zaterdag 28 november 2020

Op deze vrijdag was de elektromagnetische situatie erg ongecompliceerd ~ Manuela v/d Knaap



Op deze vrijdag was de elektromagnetische situatie erg ongecompliceerd, maar daardoor nog niet minder intens. Er was zeer hoge X-ray lichtfrequentie, B-Klasse zonnevlammen, vanaf halverwege de middag weer elektronenstorm en het magnetische veld weer enorm verstoord. De activiteiten zijn vooral hoogfrequent, dus met meer gemak inzicht in jezelf en in processen. En er staat leuke informatie in het artikel op mijn website over groene cannonballs die met megasnelheden de Aardse atmosfeer in komen tijdens zonnestormen (zie eerste afbeelding). Lees meer…

*
De X-ray lichtfrequentie nog steeds op record hoogte voor de nieuw opstartende cyclus nr 25 van de Zon. Er waren geen grote C-Klasse zonnevlammen, maar dus een constante stroom van hoog B-Klasse X-ray licht die af en toe met kleine verhogingen met B-Klasse X-ray zonnevlammen die uitbraken. (acute overbelasting zenuwstelsel, hartfladderen, huiduitslag, allergische reacties en andere ascentiesymptomen.).

*
Er staat een prachtige video met muzikale begeleiding in het artikel op mijn website die een zonnevlam die op de zijkant van de Zon uitbarstte op donderdagavond in beeld brengt. Deze uitbarsting (CME) werd op Aarde gemeten als een flinke X-ray C-Klasse zonnevlam in de avond. Die hebben veel mensen gevoeld vermoed ik met ascentiesymptomen. In de nacht was deze zonnevlam nog wel actief aan de zijkant van de Zon. (acute overbelasting zenuwstelsel, hartfladderen, huiduitslag, allergische reacties en andere ascentiesymptomen.).

*
De elektronenstorm was wisselend op deze vrijdag. In de middag kwam de elektronenstorm weer opnieuw opzetten. (storing apparaten en elektrische hoogfrequente energie is sterker.Daarmee is het gemakkelijker om inzicht te krijgen in jezelf en situaties.)
Het magnetisch veld is verstoord. De metingen van de satelliet GOES 16 waren bizar verstoord en de grondmetingen voor Noord-Europa waren op de lagere breedte graden (voor NL dus) ook flink verstoord. (moeizaam aarden)

UITLEG HUIDIGE INNERLIJKE EN LICHAMELIJKE PROCESSEN: Elektromagnetisch was het een flink heftige dag. We zijn onderweg naar een Maansverduistering in bijschaduw van 30 november en die zijn altijd pittig. De energie van de nieuwe Maan was intens diep met heel veel energetisch Schorpioen-energie en de nadruk van de transformatie ligt op het lichaam. Er gaan nieuwe bewustzijnslagen open in het lichaam en de hersenen en dan kan het zenuwstelsel ernstig overbelasten. Het zenuwstelsel verbindt het kosmische met het fysieke en als er veel energetische moet gebeuren dan is het alsof de leidingen van het zenuwstelsel te nauw zijn. Tijdens mijn webinars integreren we de energie van de nieuwe en volle Maan en wat er opviel tijdens de nieuwe Maan meditatie (webinar) is dat er veel gebeurde in het nek gebied in de hersenstam waar de imprint van het overleven werd geheeld, net als in het stuit gebied.

De schedelrand waar karma is opgeslagen in de kleine hersenen is nu veel aan het loslaten. Dus dat is ook goed voelbaar in de hersenen en het zenuwstelsel en met andere lichamelijk kwalen.. Wat zich na de nieuwe Maan laat zien, is dat de mindcontrole die in de hersenen en ons DNA is vastgezet onder de loep komt en ook helemaal in lijn is met wat er nu collectief gebeurd rondom corona. Het grotere kosmische bewustzijn wil opnieuw verbonden worden in ons DNA en in de hersenen.

Maar komt daarbij de oude programmeringen (DNA manipulatie uit het verleden) tegen. Dus doe alsjeblieft jouw stukje heling in jezelf. Het is echt heel belangrijk dat nu ieder op zichzelf zijn of haar doorbraak maakt en zo bijdraagt aan het geheel en het wakker worden van de massa. Lees meer over de huidige processen in het artikel over de nieuwe Maan: https://inzichten.com/herstel-organisch-universeel.../ en het nieuwe artikel over de Maansverduistering van maandag 30 november 2020, die energetisch de hele week al aan het opbouwen is. Link naar het artikel: https://inzichten.com/het-proces-van-bevrijding/

*
Het hele artikel met uitleg onder de afbeeldingen en grafieken en uitleg over de ascentiesymptomen erbij kun je op mijn website lezen en bekijken rond 18:45 uur. Dit is de link naar het artikel op mijn website: https://inzichten.com/elektromagnetische-update-vrijdag.../

*
Op zaterdag 28-11 zijn er geen updates beschikbaar ivm de workshop 'Ontdek je Wezensessentie met mineralen' die ik geef op die dag. (Er is nog 1 plekje vrij 😉 )

*
Heb het goed…💞