vrijdag 16 oktober 2020

Mike Quinsey – Channeling van zijn Hogere Zelf - 16 Oktober 2020.

Mike Quinsey 
– Channeling van zijn Hogere Zelf - 
16 Oktober 2020. 

Hier volgt een korte samenvatting van een bericht van de Federatie van het Licht van 11 oktober 2020, via het voortreffelijke kanaal Blossom Goodchild, die ik enkele jaren geleden in Sedona (VS) heb ontmoet op een conferentie waar we allebei een lezing verzorgden/channelden.

“Plotseling lijkt er zoveel te gebeuren dat van het grootste belang is voor onze nabije toekomst en opnieuw werd er een belangrijke boodschap doorgegeven, deze keer aan Blossom Goodchild. Zij kreeg van de Federatie te horen dat de wereld nog verder op haar kop zal komen te staan en dat er een schokkende aankondiging zal worden gedaan, voorafgaand aan de Amerikaanse Presidentsverkiezingen. De uitkomst zal er een blijken te zijn die voor het welzijn van alle mensen is, waarbij er een heilige interventie zal plaatsvinden, evenals een aankondiging, gevolgd door een wereldwijde Lock-down. Er zal nog veel meer sprake zijn van een kloof tussen de mensen dan jullie nu al ervaren. Het Goddelijke Plan is er om de planeet naar het hoogste niveau te brengen dat ze ooit heeft gekend, waarbij een ieder hierop dient te vertrouwen."

Je zou kunnen zeggen dat dit bericht er één is dat alle andere berichten overbodig maakt met betrekking tot de implicaties ervan. Goddelijke Interventie zegt mij dat onze Buitenaardse vrienden eindelijk in staat zullen zijn om veilig op Aarde te landen, van waaruit ze noodzakelijke veranderingen kunnen doorvoeren en hierop toezicht kunnen houden, veranderingen die ons snel het Nieuwe Tijdperk binnen zullen brengen. Wanneer we aan ons lot zouden worden overgelaten zou dit veel te lang duren en zou de vraag worden opgeroepen hoe alles onder controle kan worden gehouden om de gewenste uitkomst te garanderen.

Er wordt gesproken over de "kloof" en ik zou zeggen dat de zielen die niet klaar zijn om te ascenderen noodzakelijkerwijs een ander pad zullen volgen. Hun toekomst is immers net zo belangrijk en ook zij dienen zich voor hun vooruitgang te blijven ontwikkelen, met een snelheid die past bij hun vermogen om zich de lessen eigen te maken. Je durft nauwelijks te speculeren over wat de toekomst voor het Menselijk Ras in petto heeft, maar alles wijst erop dat we worden voorbereid op een sprong of op zijn minst een grote verandering in onze evolutie.

* * * * * * * * * * * *

Mike Quinsey, 
16 Oktober 2020


Wat leven we toch in een geweldige tijd; ik ben ervan overtuigd dat jullie op een bepaald moment in de toekomst zullen terugkijken en enorm blij zullen zijn dat je erbij bent geweest om deze unieke gebeurtenis mee te maken. Natuurlijk kan het zijn dat je verbijsterd bent of zelfs in de war door wat er gebeurt, maar na verloop van tijd zul je het begrijpen, wanneer de reden waarom wordt uitgelegd m.b.t. de veranderingen die jullie nu ervaren. Overal om je heen heerst chaos en overal zijn gebeurtenissen die voor de toekomst grote problemen lijken in te houden, maar uiteindelijk zul je begrijpen en inzien dat dit allemaal nodig is geweest en dat de situatie voortdurend onder controle is geweest. Natuurlijk bestaan er echte problemen, maar de uitkomst zal veel mooier zijn dan jullie je ooit hebben kunnen voorstellen. De veranderingen zijn positief en wanneer jullie Buitenaardse vrienden hun wereldwijde aankondigingen doen, zal niemand nog aan hun goede bedoelingen twijfelen.

Soms hebben jullie gedwaald en hadden jullie dringend hulp nodig, terwijl het duister haar laatste pogingen deed om de macht te behouden, maar dit heeft niet mogen baten. Vrede op Aarde zal zich plotseling aandienen, waardoor er veel herstelwerkzaamheden kunnen worden verricht om de vele vernielde gebieden op Moeder Aarde te herstellen. Het doel is om haar vroegere glorie en schoonheid volledig te herstellen en met de geavanceerde technologieën die beschikbaar zijn, zal dit vrij snel gebeuren. Er liggen ons vreugdevolle tijden te wachten en jullie zullen je hulp van ganser harte beschikbaar stellen als dank voor al het moois en de voorspoed die op jullie pad komen.

Jullie krijgen de beschikking over technologieën die korte metten maken met projecten die normaal gesproken veel tijd in beslag nemen. We hebben het vaak over "vrije energie" gehad en jullie kunnen er zeker van zijn dat dit aan jullie zal worden vrijgegeven, waardoor taken kunnen worden versneld. Inderdaad, jullie zullen de beschikking krijgen over veel vernieuwingen die voorheen achtergehouden werden, vernieuwingen die jullie van het harde werk zullen verlossen van de te verrichten projecten. Binnenkort profiteren jullie hiervan en zijn er geen slopende banen meer of taken die gezondheidsrisico's inhouden.

De kwaliteit van leven zal in een mum van tijd toenemen, omdat jullie de beschikking krijgen over zoveel verbeteringen. De gedachte aan het betreden van een ​​nieuwe periode van vooruitgang zal je ongetwijfeld een grote stimulans geven om mee te doen. Niet alle dingen kunnen echter van de ene op de andere dag gebeuren, dus laat ze eerst hun plek vinden en dan volgt de rest vanzelf. We zien dat er voor jullie spannende tijden in het verschiet liggen, dus zorg dat je in de juiste gemoedstoestand bent, wetende dat alles in orde is ondanks de uiterlijke schijn. Geleidelijk aan zal ieders standaard van leven ten goede veranderen en uiteindelijk zal niemand meer een schuilplaats hoeven zoeken.

Er zal uiteindelijk zo veel veranderen; het is alsof jullie holbewoners zijn die plotseling duizenden jaren vooruitsnellen naar het huidige Tijdperk; dit kan zelfs beangstigend zijn, maar dan heb je tenminste een beetje een idee van wat de toekomst voor jullie in petto heeft. Geld zal uiteindelijk niet meer nodig zijn, aangezien er zelfs nu al technologie bestaat waarmee je de meeste dingen die je nodig hebt gratis kunt reproduceren. Ja, terwijl jullie met opzet veel tijd- en kostenbesparende vernieuwingen werden ontzegd, heeft het duister hier ten koste van jullie van genoten. Jullie hebben veel in te halen en alles zal zich op tijd aandienen, maar niet op een overweldigende manier.

Zoals we in het verleden al vaker hebben gedaan, hebben we jullie een blik in de toekomst gegund. Alles zal zich op de juiste tijd aandienen, maar eerst dienen jullie, metaforisch gesproken, grote schoonmaak te houden in eigen huis. JULLIE zijn de toekomst en zullen veel hulp krijgen om de verloren tijd in te halen en je volledig voor te bereiden om je plaats in het Nieuwe Tijdperk in te nemen.

Ik verlaat jullie met liefde en zegeningen, en moge het Licht jullie dagen en pad naar voltooiing verhelderen. Deze boodschap komt via mijn Hogere Zelf, mijn God-Zelf, en elke ziel heeft dezelfde verbinding met God.

In Liefde en Licht,

Mike Quinsey.