zaterdag 1 juli 2017

Vanuit de Akashic Archieven Juli 2017 Boodschap ~ Jen Eramith MA


 Vanuit de Akashic Archieven
 Juli 2017 Boodschap
Gechanneld door: Jen Eramith MA
Wat voor energie en ervaringen kunnen wij in Juli 2017 verwachten?
De energie haast zich deze maand plotseling omhoog. Het is alsof jullie kijken naar een adelaar die door de lucht vliegt wanneer het een opwaartse luchtstroom vangt. Er is een gevoel dat alles in één keer naar boven getild wordt. Of je het nu aan het proberen bent of niet, je gaat ook opgetild worden. Iedereen gaat opgetild worden. Een verheffing kan een prachtige ervaring zijn. Het opgetild worden is typisch een metafoor voor iets dat je zou willen om te gebeuren. Echter, net zoals een adelaar in een plotseling opwaartse luchtstroom, kan het als je niet gereed bent disoriënterend of zelfs schadelijk zijn.
Het beste dat je met de energie kunt doen in deze maand is om jezelf voor te bereiden opgetild te worden. Veronderstel dat wat voor turbulentie je deze maand ook maar mag tegenkomen eenvoudig een onderdeel van het proces is van opgetild te worden. Als jij jezelf toe wilt staan opgetild te worden, zal je gewaarworden dat twee dingen zich voordoen. Ten eerste, je zult een groot gevoel gewaarworden van opluchting en vreugde aangezien je in staat bent om verder te kijken dan ooit tevoren en je naar boven beweegt naar een groter gevoel van lichtheid. En, ten tweede, als je verder kijkt zal jij je bewust worden van dingen die je voorheen niet kon zien - en dit mag moeilijk zijn. Je zult enige dingen onder ogen moeten komen die je voorheen genegeerd hebt. 
Neem in overweging hoe deze maand in de energie van dit jaar en het werk van vredestichting past. Dit is de tijd waarin wie dan ook die hun werk vermeden hebben als een vredestichter geforceerd zullen worden om het grotere plaatje waar jullie allemaal deel van uitmaken te begrijpen en onder ogen te komen. Jullie kunnen het niet vermijden te zien hoe de wereld aan het veranderen is en de manieren waarop iedereen onderling verbonden is. Dit zal zo overduidelijk worden deze maand, dat niemand in staat zal zijn om diens vredestichtende werk te ontlopen. Jullie zullen allemaal op de één of andere manier daaraan deelnemen. Dit is een maand waar ontkenning minder mogelijk wordt dan ooit tevoren.  

