zondag 27 augustus 2023

Het Ontkrachten Van De Kwade Controle Over De Mensheid ~ 27 augustus 2023 ~ Kenneth Schmitt


Het Ontkrachten Van De Kwade Controle Over De Mensheid

Door: kenneth Schmitt – 24 Augustus 2023

Nu we geconfronteerd worden met de gruwelijke tragedies en uitdagingen in de oorlog tegen de mensheid, betaamt het ons te weten dat niets per ongeluk gebeurt, en dat we de keuze hebben hoe we met elkaar omgaan en hoe we ons voelen over wat er gebeurt. Hoewel we het energiespectrum van positieve en negatieve dualiteit met de mensheid delen, is het belangrijk om te beseffen dat alles wat we ervaren bestaat uit energetische polariteiten waarmee we ons ofwel afstemmen door acceptatie of weerstand, ofwel transcenderen en transformeren.

Het kwaad kan niet worden verslagen door het te identificeren, te beoordelen, ertegen te vechten en wraak te nemen. Als we er op deze manier mee omgaan, moeten we ons afstemmen op het trillingsniveau ervan. Het is de aard van deze energie om het leven te vernietigen. Door het kwaad en degenen die zich ermee identificeren te bestrijden, versterken we het feitelijk met onze levenskracht door onze woede en angst. Het bestrijden van het kwaad met de bedoeling het te vernietigen versterkt alleen maar de energetische patronen die het creëren, en we betalen een prijs voor het verminderen van onze eigen levenskracht.

Er is een veel groter perspectief dat we kunnen realiseren. Niets gebeurt bij ons allemaal per ongeluk. Elk stukje lijden en dood dat we ervaren, maakt deel uit van ons levensplan en ontvouwt zich in overeenstemming met onze eigen vibrerende staat van zijn. Al deze dingen zijn lessen voor ons in het leren realiseren van onze eigen hogere leiding buiten het rijk van de dualiteit. In ons egobewustzijn zijn we slachtoffers van onze omstandigheden, maar in ons ware zelf zijn we meesters over onze situaties. Onze transformatie vindt plaats in onze eigen realisatie door onze beperkende overtuigingen over onszelf op te lossen en deze te overstijgen.

Als we in slachtofferbewustzijn leven, hebben we verlossers nodig om ons van onze ellende te verlossen, omdat we niet weten dat wij de oorzaak zijn van onze eigen toestand. De intensiteit van onze eigen ervaring hangt af van onze toewijding aan de afnemende of levensverbeterende eigenschappen van onze intenties. Wanneer we mentaal en emotioneel helder zijn en in lijn zijn met ons diepste innerlijke weten, kunnen we beperkende overtuigingen over onszelf overstijgen. Onze omgeving hervormt zichzelf in lijn met onze overheersende energetische polariteit.

Omdat alles in ons eigen bewustzijn ontstaat, hebben we het vermogen om de trillingskwaliteiten te kiezen waar we aandacht aan besteden. Dit zijn de energiepatronen waarmee we resoneren en die magnetisch nieuwe ervaringen voor onszelf aantrekken. Ze resoneren met de kwaliteiten van onze aandacht. Door onder hogere leiding te leven, verheffen we het bewustzijn van de mensheid naar zelfrealisatie van ons ware Wezen.

We kunnen negatieve ervaringen onder ogen zien met de leiding van ons hart, dat onbevreesd is. Als mensen kennen we ons lot niet, maar we kunnen er wel op anticiperen en weten hoe we met elke ontmoeting moeten omgaan. Wanneer we beseffen dat we onze eeuwige aanwezigheid van bewustzijn zijn, kunnen we ons leven volledig begrijpen. Het afstemmen op het ego-bewustzijn in het verlangen om met negatieve energie om te gaan om deze te vernietigen, resulteert in de versterking van levensverminderende energieën. Door voortdurend te leven onder leiding van het hart van ons Wezen worden onze verborgen creatieve vermogens geactiveerd en kunnen we ons niet langer laten intimideren.

Kenneth Schmitt

Vertaling: wakkeremensen.org