dinsdag 29 augustus 2023

Waarom de SUPER BLAUWE MAAN van dit jaar extra speciaal voor jou is! ~ 29 augustus 2023

Waarom de SUPER BLAUWE MAAN van dit jaar extra speciaal voor jou is!

Door: DNA-AWAKENING – 29 Augustus 2023

 

Ben je klaar voor een zeldzame en spectaculaire hemelse gebeurtenis? Op 30 augustus 2023 zal de wereld getuige zijn van een superblauwe maan, een fenomeen dat optreedt wanneer een volle maan samenvalt met de dichtste nadering van de maan tot de aarde in haar baan. Hierdoor lijkt de maan groter en helderder dan normaal, en krijgt hij een prachtige blauwe tint.

Maar wat betekent dit voor jou en jouw astrologie? Hoe kun je de kracht van deze superblauwe maan benutten om je leven te verbeteren en je doelen te bereiken? In dit bericht zullen we de betekenis en het belang van deze superblauwe maan verkennen en enkele tips delen over hoe je je erop kunt voorbereiden.

Wat is een superblauwe maan?

Een superblauwe maan is een combinatie van twee zeldzame maangebeurtenissen: een supermaan en een blauwe maan. Een supermaan vindt plaats wanneer een volle maan of een nieuwe maan zich in zijn perigeum bevindt, of op het punt in zijn baan dat het dichtst bij de Aarde ligt. Hierdoor lijkt de maan tot 14% groter en 30% helderder dan een normale volle maan.

Een blauwe maan daarentegen is de tweede volle maan in een kalendermaand. Dit gebeurt ongeveer eens in de twee tot drie jaar, vandaar het gezegde ‘once in a blue moon’. De term ‘blauwe maan’ verwijst niet naar de werkelijke kleur van de maan, maar eerder naar de zeldzaamheid en uniciteit ervan.

Soms kan de maan er echter blauw uitzien vanwege atmosferische omstandigheden, zoals stof, rook of vervuiling. Dit kan het rode licht verstrooien en meer blauw licht doorlaten, waardoor een blauwachtige tint op de maan ontstaat.

De laatste superblauwe maan vond plaats op 31 januari 2018 en was tevens een totale maansverduistering, waardoor het een superblauwe bloedmaan was. De volgende superblauwe maan zal plaatsvinden op 30 augustus 2023 en zal vanuit de meeste delen van de wereld zichtbaar zijn.

 

Wat betekent een superblauwe maan voor Jullie astrologie?

Een superblauwe maan is een krachtige en invloedrijke gebeurtenis in de astrologie, omdat deze de energie en effecten van de volle maan versterkt. Een volle maan is een tijd van culminatie, voltooiing en manifestatie. Het is wanneer de zon en de maan tegenover elkaar aan de hemel staan, waardoor er een evenwicht ontstaat tussen de mannelijke en vrouwelijke energieën.

Een volle maan verlicht ook wat verborgen of onderdrukt is in ons onderbewustzijn, waardoor helderheid en bewustzijn ontstaat. Het is een tijd om los te laten wat ons niet langer dient, en omarmen wat aansluit bij ons ware zelf.

Een superblauwe maan vergroot deze effecten, waardoor het een ideaal moment is om intenties te stellen, beslissingen te nemen en actie te ondernemen. Het brengt ook meer creativiteit, intuïtie en inspiratie met zich mee, evenals emotionele intensiteit en gevoeligheid.

De superblauwe maan op 30 augustus 2023 staat in Vissen, het laatste teken van de dierenriem. Vissen is een waterteken dat spiritualiteit, mededogen, verbeeldingskracht en dromen vertegenwoordigt. Dit betekent dat deze superblauwe maan een sterke impact zal hebben op onze spirituele groei, emotionele genezing, creatieve expressie en paranormale vermogens.

Hoe je je kunt voorbereiden op de Super Blauwe Maan op 30 augustus 2023

Om het beste uit deze superblauwe maan te halen, moet je jezelf fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel voorbereiden. Hier zijn enkele tips over hoe u dat kunt doen:

  • Reinig je ruimte en je aura. Gebruik salie, wierook of essentiële oliën om negatieve of stagnerende energie uit je huis en jezelf te verwijderen. Je kunt ook kristallen, kaarsen of zoutlampen gebruiken om een positieve en vredige sfeer te creëren.
  • Mediteer en hou een dagboek bij. Breng wat tijd door in stilte en reflectie, waarbij je afstemt op jou innerlijke stem en intuïtie. Schrijf je gedachten, gevoelens, dromen en visioenen op. Je kunt ook tarotkaarten of orakelkaarten gebruiken om inzicht en begeleiding te krijgen.
  • Stel je intenties. Denk na over wat je wilt manifesteren of bereiken in je leven. Wees specifiek en realistisch, maar ook optimistisch en positief. Schrijf uw bedoelingen op een stuk papier of in uw dagboek. Je kunt ook een vision board of een collage maken met afbeeldingen en woorden die je doelen vertegenwoordigen.
  • Laat los wat jou niet langer dient. Identificeer eventuele beperkende overtuigingen, angsten, twijfels of gehechtheden die je tegenhouden of je voortgang blokkeren. Schrijf ze op een ander vel papier of in je dagboek. Verbrand ze dan veilig of verscheur ze en gooi ze weg. Je kunt ook een gebed of een affirmatie zeggen om ze los te laten.
  • Onderneem Actie. Volg je intenties op met acties die deze ondersteunen. Zet elke dag stappen richting jouw doelen, hoe klein of groot ze ook zijn. Wees consistent en volhardend, maar ook flexibel en aanpasbaar. Vertrouw erop dat het universum je zal steunen en je onderweg zal begeleiden.

De superblauwe maan op 30 augustus 2023 is een zeldzame en prachtige kans om je leven ten goede te transformeren. Door je erop voor te bereiden, kun je de krachtige energie ervan benutten en in je voordeel gebruiken. Onthoud dat jij de schepper bent van je eigen realiteit en dat je het potentieel hebt om alles te bereiken wat je wenst.

Fijne super blauwe maan!

DNA Awakening

Vertaling: wakkeremensen.org