dinsdag 31 maart 2020

VERLICHT OF VERLOREN? / maart 2020 / Door Chris van Benthem,

VERLICHT OF VERLOREN?
maart 2020 / Door Chris van Benthem, 


Volgens de Maya’s en andere oude volkeren leven we nu in de eindtijd van een cyclus genaamd de pressiecyclus van 26.000 jaar. Tijdens deze cyclus zijn we allen meerdere keren geïncarneerd waarbij het bewustzijn vooral de laatste 13.000 jaar erg laag is geweest. We hebben in de laatste periode, ook wel Galactische Nacht genaamd, geleefd in dualiteit en polariteit. Dat wil zeggen dat we bij onze geboorte op Aarde niet meer wisten waar we vandaan kwamen, wie we vanuit ons diepste wezen zijn en wat onze taak op Aarde is. Kortom: het bewustzijn was ver weg gezakt.

Op dit moment leven we in spannende en onzekere tijden. Onze vrijheden worden iedere dag verder ingeperkt en de toekomstvoorspellingen zijn erg somber. Om de coronaverspreiding in te dammen dienen we 1,5 m afstand te houden, met niet meer dan 3 mensen bij elkaar te staan en fysiek contact is niet meer mogelijk. Begrijpelijke maatregelen om het aantal besmettingen en slachtoffers zo veel mogelijk te beperken.

Toch blijft bij mij de vraag opkomen: gebeuren deze vrijheid en privacy beperkende maatregelen wereldwijd alleen maar om het virus te beperken? Als je bekijkt dat in China gelaatscans heel normaal zijn geworden en de Israëlische geheime dienst iedere besmette persoon via zijn of haar telefoon overal kan volgen? En wat zijn dan de volgende maatregelen? Verplichte vaccinatie voor iedereen? Uitbannen van contant geld? Gelaatscans wereldwijd? Verplicht accepteren van 5G? Robots die ons werk overnemen? 

Vergeten lijken ineens alle protesten van het zorgpersoneel, het onderwijspersoneel, de boeren, de gele hesjes en de klimaatactivisten bijna wereldwijd. Deze mensen vragen terecht om meer waardering (zowel financieel als sociaal) voor hun werk. Ze willen inspraak en een rechtvaardige beloning voor het werk dat ze doen en ze willen acties die de klimaatveranderingen beperken. Er bestaat grote frustratie over de zelfverrijking van de elite die nauwelijks belasting hoeft te betalen en werkt met belastingparadijzen en brievenbusfirma’s.

Zou het niet zo kunnen zijn dat het top-down systeem, waar het volk eeuwen in heeft gezeten, begint te wankelen? De hegemonie van de elite vertegenwoordigt door: banken, Big Farma, oliemaatschappijen, RK kerk, mainstreammedia, geheime diensten etc. wordt niet langer meer als vanzelfsprekend geaccepteerd door de gewone mensen.

Een groot deel van de bevolking wordt eindelijk WAKKER! Zij willen inspraak van onderaf! Ze vragen om meer werkelijke en directe democratie door het raadgevend referendum weer in te voeren, minder administratieve verplichtingen via het digitale controle systeem, rechtvaardiger verdeling van rijkdom, minder geld naar bewapening, geen opgelegde dogma’s en het herstel van de ecosystemen.

Deze ideeën over vrijheid, onafhankelijkheid en zelfbeschikking zijn niet nieuw (zie jaren ’60) maar wel bijna altijd mondiaal onderdrukt of op subtiele wijze onderuit gehaald. Leven we wel echt in vrijheid of worden we voortdurend gemanipuleerd?

Wanneer we als mensheid dit doorzien en onze soevereiniteit durven op te eisen en onze mening duidelijk laten horen dan zijn er ook positieve toekomstscenario’s mogelijk. Als we out-of-the-box durven te denken dan komt de vrije energie van Tesla en Schauberger steeds dichter bij, verbouwen we alleen nog gezond biologisch voedsel, behoren oorlogen en gewapende conflicten tot het verleden. De geheime en nu nog verborgen kennis over UFO’s en buitenaards contact zou wel eens openbaar kunnen worden gemaakt. Dat heet Disclosure.

Op dit moment is de poort naar de hogere dimensies ver open gegaan en staan we weer in contact met hoge frequenties vanuit de Bron. Deze frequenties hebben invloed op al het leven op Aarde. Zij verhogen het bewustzijn van mens en Aarde. In de bijbel wordt deze tijd beschreven als Het Einde der Tijden oftewel het einde van afgescheidenheid en tegenstellingen (oorlog, armoede, ziekte, honger en vervuiling) en de overgang naar het nieuwe Watermantijdperk.

Een ieder heeft NU de mogelijkheid om bewust te kiezen voor een meer verlichte weg van samenwerking, harmonie en liefde.

Chris van Benthem, maart 2020