vrijdag 31 januari 2020

ELEKTROMAGNETISCHE UPDATE DONDERDAGAVOND 30-1: Manuela v/d Knaap


ELEKTROMAGNETISCHE UPDATE DONDERDAGAVOND 30-1: Zonnewind neemt toe vanaf 16:00 bijna stormlevel, de hele dag actieve zonnevlammen vanaf 9:00 niet op de Aarde gericht maar dus nog steeds verhoogde lichtfrequentie, elektronen crash eindelijk gestopt rond 16:00. De hele dag een zeer onrustig magnetisch veld met zoals ik woensdag al omschreef moeizame en wisselende aarding in de benen. Vanaf 16:00 uur werd de onrust van het magnetisch veld zo enorm, dat het noorderlicht waarschijnlijk tot bij ons zichtbaar is. Wereldwijde milde seismische activiteit en een actieve schumannresonantie. Dus nog steeds best wel aardige elektromagnetische verstoring, met een toename en verandering rond 16:00 uur. Lees de uitgebreide uitleg hieronder.
*


Bijna zonnestorm & elektronen crash voorbij
De zonnewind was de hele donderdag al licht aan het klimmen(kp-index 2/3). In ieder geval was de beschermende magnetosfeer rond de Aarde daarom weer sterker dan de afgelopen weken. Vanaf 16:00 uur kwam er extra druk op de beschermende magnetosfeer en steeg de kp-index, die de reactie weergeeft van de beschermende magnetosfeer, naar level 4 (code: geel/oranje). Dit is bijna stormlevel. De Aarde en haar magnetisch veld reageerde hier flink op. Er werden rond 16:00 uur verse elektronen aangeleverd in de ionensfeer rond de Aarde en daardoor is eindelijk de elektronen crash gestopt. he, he, al meer dan een week die druk op het onderlichaam en de confrontatie met de diepe zware schaduwkanten van jezelf, dat was best pittig.
*

Magnetisch veld en het noorderlicht
Het magnetisch veld was al sinds woensdag erg onrustig, maar toen rond 16:00 de verandering van zonnewind kwam begon het magnetisch veld heel intens te reageren. De Aarde moet dan de instroom via de polen verwerken. De verstoring van de beschermende magnetosfeer werd gemeten zeker tot Denemarken aan toe, dus onderaan Scandinavië. Met kans dus dat het noorderlicht misschien wel zo ver van de polen komt, dan het misschien wel in Nederland kan worden waargenomen. Ik heb nog geen magnetometer gevonden die in Nederland staat, dus ik kan niet met zekerheid zeggen. Het was in ieder geval flinke activiteit van het magnetisch veld.

Als het magnetisch veld zo onrustig is, dan voelt dat voor ons mensen ook onrustig. Steeds wisselt de magnetisch kracht van de Aarde en daardoor kan van moment tot moment de Aarde verbinding anders voelen. Er kan steeds afwisseling zijn van moment tot moment met warme voeten, koude voeten, druk in het onderlichaam en weer doorstromen. En het maakt ook dat alles als het ware wordt los geschut. Beweeg je mee en ben je bereidt om in verbinding te zijn met jezelf en de inzichten te ontvangen die je nu getoond worden, dan is er enorme grote heling mogelijk. In een enorm hoog tempo wordt zichtbaar wie je ECHT in Wezen bent. Een Wezen van licht.
*
Zonnevlammen
Aan de achterkant van de Zon was nog steeds zonnevlam activiteit. Niet zo heftig als de enorm blast van woensdag. Er werd vanaf 9:00 uur de hele dag x-ray activiteit gemeten. Er is nog steeds een zonnevlek actief op de Zon die de afgelopen dagen op de Aarde was gericht. inmiddels is deze zonnevlek weggedraaid en staat niet meer direct op de Aarde gericht. 
Zonnevlammen geven acute ascentiesymptomen die plotseling, fel en pittig kunnen zijn. En ook net zo plotseling kunnen verdwijnen. Ze versterken wat er al in je leeft op dat moment. Dus je kunt ook een geweldige top ervaring hebben met mooie inzichten. Lees meer over ascentiesymptomen en wat je kunt doen om weer in evenwicht te komen in de alinea 'Waarom deze updates?' onderaan dit bericht.
*

Schumannresonantie (SR) activiteit
SR was een aantal maal full spectrum geactiveerd op donderdag 30-1. Rond 2:00 uur (intensiteit van A1=39), tussen 6:00 en 8:00 met een lage intensiteit van rond de 20 van de A1 frequentie. Tussen 9:00 en 10:00 uur met heel erg lage intensiteit van 12 van de A1 frequentie. Rond 11:00 was er nog een kleine full spectrum activiteit met een intensiteit van 18 van de A1 frequentie. Dit is allemaal redelijk milde activiteit van de schumannresonantie. Maar met alle andere elektromagnetische activiteit erbij lijkt het allemaal veel meer impact te hebben.
De SR zijn golven van frequentie door veranderingen van druk in de Aardse atmosfeer. (Door onweer en andere druk veranderingen) Ons lichaam kan intens reageren op deze frequenties, omdat deze corresponderen met frequenties van de hersenen en het lichaam. Hierdoor kunnen mensen ook krachtig ascentiesymptomen ervaren. Lees meer over ascentiesymptomen in de alinea 'Waarom deze updates?' onderaan dit bericht. (EINDE UPDATE)
Heb het goed... 

© Manuela van www.inzichten.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten