zaterdag 25 januari 2020

ELEKTROMAGNETISCHE UPDATE ZATERDAGOCHTEND 25-1 ~ Manuela v/v Knaap

ELEKTROMAGNETISCHE UPDATE ZATERDAGOCHTEND 25-1 
zo dat was een pittig nachtje elektromagnetische gezien met een doorgang naar meer lichtheid in jezelf. Zonnevlammen b-klasse, opnieuw een vreemde flits op de Zon, de elektronen crash is toch verder gegaan, dus weer de hele nacht en ochtend elektronen crash, de Schumannresonantie was af en toe full spectrum actief. 
Er waren een paar kleinere x-ray pieken, die de kans kregen, omdat de beschermende magnetosphere rond de Aarde nog steeds zwak is. Er was ook nog een kosmische stralingsalert in de avond en nacht vrijdag 24-1, maar vanaf 4:00 op zaterdag 25-1 was er een reactie in de magnetosphere (kp-index 2), het magnetischveld van de Aarde en full spectrum Schumannresonantie.
En de zonnewind laat zich al een paar dagen zien als een regelmatige hartslag met pieken en dalen. Dus dat was veel wat zich afspeelde in de avond en nacht. Toch voelt het alsof er een doorbraak is geweest in de nacht. Waarschijnlijk heeft de energie van de nieuwe Maan van vrijdagavond daarin iets nieuws in het proces gebracht. In de ochtend voelde het allemaal een heel stuk lichter.
*

Zonnevlammen
De nieuwe serie zonnevlammen begon op vrijdagavond 24-1 rond 20:20 ongeveer met een flinke b-klasse zonnevlam. De tweede volgde rond 5:00 (een kleine a-klasse) en nog een grotere b-klasse zonnevlam rond 8:00 uur. Normaal zijn b-klasse zonnevlammen een lachertje, maar met een zwakke magnetosfeer rond de Aarde veroorzaken deze zonnevlammen veel meer en hebben een diepe impact. Zonnevlammen geven acute ascentiesymptomen die plotseling, fel en pittig kunnen zijn. En ook net zo plotseling kunnen verdwijnen. Ze versterken wat er al in je leeft op dat moment. Dus je kunt ook een geweldige top ervaring hebben met mooie inzichten. Lees meer over ascentiesymptomen en wat je kunt doen om weer in evenwicht te komen in de alinea 'Waarom deze updates?' onderaan dit bericht.


