donderdag 31 augustus 2023

Jouw Gedachten… Zijn Ze Wel Van Jou? ~ 31 augustus 2023 ~ Daniel Scranton

Jouw Gedachten… Zijn Ze Wel Van Jou?

Gechanneld door: Daniel Scranton – 29 Augustus 2023

“Groeten. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. Wij zijn verheugt om met jullie allemaal in contact te komen.

Wij zijn heel goed in staat om los te laten wat we voelen dat het ons niet langer dient. We hebben perspectieven, ideeën en gedachten gehad die we op bepaalde punten in onze evolutie moesten loslaten, omdat we konden voelen hoeveel ze ons tegenhielden en zwaar drukten. Wij begrijpen dat de omgeving waarin jullie je op Aarde bevinden, veel van jullie verlangt en dat jullie dit nogal wat doet, en we willen alleen dat jullie allen weten dat het niet jullie schuld is als je een gedachte denkt die zwaar, verontrustend of zelfs zorgwekkend voor je is. Je bent geboren in dat systeem waar die gedachten en gedachtevormen, die gedachtegangen en gedachtestromen al bestonden voordat je arriveerde.

Als een baby geboren zou worden in een kamer waar mensen roken, zou je de baby niet de schuld geven van het inademen van passief roken, en toch voel je je vaak slecht over jezelf vanwege je gedachten, maar je gedachten komen niet uit je hoofd. 

Je brein pikt de energie van die gedachte op en interpreteert deze, en je wordt je ervan bewust in je bewustzijn, en dan moet je beslissen of die gedachte er een is die je wilt blijven denken, of je door wilt gaan met die trein. of dat het voor jou niet helemaal goed voelt en dat je het los wilt laten. Dit zijn keuzes die jullie daar op Aarde keer op keer moeten maken vanwege de energieën die aanwezig waren toen jullie werden geboren en die nu nog steeds aanwezig zijn, en we willen jullie alleen maar zeggen dat het nog nooit zo eenvoudig is geweest als nu om van gedachten te veranderen.

Het is nog nooit zo eenvoudig geweest als nu op Aarde om je af te stemmen op gedachten die jou en de mensheid in veel grotere mate van dienst zullen zijn dan de gedachten die aanwezig zijn geweest, die je hebt gedacht en nog steeds denkt. Bewustzijn is de sleutel, want als je je bewust kunt zijn van je gedachten, kun je ze loslaten, en als je eenmaal een gedachte met een lagere trilling loslaat, kun je bij de vibratie komen die in je bestaat en die die gedachte naar je toe trok. de eerste plaats. Ze komen niet zomaar willekeurig naar je toe, maar je bent natuurlijk geboren rond bepaalde mensen, en die mensen dachten gedachten, en die gedachten werden gemakkelijker voor je om te ontvangen en te vertalen en te beschouwen als de jouwe.

Maar dan besef je op een gegeven moment hopelijk dat je een keuze hebt en dat je niet hoeft te kiezen om te denken zoals degenen die je hebben opgevoed. Je kunt anders denken, en je kunt op zoek gaan naar datgene wat vooruitgang is vanuit het standpunt van jouw perspectief en het standpunt van het hele menselijke collectief waarvan je deel uitmaakt. Dit is een goed moment om aandacht te schenken aan wat je denkt, of je die gedachten wilt blijven denken, en dan bewust en gewaar genoeg te zijn, zoals je zeker bent, om die gedachten los te laten, dat is zeker wat wij aanbevelen.

Laat ze los en voel wat er achter hen zit. Voel de vibratie; adem erin. Als het geen goed voelende vibratie is, laat dat dan gebeuren door je er bewust van te zijn en hoe het voelt, en je zult jezelf in een betere positie brengen om toegang te krijgen tot gedachten die beter aanvoelen, gedachten die intrinsiek beter zijn omdat ze vibreren. op een hogere frequentie, en dat is een eenvoudige manier om je leven en je wereld te veranderen.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad, en wij hebben genoten van het contact met jullie.”

 

Vertaling: wakkeremensen.org