maandag 19 oktober 2020

Boodschap 29 van Meesters van Andromeda / 17 oktober 2020 / Via Marjo van Knippenberg


Boodschap 29 van Meesters van Andromeda 
17 oktober 2020 / Via Marjo van Knippenberg

Nu jullie, lieve aardbewoners, weer de gevolgen ondervinden van het coronagebeuren, willen we jullie uitdrukkelijk vragen je aandacht te vestigen op hetgeen in jezelf gebeurt.

Neem waar wat je voelt en ervaart, wellicht goed dit kort te beschrijven in een agenda of schrift. Neem de tijd om voor jezelf te ontdekken wat hetgeen je opschreef voor jou betekent. Noteer dit ook, zo ga je op ontdekkingsreis in jezelf en bemerk je dat er in jou meer leeft als dat je in de alledag bemerkt

Neem de tijd elke dag je ontdekkingsreis voort te zetten en zo ook zin te geven aan het coronatijdperk, meer betekenend als enkel afgesloten te zijn van je medemens, maar een vreugdevolle constatering van je eigen verbondenheid met al wat is. Ervaar nu de grootsheid van je Zijn en accepteer dit, weet dat je van betekenis bent voor jezelf, je medemens en je verbintenis met het heelal.

Neem dus nu je volle plaats in het wereldrijk en het heelal in, en vorm je gedachten naar hen toe, gezien door een visie, bijdragend aan de rijkdom van het totale bestaan, hier en in het heelal.

Weet dat je nu een belangrijke bijdrage levert aan de groei en het herstel van het geheel. Wees dankbaar dit volgens jouw eigen grootsheid te laten gebeuren.

Dank voor jullie bijdrage aan het ontstaan van een goede verbinding tussen het heelal en de aarde, en hun herscheppend naar een liefderijk en gezond geheel.

Dank voor jullie bijdrage 

De jullie toegewijde Meesters van Andromeda 

Marjo van Knippenberg

inwezenbijjezelf@gmail.com
https://inwezenbijjezelf.nl