dinsdag 29 augustus 2023

5D Onschuld Van Het Bestaan ~ 29 augustus 2023 ~ Nicky Hamid

5D Onschuld Van Het Bestaan

Door: Nicky Hamid – 28 augustus 2023

 

Ik ben nog niemand tegengekomen die “5D” heeft gedefinieerd, ook al wordt er door zovelen over gepraat. Ik ben hier niet onschuldig aan, maar als ik het gebruik, wijs ik NIET naar een plaats.

Ik wijs op een staat van Zijn waarin Pure LIEFDE de constante achtergrond is van alle ervaringen, en angst, verdriet en gehechtheid helemaal niet aanwezig zijn. Er is als het ware gewoon geen “plaats” voor hen.

Er zijn geen halve maatregelen die je jezelf verplicht om 24/7 LIEFDE te worden, of je doet dat nog niet. En er is hier geen oordeel over minder of inferieur, want we zijn allemaal punten van Licht binnen de Geest van God (Bron).

Het is GEEN identiteit, het is een staat van ZIJN waarin LIEFDE en LICHT zich achter, boven, voorbij, binnen en zonder Alles bevinden.

En als je gesprongen bent, dan heb je geaccepteerd dat je multidimensionaal bent en dat wat je met één oog om je heen ziet het uiteenvallen en Desintegreren van de menselijke versie van 3D is. (Opmerking: ik zeg “versie” en niet “verwijdering” of “verdwijning”).

En je kunt jouw bagage niet meenemen. Angst bestaat niet in LIEFDE-Zijnheid (5D). En dus heeft de shit voor iedereen de fan geraakt. Niemand is immuun, jij noch ik.

Je krijgt dus de keuze, dagelijks, niet elk uur, niet elke seconde, elke ademhaling…….om voor Liefde te kiezen of door te gaan met spelen met 1001 afleidingen die je binden aan de oude versie van 3D.

Als het waar is dat je alle identiteiten laat vallen die jou hebben gedefinieerd (als afgescheiden zelf) en die jouw kennis van wie je bent beperkt, is het waarschijnlijk dat je ook tot de ontdekking komt dat er geen naam, of groep, of rol of een ander aspect van de persoonlijkheid dat jou strikt definieert. En als je steeds meer plaats vindt in het ‘geen -ding-zijn’, de leegte, de ruimte ertussen, de goddelijke neutraliteit van jou, dan zul je ontdekken dat je alles kunt zijn wat je maar wilt.

Je bent in feite Oneindige Mogelijkheid, onbeperkte dingen die je je kunt voorstellen, Oneindige mogelijkheden om te weten en een Oneindige ervaringen en aspecten van het Zelf.

Je wordt nu rijk aan mogelijkheden en zonder de vooropgezette ideeën over wat je “zou moeten” zijn, alles is fris, nieuw en met een toenemende diepgang en dimensies die altijd mogelijk waren en ervaren kunnen worden omdat niets meer voor je gesloten is.

En de magie is dat als dit voor jou gebeurt, anderen je niet langer in een ‘doosje’ kunnen stoppen en in je Aanwezigheid kunnen zijn, of je zelfs ‘zien’, omdat je niets meer hebt om je aan vast te houden. Je merkt misschien zelfs dat mensen door je heen kijken alsof je er niet eens bent, omdat je niet meer bestaat in de realiteit die ze op dat moment vasthouden. En dus om als het ware in hun gezelschap te blijven, moet er een nieuwe versie van hen (5D en hoger) verschijnen.

WIJ hebben geen tijd meer voor ‘Schijnvertoningen’ omdat WIJ er geen ruimte voor maken in onze leeffrequentieruimte. En toch houden WIJ van iedereen zonder enige noodzaak dat ze anders zijn dan ze zichzelf zien, want aangezien Wij allemaal Oneindige Mogelijkheden zijn, maken ook zij hun eigen unieke en fantastisch ingebeelde reis terug naar het Zelf.

Ik hou zo van jullie

Nicky Hamid

Vertaling: wakkeremensen.org