zondag 29 november 2020

De 9D Arcturiaanse RaadDe ∞ Energieën en Nieuwe Portalen van December 2020 / gechanneld door Daniel Scranton

De 9D Arcturiaanse RaadDe ∞ 
Energieën en Nieuwe Portalen van December 2020 
gechanneld door Daniel Scranton

"Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. We zijn blij ons met jullie allen te kunnen verbinden.

We hebben de afgelopen maanden een soort missie gehad. We zijn op zoek geweest naar de juiste locatie voor een aantal nieuwe energieportalen, vanwege de hoeveelheid energie die naar jullie onderweg is. We weten dat jullie de energieën zullen ontvangen, ongeacht waar de portalen zich bevinden, maar als de juiste mensen de energieën eerst ontvangen, zal het algehele domino-effect op het menselijk collectieve bewustzijn beter zijn. Degenen onder jullie die echt wakker zijn en die begrijpen dat het deel is van je missie om je te verankeren in energieën met een hogere frequentie, zullen op het juiste moment op de juiste plaats zijn om het leeuwendeel van deze energieën als eerste te ontvangen.

Jullie zijn de leiders in de evolutie van de menselijk collectieve bewustzijnsbeweging, en iedere dag worden er meer van jullie lid van die exclusieve club. Daarom willen we ervoor zorgen dat de juiste mensen aan de frontlinie staan ​​en deze gigantische energetische downloads kunnen ontvangen die eind 2020 naar jullie toekomen. We willen dat jullie allemaal wakker zijn en beseffen dat alles wat er nu wel of niet gebeurt in je leven tot doel zou kunnen hebben om jou op het juiste moment op de juiste plaats te stationeren om die energieën te ontvangen.

Daarom nodigen we je uit om nergens weerstand aan te bieden ​​en om vooral nu met de stroom mee te gaan. Probeer niets te forceren. Laat los en geef je bewuster en minder over omdat je uitgeput bent of omdat je de hoop hebt opgegeven. En tot slot, ben je er bewust van wanneer je meer gespannen bent en wanneer je losser bent. Wees wat losser en meer ontspannen, zodat je zo open mogelijk bent in deze tijden waarin degenen onder jullie die wakker zijn het hardst nodig zijn.

We willen dat je anderen meteen zo goed mogelijk helpt. We willen dat je je waarheid spreekt en jezelf naar buiten brengt als genezers, gidsen, channelers, enzovoort, maar wat we echt voor je willen is dat je de kwaliteit en de kwantiteit van de energieën voelt die binnenkomen als je het einde van dit kalenderjaar nadert. De energieën van december 2020 zullen enorm, transformerend en vooral beschikbaar zijn voor degenen onder jullie die zich erop voorbereiden. En je kunt de rest overlaten aan wezens en collectieven zoals wij, want we hebben dit onder controle.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad en we hebben genoten van het contact met jullie. "

Vertaling: Marieke