donderdag 30 januari 2020

ELEKTROMAGNETISCHE UPDATE VAN WOENSDAGAVOND 29-1 ~ Manuela v/d Knaap

ELEKTROMAGNETISCHE UPDATE WOENSDAGAVOND 29-1 + extra nieuwsupdate donderdagochtend 30-1: Zonnewind liep op, zonnevlammen, elektronen crash neemt enorm toe in kracht, magnetisch veld zeer onrustig en reageert sterk, zeer intense seismische activiteit wereldwijd, de Aarde schut en Schumannresonantie. Dus weer een pittige dagje gezien vanuit het elektromagnetische spectrum. Die begon op dinsdagavond en vooral in de nacht en ochtend waren de verstoringen allemaal goed voelbaar voor veel mensen. Verdere uitleg vind je hieronder in dit bericht. 

EXTRA NIEUWSUPDATE donderdagochtend 30-1: Vanaf woensdagmiddag was er een hele grote zonnevlam actief op de Zon. Deze was niet op de Aarde gericht. Donderdagavond was het enorm voelbaar met ascentie symptomen, benauwdheid, duizeligheid, hartritme verstoringen enz. 
Het magnetisch veld was de hele woensdag al onrustig, maar dit nam in de avond nog extra toe. Gevolg was steeds wisselende verbinding met de Aarde, slapende en pijnlijke voeten en dan weer super warm. Het was super sterk waar te nemen.
*

IK VOEG NIEUWE UPDATES STEEDS HIERBOVEN TOE IN DIT BERICHT. ALS IK EEN NIEUWE BERICHT MAAK, DAN ZET IK OOK DE LINK HIER BOVENIN.
*

Zonnewind
De zonnewind liep op vanaf 22:00 op dinsdagavond 28-1 naar kp-index level 3. Dat is een redelijke verhoging (niet extreem) van een binnenkomende zonnewind waarschijnlijk afkomstig van zonnevlammen die we het afgelopen weekend hebben ervaren. De zonnewind snelheid begon al op te lopen vanaf 20:00 uur op 28-1 en had het hoogste level rond 8:00 van 470 km/sec op woensdag 29-1.
Daarna zakte de snelheid van de zonnewind weer terug naar normale waarden rond de 400 km/sec. De zonnewind dichtheid, heeft de meeste impact op de beschermende magnetosfeer van de Aarde en op ons. Deze zonnewind dichtheid liep op vanaf dinsdagavond 28-1 naar 15 p/cm3 met de grootste piek rond 2:19 van 28.41 p/cm3. (58 minuten later komt dit aan op Aarde.) Vanaf 3:00 uur kwam de zonnewind dichtheid weer binnen normale waarden (0,1 tot 10 p/cm3).
Zonnewind kun je herkennen als een stroom van deeltjes die door je heen beweegt. Hoe groter de intensiteit, hoe intenser dit voelbaar is.
*

Zonnevlammen
Tussen 10:00 en 13:00 uur was er activiteit van zonnevlammen. Super kleine activiteit (nog geen b-klasse), maar dit houdt wel de licht frequentie op een hoog niveau, waardoor alle andere elektromagnetische verstoring intenser voelt.
*

Elektronen crash
De elektronen crash nam toe in sterkte vanaf 1:00uur op woensdag 19-1. Tot 10:00 was deze extra intensiteit van de elektronen crash actief. Na 10:00 was de intensiteit weer terug op de waarden die voor deze intensivering ook actief waren en al vanaf 22-1 bezig is. En dat is best al lang.

Extra info: Tijdens een elektronen crash zijn de elektronen rond de Aarde in de ionesfeer sterk verminderd in aantal. Daarom is dan de magnetische kant op de Aarde extra sterk voelbaar. (elektromagnetische uit evenwicht.) De elektronen crash kan druk geven in het onderlichaam, alsof je de Aarde in gedrukt wordt, met pijn in benen, heupen voeten enz. In de psyche is de confrontatie met minder leuke zaken in jezelf tijdens een crash sterk aanwezig. Ook zijn veel mensen knorrig en zitten slecht in hun vel met als gevolg overal opstootjes en mogelijk zelfs ruzies. Er wordt licht en helderheid gebracht in de vastzittende diepte van je psyche in alles wat is weggestopt om te kunnen functioneren. Dus best een confronterende periode. De elektronen crash gaat dus nog steeds door (grote deeltjes). Dit is echt uit zonderlijk langdurig. Dat het zo lang duurt, dat komt maar 1x per jaar voor of nog minder. Echt een periode van confrontatie, opruimen, inzicht en grote groei.
*

Magnetisch veld
Het magnetisch veld is sinds dinsdagavond 28-1 onrustig. Het werd extra onrustig tussen 22:00 (28-1)en 7:00 uur. (29-1).
Het magnetisch veld is verbonden met ons geheugen en daardoor ervaren mensen soms tijdens deze onrustige periode schommelingen in en een slecht geheugen. Als het magnetisch veld onrustig is, dan is dat voor ons mensen ook onrustig. Dan ervaren veel mensen steeds wisselende kracht in het verbinden met de Aarde. Dit kan mogelijk ook afwisseling van warme en koude voeten betekenen of slecht geaard zijn.
*

Seismische activiteit wereldwijd
Wereldwijd was er heftige seismische activiteit. De grafieken waren bijna overal hele zwart van de lijnen. Dus de Aarde was wereldwijd aan het schudden. Dit begon dinsdagavond 29-1 al en is nog steeds op woensdagavond bezig.
*

Schumannresonantie (SR) activiteit
SR was een aantal maal full spectrum geactiveerd. Rond 2:00 uur, 6:15 en tussen 9:30 en 10:15 met een intensiteit van rond de 34 van de A1 frequentie. Rond 12:00 was er nog een super kleine full spectrum activiteit met een intensiteit van 14 van de A1 frequentie. Dit is allemaal erg milde activiteit van de schumannresonantie.

De SR zijn golven van frequentie door veranderingen van druk in de Aardse atmosfeer. Ons lichaam kan intens reageren op deze frequenties, omdat deze corresponderen met frequenties van de hersenen en het lichaam. Hierdoor kunnen mensen ook krachtig ascentiesymptomen ervaren. Lees meer over ascentiesymptomen in de alinea 'Waarom deze updates?' onderaan dit bericht.
*

Heb het goed... 
© Manuela van www.inzichten.com