zaterdag 28 maart 2020

ELEKTROMAGNETISCHE UPDATE ZATERDAGMIDDAG 28-3 ~ Manuela v/d Knaap

ELEKTROMAGNETISCHE UPDATE ZATERDAGMIDDAG 28-3: vrijdag waren er weinig bijzonderheden, dus er was geen update. Zaterdag: Kosmische stralingsalert, plasma stroom achterkant van de Zon, een nieuwe actieve regio komt achter de Zon vandaan, onrustige zonnewind dichtheid en een aantal keer Schumannresonantie activiteit full spectrum met normale intensiteit. Lees de verder uitleg in het bericht hieronder..
*
NIEUWE UPDATES VOEG IK AAN DE BOVENKANT VAN DIT BERICHT TOE. ZODRA ER EEN NIEUW BERICHT IS AANGEMAAKT OP MIJN TIJDLIJN, ZET IK DIE NIEUWE LINK ERBIJ.
*
Overzicht rustige vrijdag
Op vrijdag 27-3 was het redelijk rustig met weinig bijzonderheden. Er was rond 6:00 uur een full spectrum Schumannresonantie actief, maar met een zeer lage intensiteit. Dus weinig impact. De x-ray pieken die al dagen cyclisch komen, was er op vrijdag niet (op zaterdag wel een kleintje) En de zonnewind was in haar dichtheid wat onrustig. De korte periode van lichte elektronen storm zijn sinds vrijdag niet meer aan de orde. Vrijdag was dus een relatief rustige dag voor het elektromagnetische spectrum.
*

Kosmische stralingsalert
Vanaf vrijdagavond 27-3 22:00 tot 4:00 in de nacht op zaterdag 28-3 was er een kosmische stralingsalert.
Kosmische straling kan mogelijk ascentie symptomen geven. Naar mate de periode van de kosmische stralingsalert langer duurt, nemen de kans en de heftigheid van de mogelijke symptomen toe. Het is niet verstandig om te vliegen (vliegtuig) of te verblijven op grotere hoogte tijdens deze periode van kosmische straling, omdat hoe hoger de hoogte, hoe sterker en schadelijker de kosmische straling is. Symptomen van deze emotionele en algehele instabiliteit, hartritme verstoringen en mentale zwakte wordt versterkt en nog meer. Als de kosmische stralingsalert langer actief is, neemt de intensiteit van de symptomen toe. Dit zijn echte klachten, die situaties die in aanleg bezig zijn zich te ontwikkelen versterkt zichtbaar maakt tijdens zo’n periode van kosmische straling. Neem deze klachten serieus en bezoek je arts of therapeut. Zie voor symptomen die wetenschappelijk zijn vastgesteld de afbeelding van SpaceWeatherNews 'Geomagnetic Score' (afbeelding met de tekst van regenboogkleuren) onder Cosmic Ray Risks. In de alinea 'Waarom deze updates?' heb ik nog meer geschreven over ascentiesymptomen en wat je er aan kunt doen om weer in evenwicht te komen.
*
Actieve regio in zicht op de Zon
Een actieve regio op de Zon (misschien wel dezelfde die al enorme zonnevlammen aan de achterkant van de Zon veroorzaakte) komt nu achter de Zon vandaan. Of dit ook een zonnevlam is, dat weet ik nog niet. Komt waarschijnlijk wel in de volgende update. Aan de achterkant van de Zon was er geen zonnevlam actief, maar wel een stroom plasma was er zaterdag 28-3 zichtbaar.
*
x-ray piek
Er zijn een cyclische x-ray pieken al een paar dagen actief. Alleen vrijdag was er geen x-rya piek. op zaterdag 28-3 was er wel weer een x-ray piek, maar een kleintje die zichtbaar werd in de zonnewind dichtheid met 25 p/cm3 rond 4:00 uur. De zonnewind dichtheid is trouwens sinds vrijdag erg onrustig.
Normaal is de zonnewind dichtheid altijd tussen 0,1 en 10 p/cm3. X-rays ioniseren in de zonnewind en laten meestal vooral in de zonnewind dichtheid een plotselinge hoge en korte piek zien. Dit is dus een milde x-ray piek. Als deze piek zeer intens is (boven de 50/60 p/cm3) dan is dit soort pieken kunnen soms zeer intens binnenkomen, waardoor van alles als het ware vastslaat, als in een soort van shock. De uren en dagen erna kan je lichaam en energielichaam dan geleidelijk het extreem hoge Gammalicht verwerken en dan pas komen geleidelijk de ascentiesymptomen. Maar bij iedereen werkt dit anders. Bij sommige dus heel direct en bij andere pas later. Ze geven mogelijk een gevoel van kwetsbaarheid en naaktheid. Ze brengen diep in ons zeer hoogfrequent Gammalicht. Dat Gammalicht geeft een reactie in onze laagfrequente, vastzittende gewoonte en lichamelijk ongemakken. Het brengt even heel direct licht in je waar het niet licht is en dat mogen wij dan vervolgens weer verwerken en in een nieuw evenwicht brengen.
*
Gat in de corona van de Zon
Het grote gat aan de zuidkant van de Zon is de afgelopen dagen wat groter geworden en staat nu vol op de Aarde gericht. Hoog gevoelige mensen delen vaak dat ze vanaf het moment dat er plasma stroomt uit zo'n gat in de corona van de Zon, zij fluit en pieptonen ervaren in oren en in het hoofd. Er komt nu er een plasmastroom onze kant op en deze wordt zondagavond of maandag verwacht op Aarde. Het magnetisch veld van de Zon is ook nog steeds uit evenwicht. Daardoor is er al maanden geen verbinding meer gemaakt met de positief geladen noordpool van de Zon. normaal maakt de Aarde iedere 3 weken een paar dagen deze verbinding, maar de zuidpool van de Zon is zo sterk, dat deze magnetische verbinding met de Zon domineert.
*
Schumannresonantie activiteit
Zaterdag 28-3 waren er een aantal full spectrum (Gammalevel) Schumannresonantie(SR) activiteiten.
Rond 00:30 (A1=amplitude 47)
Rond 13:00 (A1=amplitude 40)
Rond 15:00 (A1=amplitude 29)
Dit zijn vrij milde activiteiten. Die rond 00:30 was het meest intens, maar nog niet extreem.
De SR zijn golven van frequentie door veranderingen van druk in de Aardse atmosfeer. Ons lichaam kan intens reageren op deze frequenties, omdat deze corresponderen met frequenties van de hersenen en het lichaam. Hierdoor kunnen mensen ook krachtig ascentiesymptomen ervaren. Lees meer over ascentiesymptomen in de alinea 'Waarom deze updates?' onderaan dit bericht.
*
De zaterdag is elektromagnetische redelijk mild. Geen grote extreme uitschieters of activiteit. 
Heb het goed... 
© Manuela van www.inzichten.com