donderdag 30 januari 2020

Energie Portaal 5e Dimensie Marjolein Ingrid Soulpursang Donderdag 30 januari 2020



Energie Portaal 5e Dimensie Marjolein Ingrid Soulpursang
Donderdag 30 januari 2020

WOWWW een EXTREME en ZEER STERKE energiestijging vandaag! 
SR van 88 Hz [ [bandbreedtebereik bv autoritair gedrag kan je triggeren vs macht en overheersing]

En naderende zonnestormen KP 3 hebben ons bereikt [zenuwstormen] . Deze zonnestormen razen door ons zenuwstelsel als een tornado en breken voorgoed oude patronen af.

Het vraagt wederom om je te blijven aanpassen aan deze frequentie stijgingen door kalm en ontspannen te blijven want deze stijgingen kunnen ook agressie en morrigheid geven. 
Signaleer je dit bij jezelf dan krijg je de les aangereikt om te leren terugschakelen naar een lagere versnelling net als in het verkeer; anticiperen dus! Van denken naar voelen naar zijn. 

Al DAGEN ACHTER ELKAAR ERVAREN WE ZEER intense KRACHTIGE & SAMENDRUKKENDE FOTONGOLVEN!! ZEER STERK VOELBAAR mn van de banden, spieren, pezen, wervelkolom en dan vooral tussen de schouderbladen= 4e grote portaal van licht=liquor.

Tussen de schouderbladen en langs de wervelkolom zitten de familie karma zenuwknopen [hun bandbreedte bereik=Hz]! Veel opgeslagen oud zeer wordt hier nu doorheen gedrukt oiv het cranio-sacraal ritme=vloeibaar licht drukgolven =hersenvloeistof.

DEZE HOOGFREQUENTE INSTROOM AAN LICHT ACTIVEREN ONS GALACTISCH LICHAAM =LYMFESYSTEEM ,MILT EN THYMUS EN ZE DRUKKEN ONZE RAGFIJNE ZENUWKANALEN OPEN 

waardoor al het oude opgeslagen zeer naar buiten gedrukt wordt om te zuiveren. Dit kan een zeer vileine pijn geven! 
Zeer sterke ontwikkeling en ontplooiing van de linkerlong-onderkwab. De dode lege ruimte weer innemen met zuivere frisse lucht. Ik ervaar de pulmonale kracht ervan alsof ik gesteund word mijn pad te volgen en los te laten. Ook merk ik dat deze krachtige vibratie mij mijn stem terug geeft en mijn behoeften voel en respecteer. Ik neem letterlijk mijn hele ruimte weer in nadat ik mezelf letterlijk aan de zijlijn had gezet!

Onze linkerlong in de linker borstkast gelegen beschermde ons innerlijk kindje=ons hart! Daardoor ontplooide/ontvouwde de onderste longkwab zich onvoldoende en hoopte zich daar de koolzuurgassen en afvalstoffen zich op, wat je kunt ervaren als een dode ruimte aan de linkerkant. Je kunt daarbij het gevoel hebben dat er onheil nadert of dat er iets heel groots en misschien wel iets heel ergs gaat gebeuren, alsof er iets gaat ontploffen. Dit is puur het verleden dat je opruimt. We gaan ahw terug in de tijd.

Als kind hielden we bij pijn onze adem in en onderdrukten zo de pijn om die niet te hoeven voelen. Nu worden we wakker om weer volledig ons potentieel te ontplooien middels deze niet volledige ontplooide longkwab. Als deze zich gaat ontplooien en vol zuigt met frisse zuivere lucht dan komen er heel veel koolzuurgassen vrij en afvalstoffen vrij uit die dode lege ruimte, alsof je een beetje door de dood heen gaat ahw. 
Deze koolzuurgassen geven een opgehoopte en opgeblazen gevoel=de oude lucht die ook tussen de wervels nu vrijkomt [kraken, breken, ploppen gevoel] Ze staan voor de spanningsklachten [gassen] ]stress en strijd dus tussen je verstand en je gevoel die je dan ervaart] Dat noemen ze ook wel de dood van het ego, en je ego wil je met man en macht op de oude vertrouwde plek houden waar je juist nu niet meer wilt zijn. Door het ontplooien kom je letterlijk meer en meer in je kracht te staan; letterlijk je levenskracht!

Longen=lucht=ademhaling=geestkracht=aura= immuunsysteem=zonnekracht=yang.
Deze yang energie is nu uitermate sterk en het kan je een gevoel van actie geven in welke vorm dan ook maar ook dus angst en agressie omdat het je angsten triggert=de dode ruimte dus waar je doorheen gaat . Het kan allerlei angsten naar boven halen. Goed aarden helpt ! Ook rekken en strekken.

Dit alles veroorzaakt pijnlijke lymfeklieren, gespannen borsten, drukgevoelens borstbeen en aan de flanken van de borstkas. Een verhoogde uitstoot van overlevingshormonen als adrenaline en cortisol en diepvrieskou afgewisseld met hitte-aanvallen.

Dit alles wordt veroorzaakt door de fotonen energie die via je kruin en de wervelkolom-route je lichaam binnenstroomt en krachtige drukgolven geeft. Vandaar uit via de zenuwkanalen de thymus en het perineum activeert oftewel je wortels vanuit je kindertijd [letterlijk je basischakra of je thuis] . Dit geeft druk op je hoofd, wervelkolom en borstbeen door de oude pijn die loskomt uit de lichaamsweefsels, evenals zware heupen en benen, pijnlijke voeten, een gezwollen gespannen gevoel rondom het middenrif, benauwd gevoel, hartritmestoornissen, pijnlijke spieren, botten, vibrationele .griep etc. 

Je word nu gemakkelijk getriggerd en dat is ook de bedoeling zodat oude pijn mag losgelaten worden, je ego zal gelijk in paniek schieten en kruipt in je hoofd waar het van alles uit de kast haalt om je bang te maken. Hij wil je alleen maar beschermen tegen de pijn die nu loskomt, maar hij dient je niet langer want je bent nu geen afhankelijk kind meer. 

Er wordt weer veel oude emotionele bagage opgeruimd en ons lichaam vraagt om rust, vertrouwen en overgave! 

JE WARE ZELF ONTWAAKT!

Tip; lees ook de update's van Martha Krul en Diederick Van Lottum over de huidige ascensie energie!
Echt een aanrader om hen te volgen in deze heftige transformatietijden!


Marjolein Ingrid Soulpursang