vrijdag 27 november 2020

Mike Quinsey – Channeling van zijn Hogere Zelf - 27 november 2020.

Mike Quinsey 
– Channeling van zijn Hogere Zelf - 
27 november 2020.

Aan de onrust die overal ter wereld heerst vanwege het Coronavirus lijkt geen einde te komen. Dit is te begrijpen aangezien een dergelijke situatie sinds mensenheugenis niet eerder is voorgekomen en dit is de reden dat het zo'n grote impact heeft en weinig tekenen van afname vertoont. Het heeft de Mensheid echter de tijd gegeven om toegang te krijgen tot zelfreflectie wat betreft zijn manier van leven en wat men in de toekomst voor zichzelf wenst. Het is gebleken dat er veel is wat in heroverweging dient te worden genomen, wil de Mensheid een nieuwe start kunnen maken met een duidelijk doel voor ogen en dat verder gaat dan alles waarvan moest worden geconstateerd dat het achterhaald is en geen plaats meer heeft in jullie toekomst. Het tempo van de veranderingen zal zonder twijfel toenemen en er zullen nieuwe manieren worden gevonden om vooruitgang te boeken. Het is een gouden kans om de manier waarop jullie hebben geleefd eens nader onder de loep te nemen.

Grote veranderingen lijken onvermijdelijk wanneer jullie deze kans willen aangrijpen om de ​​nieuwe start te maken die jullie naar het Nieuwe Tijdperk zal stuwen. De politiek en de manier waarop ondernemingen worden geleid, staan ​​absoluut bovenaan de lijst, aangezien beiden een grote impact hebben op het brede publiek. De oude manieren van doen en van werken kunnen en mogen niet terugkomen omdat ze niet langer geschikt zijn om de Mensheid vooruit te helpen. De mensen hebben het volste recht om méér van hun leiders te verwachten, zodat een toekomst kan worden gecreëerd die de 21ste eeuw tot leven brengt. Het is tijd om de mensen bij elkaar te brengen in plaats van het "wij en zij" van het verleden in stand te houden, het verleden waarin een bijzonder grote kloof bestond tussen "arm en niet-arm”. Elke ziel verdient een leven waarin de noodzakelijke dingen voor iedereen beschikbaar zijn.

Er zijn enorm veel vernieuwingen en uitvindingen die zijn achtergehouden door degenen die grote belangen hebben bij het in stand houden van de Status Quo, maar de tijd van verandering is gekomen, verandering die ten goede komt aan de mens, en dit zal zeker gebeuren, vooruitgang kan gewoon niet langer worden tegenhouden. Overal om ons heen worden de mensen en bedrijven gedwongen te kijken naar de manier waarop wordt gewerkt, waardoor veranderingen zullen moeten worden doorgevoerd; dat moet wel want op geen enkele manier kan naar het oude worden teruggekeerd. Veel hangt af van hoe lang het nog lukt om vrije energie geheim en bij de mens weg te houden. Het vrijgeven ervan zal bijzonder veel deuren openen om voor grote aantallen mensen een gemakkelijker leven te garanderen, door hen een van de eerste levensbehoeften te schenken en hen van armoede te bevrijden. Dit zal komen wanneer het Nieuwe Tijdperk met open armen wordt verwelkomd, aangezien dit de kwaliteit van leven voor zoveel mensen, en we bedoelen miljoenen, over de hele wereld zal verbeteren.

Als Menselijk Ras zijn jullie Allemaal Een, en hoe eerder je dit feit erkent en vanuit Een-zijn met je medemens omgaat, des te eerder kunnen de positieve effecten van de Nieuwe Tijd jullie realiteit worden. Er zijn op dit moment veel zielen op Aarde geïncarneerd, die de bereidheid hebben getoond hun ervaring en kennis te delen en zo voorop te gaan, op weg naar een beter bestaan ​​waarin de beloften die jullie de afgelopen tijd werden gedaan, zullen uitkomen. Aan onze kant van de sluier zijn er zoveel zielen die jullie aansporen, waardoor de "voorwaarden" ideaal zijn om de nieuwe energieën te kunnen ontvangen. Van onze kant wordt alle hulp gegeven aan degenen onder jullie die voorop lopen bij het in gang zetten van de dingen. Je kunt er van op aan dat het tij zich in jullie voordeel zal keren waardoor de zware en verontrustende tijden waarin jullie je nu bevinden, zullen worden gecompenseerd. Blijf kalm en weet dat het Licht bezig is de strijd te winnen.