*
Vreemde flits op de Zon
Opnieuw was er een vreemde flits op de Zon rond 18:48 uur. Dit lijkt op een flinke uitbraak van de plasma in de Zon aan de kant van de Aarde. De satelliet beelden reageerde stotterend op deze flits.
*
Zonnewind zwak met pieken
De Zonnewind was zwak (snelheid rond de 350km/sec/ dichtheid onder de 4p/cm3). Af en toe was er een piek in de zonnewind dichtheid. Rond 6:00 uur was dit er eentje van 21 p/cm3. Ik vermoed dat dit geen geïoniseerde x-ray piek is, maar echt toename in zonnewind dichtheid. De normale waarde van de zonnewind is tussen de 0,1 en 10 p/cm3, dus de verhoging was wel significant. Maar niet zo extreem als wanneer het om een geïoniseerde x-ray piek gaat.
*
Magnetisch veld
Ook het magnetisch veld gaf een verstorende reactie te zien rond 6:00.
*
Kosmische stralingsalert
Er was ook nog een kosmische stralingsalert in de avond en nacht vrijdag 24-1, maar vanaf 4:00 op zaterdag 25-1 was er een reactie in de magnetosphere (kp-index 2) en stopte de kosmische stralingsalert. Om 10:00 uur op zaterdag 25-1 werd de kosmische stralingsalert weer actief. 
Tijdens zo'n alert is het mogelijk om ascentiesymptomen te ervaren. De afbeelding van SpaceWeatherNews met de regenboogkleuren "Geomagnetische score' laat zien welke symptomen er uit wetenschappelijk onderzoek zijn aangetoond. Onderaan dit bericht lees je meer over ascentiesymptomen in de alinea 'Waarom deze updates?' onderaan dit bericht en ook wat je kunt doen om weer in evenwicht te komen.
ik vermoed dat het de hele zaterdag een beetje op en neer zal gaan met de zonnewind en dus de activiteit van de stralingsalert. 
*
Zonnewind als hartslag
Wat echt opvallend is, dat is dat de zonnewind al een paar dagen een soort van regelmatige hartslag laat zien. Dus pieken en dalen, die lijken op de lijnen van een gemeten hartslag. Dat is dus heel erg onrustig en het kan zijn dat je energiesysteem daar enorm op reageert met innerlijke onrust.
*
Elektronen crash
De elektronen crash leek even te stoppen en tussen 19:00 en 21:45 uur was er even verlichting van de zuigende kracht van het magnetisch veld van de Aarde. Maar de elektronen crash ging na 21:45 weer in volle kracht door. We hebben al sinds dinsdag 21-1 een elektronen crash van de grotere elektronen in de ionensfeer rond de Aarde. In de nacht vanaf 6:00 uur tot ongeveer 13:00 waren ook de kleine elektronen deeltjes verlaagd in aantal. Dit voelt dan alsof de diepte van de crash nog meer toeneemt.
Tijdens een elektronen crash zijn de elektronen rond de Aarde in de ionesfeer sterk verminderd in aantal. Daarom is dan de magnetische kant op de Aarde extra sterk voelbaar. (elektromagnetische uit evenwicht.) De elektronen crash kan druk geven in het onderlichaam, alsof je de Aarde in gedrukt wordt, met pijn in benen, heupen voeten enz. In de psyche is de confrontatie met minder leuke zaken in jezelf tijdens een crash sterk aanwezig. Er wordt licht en helderheid gebracht in de vastzittende diepte van je psyche in alles wat is weggestopt om te kunnen functioneren. Dus best een confronterende periode. De elektronen crash gaat dus nog steeds door (grote deeltjes). Dit is echt uit zonderlijk langdurig. Dat het zo lang duurt, dat komt maar 1x per jaar voor of nog minder. Echt een periode van confrontatie, opruimen, inzicht en grote groei.
*
Schumannresonantie activiteit
De Schumannresonantie (SR) was even kort full spectrum actief tussen 00:00 en 1:45 uur. De intensiteit was niet extreem, duurde wel bijna deze 2 uur, en was voelbaar verhoogd rond deze tijd (A1 ampiltude 41-45). Vanaf 4:30 was er gedeeltelijke SR actief, die nog steeds actief is in de middag. Met nog een full spectrum piek rond 12:00 uur met ongeveer dezelfde intensiteit als in de nacht. (intensiteit A1 amplitude ong.41)
De SR zijn golven van frequentie veranderingen in de Aardse atmosfeer. Ons lichaam kan intens reageren op deze frequenties, omdat deze corresponderen met frequenties van de hersenen en het lichaam. Hierdoor kunnen mensen ook krachtig ascentiesymptomen ervaren. Lees meer over ascentiesymptomen in de alinea 'Waarom deze updates?' onderaan dit bericht. 
*
Heb het goed... 💞
© Manuela van www.inzichten.com
WAAROM DEZE UPDATES? (en over ascentie symptomen)
Deze updates worden geplaatst om je te informeren als er onrust is in het elektromagnetische spectrum op Aarde en wanneer er iets onderweg is naar de Aarde vanaf de Zon of space. Ons lichaam is opgebouwd uit elektromagnetische pulsen en daardoor kunnen lichaam en psyche enorm reageren op deze veranderingen en verstoringen in het elektromagnetische spectrum. Deze verstoringen versterken wat er al uit balans is bij jou. Dus iedereen ervaart andere symptomen. Symptomen zijn bijvoorbeeld: hoofdpijn, duizeligheid, hartfladderen, stijfheid, plotseling intens moe zijn, misselijkheid, plotseling wazig of scherp zien, maar ook diepe angst en onmacht/macht ervaren, enz. Je kunt deze onbalans weer in evenwicht brengen door met je bewustzijn aanwezig te zijn zonder oordeel of zonder te willen dat het weg moet. Dus gewoon ZIJN met de grote Z. Dit kun je doen met mineralen (edelstenen/kristallen), door te ademen met wat er IS, yoga, chi-kung, cranio sacraal, Holistic pulsing, helende massage, meditatie, wandelen in de natuur of in de tuin/grond werken en nog meer... Ik verkoop in mijn praktijk grote ruwe kosmisch geopende Hematiet (wakker multi-dimensionaal Wezen). Deze zijn ook geweldig om mee te zitten, omdat ze je helpen om alles wat niet Wezenlijk bij je hoort los te laten. (deze kosmisch geopende Hematiet werkt anders als 'gewone' Hematiet. Ze werken in het hele energielichaam tegelijk en openen het kosmisch Hart (bolletje op het middenrif.) en de opbouw van de basis van het nieuwe energielichaam. Ze kunnen worden opgestuurd en worden ervaren in een telefonisch mini consult.) Mijn webinars zijn ook een manier om dit evenwicht te herstellen. (onderaan dit bericht staat een link.)
*
Heb het goed...💞
©Manuela van der Knaap van www.inzichten.com
*