimensionale wezens en bouwden een samenleving op die het originele prototype werd voor het leven op Aarde. Arcturiërs zijn emotioneel en mentaal geavanceerd en waren bedoeld om de spirituele sjamanen en genezers voor de mensheid te zijn. Sommigen zeggen dat wanneer mensen sterven, ze door de Arcturiaanse energetische architectuur gaan in hun reizen van de dood naar de wedergeboorte. Zoals alle vijfde door de negende dimensie samenlevingen, heeft Arcturus het gevoel van een engelenrijk. Toch kan het een nuttig landingsstation zijn voor etherische vormen, niet-fysiek bewustzijn en wedergeboorte van zielen om weer gewend te raken aan een geaarde, fysieke werkelijkheid. Arcturus is de helderste ster in het sterrenbeeld Bootes.

Andromedaan:

Dit liefdevolle, welwillende en telepathische ras komt uit de spiraalvormige Andromeda Melkweg, ook wel bekend als MS31 of M31. Deze prachtige wezens hebben één missie: het brengen van vrede en liefde aan de rassen die door de Reptilians tot slaaf zijn gemaakt. Niet alleen hart-gecentreerde, Andromedan wezens zijn ook intellectueel gevorderd en meesters in alle categorieën van de wetenschap. Dit evenwicht van het linker- en rechterbrein geeft de Andromedan een unieke positie in het Universum.

Indigo, Kristal en Regenboog:

Individuen uit deze drie zielengroepen bezitten vaak speciale of bovennatuurlijke vermogens, waaronder telepathie, helderziendheid, lichtmanoeuvre, energiereiniging, diepe empathie en werkelijkheidsverschuiving. Indigo's zijn doordrenkt met de kracht van Aartsengel Michaël en kunnen hardnekkig zijn in hun intolerantie voor oneerlijkheid. Kristallen zijn doordrenkt met licht, de vreugde en de helderheid van Aartsengel Gabriël, en hebben de neiging om eerlijker en vriendelijker te zijn dan hun Indigo en Regenboog broers en zussen. Vaak gediagnosticeerd met een of andere vorm van autisme, zijn Regenboogkinderen de laatste golf van genezende zielen die naar de Aarde komen. Met een natuurlijke onthechting van de fysieke wereld, zien deze drie groepen de interactie met deze wereld als spirituele oefeningen in plaats van persoonlijk oprukkende gebeurtenissen. Zoals het verhaal gaat, werden deze lichtwerkers aangemoedigd door hun zielsgroepen in verre sterrenstelsels om de mensheid op Aarde onbaatzuchtig te dienen.

Lichtwerker:

De Lichtwerkers zijn speciale zielen van verschillende planeten en rijken die zijn overeengekomen om te incarneren om de Aarde en andere werelden te helpen evolueren. Ze nemen altijd geboortes die de mensheid op een hoger niveau brengen en het bewustzijn van iedereen om hen heen verhogen. Hun primaire doel is het verspreiden van vriendelijkheid, goedheid en liefde voor elk levend wezen dat ze ontmoeten. Lichtwerkers zijn geen enkele planeet, cultuur, maatschappij of missie verschuldigd. Ze werken alleen voor het licht.

Orion:


De Orions zullen vragen stellen over elk detail. Ze zullen proberen om levende wezens te creëren hier op Aarde die gebaseerd zijn op de geest. Ze zijn geobsedeerd door wetenschap en onderzoek, en hebben helaas geen begrip voor hun hart. De Orion missie op Aarde is om ons begrip van de waarde van de wetenschap te verbeteren. Hun persoonlijke, groeps-, spirituele missie is om van humanoïden te leren hoe ze meer vertrouwen en trouw kunnen zijn. Terwijl sommige Orions spirituele aspiraties hebben, anderen zijn agenten voor de Reptilians en andere rassen die de Aarde proberen te beheersen, in plaats van haar te emanciperen.

Feline:

Deze wezens van het Lyra-sterrenbeeld zijn te vinden in het kunstwerk van de oude beschavingen van de aarde, met name Egypte, met zijn felgekleurde goden en godinnen. Deze wezens zijn paranormaal begaafd en telepathisch en hebben de neiging om spirituele vaardigheden te ontwikkelen in plaats van die welke hun fysieke realiteiten voeden of ten goede komen. Ze leven meestal in de hogere dimensies, op zoek naar licht, helderheid en overvloed door middel van verbindingen met het eeuwige bewustzijn. De Felines brengen de mensheid genade en hopen de creativiteit in alle levende wezens op aarde te inspireren.

Maldek:

Maldek was een planeet in ons zonnestelsel met attributen die lijken op de Aarde. De burgers waren afhankelijk van robottechnologieën, net als de trends hier op aarde, en ze werden uiteindelijk lui en ziek. In hun machtswellust vernietigden ze hun planeet, waardoor sommigen van hen op zoek gingen naar een nieuw thuis hier op Aarde. De Maldek leerden van hun fouten en hopen de mensheid te inspireren om betere keuzes te maken in de politiek, technologie, gezondheid en communicatie.

Lemurisch en Atlantisch:

Deze twee landen, lang geleden verloren in de zeeën van de aarde, waren geavanceerde beschavingen die filosofische, spirituele en genezende technologieën ontwikkelden. Er wordt gezegd dat zij de eerste Sterrenzaden stammen waren die een directe uitwisseling met rassen van andere planeten vormden. Gezien hun innovatie en toewijding aan de vooruitgang, bloeiden Lemuriërs en Atlantiërs hier op Aarde op. Net als Maldek vernietigden deze culturen zichzelf uiteindelijk door hebzucht, luiheid en ziekte. Hoewel deze situaties verwoestend waren, gingen de vele ideeën, technologieën en spirituele eigenschappen die zij ontwikkelden niet verloren. Sommige van de meest geavanceerde zielen van deze culturen werden gered en werden Sterrenzaad voor andere planeten in het Universum, inclusief de huidige en toekomstige incarnaties hier op Aarde.

Avian en Blue Avian:


Deze mooie groep is mensachtig, maar met vogelachtige kenmerken. Terwijl wij in de derde dimensie leven, leven de Avianen in de hogere dimensies tussen de zesde en de negende. Dit is verwant aan onze engelenrijken waar levende wezens meer energetisch vloeibaar, ondoorzichtig en minder gehecht zijn aan hun fysieke realiteiten. De Avians zijn in samenwerking met de Pleiadiërs, met wie ze werken om de mensen te helpen zich meer vervuld te voelen op Aarde. Avians zijn over het algemeen expansieve visionairs met verheffende persoonlijkheden. Ze proberen ons te helpen de mogelijkheden van spirituele vrijheid en onze multi-dimensionale vermogens te begrijpen.

Reptilian:

Ook wel bekend als Hagedissenmensen, Sauriërs en Draconiërs, deze gedaante verwisselaars proberen de Aarde te beheersen in het streven naar egoïstisch voordeel. David Icke heeft verslag gedaan van de Reptilians, waarbij hij opmerkte dat zij de politieke macht op Aarde zoeken om menselijke samenlevingen, culturen en menselijke ontwikkeling te manipuleren. Velen geloven dat sommige Reptilians onder ons leven met veranderde fysieke verschijningsvormen. Anderen zeggen dat de Reptiliaanse geesten de lichamen van onze meest gewaardeerde politici binnendringen en hen afleiden van waarden en beslissingen die de mensen op Aarde ten goede zouden komen. Gelukkig hebben de Reptilians veel vijanden die in het licht leven en de missie hebben om alle duisternis te bestrijden.

Vertaling: Martien