In deze beproevende tijden vraag je je misschien af hoe je de komende weken moet doorkomen, zonder jezelf te compromitteren. Het is duidelijk dat je rustig dient te blijven en je niet door situaties van tegenwerking van de wijs moet laten brengen. Wanneer je voelt dat je voldoende gevorderd bent om de negatieve energieën om je heen te weerstaan, zou je in staat moeten zijn om alles wat minder is dan het Licht terzijde te schuiven. Blijf op je pad zonder ervan af te wijken en hoe beter je hierin slaagt, hoe meer kracht je zult ontwikkelen. De positieve energieën zijn al toegenomen en zullen dit tot aan Ascentie blijven doen. Overwin de huidige moeilijkheden en het zal je niet kunnen ontgaan dat het steeds gemakkelijker wordt. Je hebt een bijzonder lange weg afgelegd om op dit punt te belanden, dus grijp de kans die je wordt geboden om de oude, nutteloze energieën achter je te laten.

Niet iedereen zal kunnen accepteren dat er een innerlijke God bestaat en men zal God dan buiten zichzelf blijven zoeken. In bepaalde opzichten is dit niet belangrijk, aangezien het meest belangrijke aspect het geloof in God is, en de rest zal vanzelf met een beter begrip komen. Onderschat niet de grote liefde die God voor alle vormen van leven heeft, een liefde die alle begrip te boven gaat. Er wordt niet van je verwacht dat je een dergelijke kracht kunt bevatten, een kracht die verantwoordelijk is voor de creatie van alle vormen van leven, waar en wat dit ook mag zijn. De Grote Centrale Zon staat te schitteren van Licht en is, bij gebrek aan een betere omschrijving, de verblijfplaats van de Opperste Schepper. Op jullie lagere trillingsniveau wordt niet verwacht dat jullie deze ultieme energie kunnen bevatten, maar volstaat het te zeggen dat het dermate krachtig is dat het niet in jullie taal valt uit te drukken.

De periode die jullie doormaken, zorgt ervoor dat de mensen nadenken over waar ze mee bezig zijn en wat hun doel in het leven is. Jullie hebben nu voldoende tijd om toegang te krijgen tot wat je in het leven wenst en wat je moet doen om dit voor elkaar te krijgen. Wanneer je niveau van inzicht tot spiritueel inzicht gegroeid is, zul je zonder twijfel doorgaan met je ontwikkeling op een pad dat hoogstwaarschijnlijk zal resulteren in je Ascentie. Dit ontstaat met het verhogen van je trilling, en in dat opzicht zou je absoluut succes moeten hebben. In het volgen van je pad sta je er niet alleen voor: er zijn veel spirituele helpers die je bijstaan.

Jullie zouden, om Ascentie volledig te bereiken, nauwelijks in betere tijden kunnen leven en uiteindelijk zal het alle moeite die je erin hebt gestopt om te kunnen slagen, waard zijn geweest. Je hebt vaak hard tegen de stroom in moeten werken in tijden dat degenen met overtuigingen die tegen de religieuze leringen ingingen, werden vervolgd en vaak ter dood gebracht. De religies waren erg streng en hun "kudde" moest hun interpretatie van de Geschriften volgen. Het feit dat jij door een dergelijke tijd bent heen gekomen, is een teken van je doorzettingsvermogen en vastberadenheid om de waarheid te vinden.

Ik laat jullie achter met liefde en zegeningen, en moge het Licht jullie dagen en pad naar voltooiing verhelderen. Deze boodschap komt via mijn Hogere Zelf, mijn God Zelf, en elke ziel heeft dezelfde verbinding met God.

In Liefde en Licht,

Mike Quinsey.