zondag 18 oktober 2020

ELEKTROMAGNETISCHE UPDATE ZONDAG 18-10 ~ Manuela v/d Knaap


ELEKTROMAGNETISCHE UPDATE ZONDAG 18-10: Dit is een zeer intense zondag voor het elektromagnetische niveau. Dus het kan heel goed dat je intens moe bent of ascentiesymptomen hebt op deze zondag.

*
Flinke zonnevlammen
Op deze zondag was er in de nacht een B-Klasse zonnevlam en opnieuw in de ochtend een iets kleinere die net de B-klasse haalde. Rond de middag loopt de lichtfrequentie sterk op naar een constante bij B-klasse X-ray stroom. Dit kan plotselinge ascentiesymptomen geven (die ook plotseling weer verdwijnen), zoals migraine/hoofdpijn, plotselinge stijfheid, zenuwachtigheid, koude voeten omdat je niet goed kunt aarden, overbelasting van het zenuwstelsel enz. Als je goed in je vel zit en kan stromen, dan kan deze frequentie verhoging van het licht je juist veel inzichten krijgen en verhoogt bewustzijn. Lees meer over deze zonnevlammen in het artikel hieronder.

*
Schumannresonantie
Er was in de nacht en ochtend tot 13:00 een gedeeltelijke Schumannresonantie actief met een gemiddelde intensiteit (A1=amplitude 54), dus niet iets heel extreems. Ik vermoed dat de combinatie van elektronencrash, flinke zonnevlammen, kosmische stralingsalert en een gat in de corona van de Zon die op de Aarde gericht staat allemaal tegelijk in de nacht een pittige wissel trekt op ons en dat je daarom misschien wel heel moe wakker werd. De combinatie van verschillende factoren maakt dat de ene keer of de andere keer de Schumannresonantie veel heftiger aanvoelt, maar dat is dan dus niet alleen SR, maar een heel pakket.

*
Elektronencrash
Op deze zondag 18-10 was er in de ochtend een periode van een aantal uren met een elektronencrash. De ascentiesymptomen die daar bij horen zijn dat je de Aarde wordt ingetrokken en het onderlichaam pijnlijk kan zijn. Bij het (hard)lopen kan het voelen alsof je lood in je schoenen hebt. Voor de psyche kom je veel dieper en sneller in contact met je zware energieën en kijk op het leven en schaduwkanten van je karakter, zodat deze in beweging worden gezet. Best een confronterende energie.

*
Kosmische stralingsalert
De zonnewind snelheid en dichtheid bleef laag. Door de zwakke zonnewind was de beschermende magnetosfeer nog steeds heel zwak en was er een kosmische stralings alert actief. (kp-index level 0). Als een kosmische stralingsalert heel lang duurt, dan worden de ascentiesymptomen ernstiger. Het ziet er naar uit dat de kosmische stralingsalert nog wel actief blijft op deze zondag, ook in de nacht, totdat een nieuwe zonnewind binnenkomt. (waarschijnlijk pas begin volgende week). Symptomen zijn dan o.a.: hartfladderen, emotionele onbalans, plotseling heel moe zijn enz. Lees de symptomen hiervan in de regenboog afbeelding onderaan (bovenaan) dit artikel bij ‘Cosmic rays’.
*
Gat in de corona Zon op de Aarde gericht
Het gat in de corona van de Zon staat op de Aarde gericht en spuwt naar de Aarde toe. Hooggevoelige mensen horen de plasma al vertrekken van de Zon met fluitronen en statische ruis in oren en het hoofd, soms zelfs oorverdovend. De stroom plasma komt dus nu onze kant op en dan hebben we over 2,5/3 dagen verhoogde zonnewind of zelfs een zonnestorm.

*
Verstoord magnetisch veld
Het magnetisch veld was nog steeds op deze zondag flink verstoord in Noord-Europa op grondniveau. Het lijkt erop alsof deze verstoringen het nieuwe normaal worden. Deze onrust kan moeite geven om te aarden en verschillen in hoe je jouw aardeverbinding ervaart. Dat betekent voor ons in Europa soms plotseling steenkoude voeten en niet geaard zijn en het volgende moment zijn de voeten weer warm en is je aarding wel weer in orde. Misschien herken je dit. De laatste maand is het magnetisch veld op grondniveau in Noord-Europa steeds meer verstoord dan elders. Het algehele beeld voor de wereld via de GOES 16 satelliet is ook onrustig op deze zondag.

*
De magnetische verbinding met de Zon is eindelijk weer tot stand gekomen. We hadden dus een Helopspheric Currentsheet Crossing (HCC). We zijn nu magnetisch verbonden met de positief geladen noordpool van de Zon. Dit is een ongewone magnetische verbinding met de Zon en de verbinding met de Aarde kan dus vreemd aanvoelen voor ons. De mogelijke symptomen die bij deze horen zoals opgezette en soms slapende handen en voeten en een aardeverbinding die vreemd aan voelt is nu weer voorbij. Het ziet er naar uit dat het we de komende weken voorlopig op deze manier magnetisch verbonden blijven met de Zon. Tijdens deze magnetische verbinding met de Zon is het magnetische veld van de Aarde sneller uit evenwicht en is er meer onrust in het magnetisch veld van de Aarde. Dit is mijn persoonlijke ervaring door het dagelijks analyseren van de gegevens de afgelopen 3 jaar.

*
Het hele artikel is staat rond 15:30 op mijn website te lezen met uitleg onder de afbeeldingen en grafieken en uitleg van de mogelijke symptomen die je kan ervaren.

*
Heb het goed…💞
© Manuela van www.inzichten.com