Wat zijn enige specifieke uitoefeningen die wij kunnen gebruiken om deze energie aan te wenden?
Het zal deze maand echt gunstig zijn om voorwaarts te gaan in/naar iedere dag. Laat de dag jou niet voorttrekken. Maak lijstjes om bewust te blijven van dingen, van wat je voelt, leert en waar je naartoe aan het werken bent. Verzeker je er iedere dag van dat je een goed gevoel hebt van wat er verderop ligt en doe wat je kunt in de ochtend om het te omhelzen.
Denk vooruit, plan vooruit, en blijf gefocust op wat je zult gaan doen. Wanneer je het rustiger aandoet, doe dan dingen zoals een diepe ademteug nemen, koffie drinken, naar buiten gaan, of je spieren uitstrekken. Doe wat het ook is dat je moet om die dag voorwaarts te gaan. Ga niet achterover leunen en dat je afwachtend bent voor de dag om naar jou toe te komen. Het beste dat je kunt doen is jezelf in/naar iedere activiteit te tillen met een open geest. Het is zeer gelijkaardig aan een vogel of een vliegtuig; wanneer de wind komt, kan jij je rit versoepelen door sneller te gaan. Hetzelfde gebeurt als je met de stroming van een rivier meedrijft of zwemt in de oceaangolven. Als je met snelheid voorwaarts kunt peddelen in/naar de hobbelige plekken, zullen zij je niet zoveel dooreen schudden.
Doe wat je kunt om voorwaarts te gaan. Houd je uitdagingen in de gaten. Wanneer iets niet helemaal gaat zoals jij wilt of dat het niet helemaal goed schijnt te zijn … schrijf het op, kijk ernaar, praat erover, stel er vragen over, denk erover na, en kom deze vragen onder ogen. Laat dingen niet op de achtergrond sudderen deze maand. Als je dat terzijde plaats of probeert om het te negeren gaat het je omver gooien. Dit is een tijd om recht in/naar de dingen te gaan met een positieve energie. Je hoeft niet blij te zijn en je hoeft niet opgetogen te zijn. Wanneer wij zeggen een positieve energie, bedoelen wij een voorwaarts-bewegende energie. Jullie lopen voor niets weg in Juli 2017.
Is er iets dat wij deze maand zouden moeten vermijden?
Er zijn twee dingen om te vermijden. De ene is om mensen te vermijden die jou zien als zijnde klein of machteloos. Vermijd mensen die tegen jou spreken alsof je klein en machteloos bent. Vermijd mensen die ervan genieten hetzelfde drama of dezelfde kwestie steeds weer opnieuw te herhalen. Jullie kunnen het je niet meer veroorloven dit nog langer te doen. Zelfs als je mensen in je leven hebt die ernaar neigen gemakkelijk klem te komen zitten of proberen je tegen te houden, mogen jullie deze maand niet in staat zijn om hen volledig te verlaten. Vermijd het om deze maand tijd met hen door te brengen. Doe alles dat je kunt om voorwaarts te gaan. Als jij jezelf gewaarwordt in een conversatie die jou achterwaarts sleurt, of waarin jij je klem voelt komen te zitten of welke herhalend is, vind een manier om eruit vandaan te komen. Verlaat de conversatie op iedere manier dat je kunt, en probeer om je fysieke lichaam ertoe aan te zetten om terug te keren naar een gevoel van voorwaarts gaande beweging. Wanneer je in deze maand in twijfel bent, ga naar buiten voor een wandeling. Het eenvoudig in beweging brengen van je lichaam zal je vaak terug zetten in/naar deze prachtige energie van de maand.
Het tweede ding om te vermijden deze maand is het spenderen van heel veel tijd aan het collecteren van nieuws van de media. Het is belangrijk om naar het nieuws te kijken om bewust te zijn van wat er gebeurt, maar spendeer daar niet veel tijd aan. Je zou iedere dag een tijdstip kunnen kiezen om een snel onderzoek van het nieuws te doen, zet het dan terzijde en focus op het ondernemen van actie. Kies één item dat jou het meeste raakt, en kies dan een actie om te ondernemen en het te doen.
Ben je ervan bewust dat de moderne media gemaakt is om jullie gefascineerd/gebiologeerd te houden. Je moet dermate te werk gaan dat je de informatie verzamelt die je wilt en dan dat je terugkeert naar de acties van je leven. In plaats van een uur te spenderen van te kijken naar het nieuws om te proberen bij te blijven met alles op welke dag dan ook, spendeer in plaats daarvan vijf of tien minuten, lees snel, vind de dingen die voor jou belangrijk zijn en kies één ding dat je eraan kunt doen. Je zou een telefoontje kunnen plegen, met een vriend praten, geld sturen, of je zou een brief kunnen sturen. Je zult niet altijd in staat zijn om de grote problemen te adresseren, maar wanneer je kiest om te handelen op de nieuwsverhalen in je eigen persoonlijke leven in plaats van jezelf gewoonweg te vullen met de overweldigende informatie in de nieuwsverhalen, onderneem het dan snel, kies een actie, en doe je actie. Dan kan je vliegen op de energie van deze maand.
Is er nog iets anders wat de Opzichters ons over Juli 2017 willen vertellen?
De energie van deze maand is zo prachtig. En opwaartse luchtstroom is een prachtig iets. Het biedt een kortere weg zodat je met zeer weinig inspanning ver kunt gaan. Neem deze kans om een gevoel van opluchting te voelen. Ga de energie met wijd open ogen binnen. Lach om en spring in jullie uitdagingen. Jullie zullen deze maand ongelooflijk verheffend, bevrijdend en plezierig vinden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten