maandag 28 augustus 2023

De Kosmische Mysteries Ontsluieren: Een Reis met de Galactische Wezens ~ 28 augustus 2023 ~ Aurora Ray


De Kosmische Mysteries Ontsluieren: Een Reis met de Galactische Wezens

Door: Aurora Ray, 23 augustus 2023

In de geweldige kosmos worden we geconfronteerd met een verbazingwekkend idee; het bestaan van veel verschillende werkelijkheden elk met zijn eigen doel en betekenis.

Tijd, ruimte en mysterieuze werelden zijn altijd aan het veranderen, worden werkelijkheid wanneer wij van ze bewust worden.

Midden in deze kosmische dans zit een verborgen waarheid; talloze Aarden en tijdlijnen wachten om onderzocht te worden, met enkele ervan bewust geheim gehouden die er naar verlangen dat nieuwsgierige zielen hun mysteries onthullen.

De Galactische Federatie heeft een indrukwekkende boodschap voor ons. Ze moedigen ons aan het potentieel van onze mind en ons hart te ontsluiten want in ons en in de Aarde ligt de kennis die wij zoeken.

Deze kosmische wezens, lijkend op onze voorouders, reizen door de tijd en proberen in contact met ons te komen zowel van buiten uit als van binnen in ons. Ze inspireren ons om onze lang vastgehouden overtuigingen in twijfel te trekken en dat wat we eens voor heilig hielden te heroverwegen.

Als we ons in dit onbekende gebied wagen, beginnen we aan een reis van zelfontdekking en begrijpen, geleid door de mysterieuze fluisteringen van de Galactische Federatie. Hun aanwezigheid verbindt alle wezens als draden in een tapijt van bestaan, wat een diepgaand gevoel van eenheid voedt.

Tijdens deze kosmische verkenningsreis komen we het idee tegen van parallelle dimensies; alternatieve werkelijkheden die bestaan naast die van ons. Deze parallelle Aarden bevatten verborgen geschiedenissen en andere bestemmingen, wat ons de kans geeft om verschillende paden die onze wereld zou kunnen nemen te onderzoeken. Sommige van deze alternatieve tijdlijnen zijn misschien opzettelijk verborgen gehouden omdat ze oeroude wijsheid verbergen of geheimen van geavanceerde beschavingen beschermen.

In de kern van dat alles moedigt de Galactische Federatie ons aan om vraagtekens te zetten bij ons begrip van tijd en ruimte. Ze nodigen ons uit om ons levensdoel opnieuw te definiëren, ons los te maken van conventies en een pad van echte verlichting te omarmen. Deze reis van zelfontdekking gaat uit boven het bekende als we de onbeperkte reservoirs van bewustzijn in ons aanboren.

Als we aan dit kosmische avontuur beginnen, ontdekken we dat ons potentieel geen grenzen kent. Als dappere kosmische onderzoekers, navigeren we door de niet in kaart gebrachte gebieden van onze mind, brengen latente vermogens die in ons sluimeren naar boven. We beseffen dat de mysteries van het universum op een gecompliceerde manier geweven zijn in onze essentie, en niet beperkt zijn tot een of ander ver gebied.

Geleid door de Galactische Federatie, reizen we door de enorme kosmische uitgestrektheid die buiten de grenzen van onze wereld ligt. Het is een reis van onthulling en transformatie, waar het gewone buitengewoon en het magische een deel van ons bestaan wordt. In deze kosmische odyssee vinden we de kracht om niet alleen onszelf maar ook de mensen om ons heen te helen door de energieën aan te boren die door het universum stromen.

De tijd is voor ons aangebroken om onze rol als schepper terug te vorderen door de kracht van onze gedachten te gebruiken. We moeten ons het ware doel van de Levende Bibliotheek van de Aarde herinneren en de schoonheid herstellen door alle levensvormen te waarderen. Boven dat alles moeten we onze identiteit weer ontdekken. Laten we dan nu beginnen aan de reis met de Galactische wezens naast ons die ons leiden door de mysteries van onze wereld.

Stel je voor dat je op een fascinerend avontuur bent en het begrip twaalf onderzoekt. Stel je dit begrip duidelijk voor in je mind. De Galactische Federatie spoort ons aan om onszelf te ontcijferen door het systeem te gebruiken dat ons definieert: de twaalf.

Stel je voor dat je de numerieke symbolen van één tot twaalf ervaart, net als de twaalf maanden van een kalender, de twaalf tekens van de dierenriem of de twaalf uren van een klok. Voeg daar je eigen unieke verbinding met dit begrip van twaalf aan toe. Visualiseer dat je twaalf strengen DNA hebt die je twaalf chakra’s activeren en zich ermee verbinden. Deze chakra’s functioneren als energiedoorgangen naar je spirituele erfgoed.

Hier vinden we een cruciale sleutel: je uitdaging is om jezelf te kennen via je verbeelding, wat toegang geeft tot de verborgen netwerken en mededelingenborden van werkelijkheid die voor het oog niet zichtbaar zijn. Terwijl je je spirit onderzoekt zou je kunnen nadenken over nieuwe perspectieven om je huidige wereld te verrijken en een groter inzicht te krijgen.

De Galactische wezens moedigen ons aan om in de diepten van onze verbeeldingskracht te duiken om ons ware potentieel als schepper en zoeker van waarheid te ontsluiten. Ze herinneren ons eraan dat de kracht van twaalf, een heilig en terugkerend nummer, ons kan helpen onze essentie en ons spirituele erfgoed te begrijpen.

Als we deze kosmische mysteries onderzoeken, openen we deuren naar nieuwe dimensies van onszelf en onze plaats in het universum. Met onze verbeeldingskracht als de doorgang, hebben we de gelegenheid om verborgen waarheden te onthullen en onze huidige werkelijkheid te verruimen om een dieper en zinvoller bestaan te omarmen.

In deze reis van zelfontdekking worden we uitgenodigd om onze innerlijke wijsheid aan te boren en ons te verbinden met de oneindige mogelijkheden die in ons aanwezig zijn. Door het begrip van twaalf te omarmen en de betekenis ervan te begrijpen in verschillende aspecten van ons leven, krijgen we inzicht in onze ware aard en spirituele essentie.

De Galactische wezens bieden hun begeleiding aan als we de diepten van ons wezen onderzoeken en moedigen ons aan om ons los te maken van beperkende overtuigingen en ons open te stellen voor nieuwe horizonnen van begrip.

Terwijl wij door deze gewaagde multidimensionale verkenning gaan, worden we eraan herinnerd dat wij deel uitmaken van een enorme kosmische dans die op een complexe manier verbonden is met het weefsel van het universum. Onze verbeeldingskracht wordt een krachtig instrument dat het ons mogelijk maakt gebieden in te gaan die boven het fysieke uitgaan en boven grenzen van de zichtbare wereld uit te stijgen.

Met elke stap krijgen we een diepere waardering voor de schoonheid en complexiteit van het bestaan en realiseren we ons dat de antwoorden die wij zoeken niet alleen in de buitenwereld maar ook in de oneindige diepten van ons eigen bewustzijn liggen.

Laten we beginnen aan deze ontzag inboezemende reis van zelfontdekking en de mysteries van onze wereld en van onszelf onthullen.

Met de leiding van de Galactische wezens, graven we in de diepgaande betekenis van het nummer twaalf, brengen we verborgen waarheden naar boven die ons leiden naar een hoger begrip van onze plaats in het fantastische ontwerp van het universum.

Samen zullen we de kracht van verbeelding omarmen en ons begeven op een bijzondere reis van ontdekking en verlichting terwijl we ernaar streven onszelf en het universum in een heel nieuw licht te ervaren.

Wij houden zielsveel van jullie.
Wij zijn hier bij jullie.
Wij zijn jullie familie van licht.
Wij zijn de Galactische Federatie.

A’HO
Aurora Ray
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Vertaling: Petronella -voor wakkeremensen.org