maandag 30 maart 2020

Ja, wij zitten hier samen in ♥ Fran Tielemans ♥

Ja, wij zitten hier samen in ♥ Fran Tielemans ♥Lichtwerkers Nederland

In deze heftige tijd, waarbij je je soms in de arm knijpt om te zien of dit niet allemaal gewoon een slechte droom is, zijn zachtheid, hoop en sereniteit wat je nodig hebt om jezelf te healen en telkens weer op te tillen.

Je mag nu zeker extra zacht zijn voor jezelf, je goed verzorgen, en stress, angsten en frustratie van je af laten glijden.

'In de hoogste nood kent men zijn vrienden' - zegt het oude spreekwoord - en wat je nu al enkele weken ziet, is dat we allen vrienden zijn.

Op straat glimlachen mensen naar elkaar, en wordt er een blik uitgewisseld die zegt: 'Ja, wij zitten hier samen in.'


Ieder heeft wat extra knuffels nu hard nodig, en als je niemand om je heen hebt om die te krijgen/geven, dan is er toch altijd iemand in je leven die de moeite waard is, die veel van je houdt, die schittert en straalt, en dat ben jij zélf.

❥ Geef jezelf maar een stevige schouderklop, je verdient dat nu, want wat je de vorige weken te verwerken kreeg was niet mis.

Het blijft door-rimpelen en uitwaaieren doorheen het collectief bewustzijn, en misschien merk je dat ook aan de frequentie en de aard van je dromen, die nu heel intens kunnen zijn.

Wat voor plannen je ook voor jezelf had gemaakt, wat voor druk je ook op jezelf had gelegd voor het komende jaar - het lost zich allemaal op en de restanten ervan worden weggeblazen door de stevige wind die nu door de wereld en al het wereldse blaast. En dan komt er overgave, en berusting, om van daaruit met enorme vindingrijkheid en een massa creativiteit en goede wil nieuwe bloemen te laten bloeien en groeien te midden van het puin van al wat ineengestort is of nog zal ineenstorten.

Jij bent een goddelijke vonk, weet je, en je motor is Liefde, wijsheid en een enorme kracht die geboren wordt vanuit hart en ziel, een kracht die alle, maar dan ook alle uitdagingen aan kan.

Dus ontspan je maar, kom bij je Zelf, en weet dat je daar altijd veilig bent. Altijd. Ons Hoger Zelf is aan het werk.

Fran Tielemans
www.maitreya.be