zondag 29 november 2020

P'TAAH - Hoe je de mensen om ons heen kunt beïnvloeden november 2020

P'TAAH - 
Hoe je de mensen om ons heen kunt beïnvloeden 
november 2020

Vraag: Hoe zouden we de mogelijkheid van een actie kunnen versterken die niet eindigt met het uitsterven van de Aarde of met uitsterven van dieren? "

P'taah: Nou, eerst zouden we zeggen dat de Aarde niet zal uitsterven.

Vraag: Of mensen met uitsterven?

P'taah: Ja, wel, we zouden kunnen zeggen dat het ook voor jullie niet de tijd is om uit te sterven. Het uitsterven van soorten wezens, zeker, dat wordt zeker steeds meer het idee om soorten voor uitsterven te behoeden - dat is natuurlijk een groot voordeel.

Maar het is essentieel dat ieder van jullie zijn leven leidt tot het grootst mogelijke voordeel van jullie schepselen, jullie Aarde, jullie medemens - en dat is door vriendelijkheid, mededogen, eer en respect. Als je zo leeft, komen deze vragen niet eens in je op!

En ja, je zou kunnen zeggen dat mensen in zekere zin hun best hebben gedaan om hun eigen omgeving te vernietigen – wel, dat is ook een beetje aan het veranderen. En dat is een van de geschenken van deze pandemie, namelijk dat mensen de verandering op jullie planeet echt kunnen zien door de stopzetting van een groot deel van jullie industrie, en een groot deel van, wat we zouden noemen, jullie verkrachting van de planeet.

Wat kan je doen? Wat zich ook moge aandienen om een keuze te maken ten behoeve van jullie planeet, ten behoeve van de mensheid. Maar in je dagelijkse leven, wees bewust. Weet je, wanneer je in je dagelijks leven een manier kunt vinden om praktisch dingen te doen op een manier die gunstig is voor je planeet, doe het dan! Zo niet, vergeet dan niet dat het allerbelangrijkste is je dank en je dankbaarheid, aan jullie planeet Aarde, aan de godin van jullie natuur - doe wat je kunt.

Het andere dat we je ook aanraden te doen, hoe je moet zijn, is je goed bewust te zijn van wat er in je dagelijkse leven gebeurt. Het heeft geen zin bang te zijn voor dingen die je niet onder controle hebt.

Het heeft geen zin om naar je televisie te kijken en in je krant vreselijke dingen te lezen die aan de andere kant van de wereld gebeuren waar je niets aan kunt doen!

Wat je kunt doen, is alles te zijn wat je kunt zijn in je dagelijkse leven! Om te beïnvloeden waar je kunt in je dagelijkse leven! Om in je dank en je dankbaarheid te zijn in je dagelijks leven! En op deze manier beïnvloed je mensen - mensen zien dat je gelukkig bent, dat je tevreden bent, dat je in vreugde bent, in speelsheid, dat je een leven leidt dat productief is op welke manier dan ook.

Dit is hoe je invloed uitoefent - het is hoe je bént, want alles wat je doet is een weerspiegeling van je eigen zijn. Als je alles bent wat je kunt zijn - als je, zoals we zeggen, met eer, respect, vriendelijkheid, mededogen en liefde leeft - beïnvloed je natuurlijk het bewustzijn van je planeet, van je volkeren, van je soort.

Niets wordt niet aangeraakt door liefde.

https://ptaah.com.au

Vertaald door Agnes