vrijdag 27 november 2020

Opmerkingen uit het Licht: Hoe Kleiner de Wereld, hoe Groter het Hart / Regiena Heringa - Oktober 2020



Opmerkingen uit het Licht: 
Hoe Kleiner de Wereld, hoe Groter het Hart 
Regiena Heringa - Oktober 2020 

Dierbare Familie van Licht!

Vandaag wil ik het hebben over beperking en uitbreiding.

Op dit moment observeren we uiteenlopende gedachten, ideeën en relaties. Het lijkt erop dat we van elkaar afdwalen. Toch hebben we door de wetenschappelijke en technologische vooruitgang steeds nauwere banden met elkaar. Naarmate het universum zich uitbreidt, krimpt onze wereld. Het idee van tijd verandert naarmate het idee van tijdzones minder belangrijk lijkt. De ruimte is aan het veranderen; wat we ooit als een lege ruimte beschouwden, weten we nu dat het behoorlijk vol is. Wat ooit raadselachtig was, is het gewone geworden.

Hoewel onze fysieke wereld kleiner wordt, breiden ons bewustzijn en ons hart zich uit. We beginnen ons te realiseren dat het leven vibratie-frequentie en weerklank is. Ongeacht de dimensie of het niveau van het bestaan, alle vibratie heeft één oorsprong; het is geboren in de kern van de Liefde van de Goddelijke Schepper - de Gever van het leven - het Absolute.

We staan niet los van dit centrum. We zijn er binnenin en we hebben bewust toegang tot deze kern door middel van een verhoogd bewustzijn. Wanneer je je ogen sluit, de geest tot rust brengt en in stilte zit, brengt je bewustzijn, gefocust van binnen, je naar een plaats van vrede. Geef het de ruimte en deze vrede verdiept zich en er borrelt vreugde op. Hier is de verbinding met het goddelijk centrum waarin de expansie eindeloos is.

We leven dus in een uitgebreide staat binnenin en in een beperkende staat van daarbuiten. Wat kunnen we doen?

We versterken het innerlijke goddelijke zelf zo stevig en krachtig dat het automatisch overloopt om de wereld om ons heen te beïnvloeden. We worden gloeiende voorbeelden van liefde, begrip, mededogen, zachtmoedigheid en delen.

Al het leven is kostbaar en het innerlijke leven is dat vooral. Op een dag breek je een kleine steen open om kristallen te ontdekken of je borstelt zachtjes herfstbladeren weg om een kleine, satijnachtige paddenstoel te vinden die omhoog duwt en er doorheen gluurt. In het strak gesloten omhulsel van de mossel is een levend lichaam; in de atomen van ons lichaam is er licht.

We worden gevraagd om ons goddelijk erfgoed terug te winnen. We worden gevraagd om onze spirituele aard te laten stromen in de wereld door te denken en te handelen met eerbied en met liefdevolle intelligentie. Er wordt ons gevraagd te beseffen dat ons leven een weerspiegeling is van de heilige liefde en het oneindige licht van onze Schepper en de hele schepping.

In goddelijke verbondenheid,





Regiena Heringa 

Reproductie in het geheel of een deel van de pagina's van deze website wordt uitgegeven als gratis leermateriaal en is dus toegestaan.

Institute for Spiritual Unfoldment and Interworld Studies (ISUIS)
Institut de l’épanouissement spirituel et des études intermondiales (IESEI)
www.nextagemission.com / www.nextagemission.com/Messages/MonthlyMessagesIndex_EN.html

Vertaling: Martien