woensdag 30 augustus 2023

Jullie Relaties En Waar Ze Allemaal Om Draaien ~ 30 augustus 2023 ~ Daniel Scranton

Jullie Relaties En Waar Ze Allemaal Om Draaien

Gechanneld door: Daniel Scranton – 28 Augustus 2023

“Groeten. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. Wij komen graag met jullie allemaal in contact.

Wij zijn zo bereid jullie allemaal op Aarde te helpen, omdat we weten dat de relatie tussen de helper en degene die geholpen wordt belangrijk is in dit universum. We mogen deze rol van helper spelen, en jullie krijgen de ervaring dat je geholpen wordt, en daarom hebben wij deze relatie met jullie allemaal opgezet, en jullie kunnen al jullie relaties bekijken als leven op dezelfde manier. Elke persoon die met een andere persoon communiceert, speelt een rol. Misschien speel je de rol van iemand die iemand anders opvrolijkt, of misschien speel je de rol van iemand die overvloed ervaart en genereus is voor iemand die in nood verkeert, omdat hij gebrek ervaart.

Je kunt altijd kiezen hoe je naar de verschillende relaties in je leven kijkt, maar één ding is zeker. Je hebt die mensen uitgekozen om in je leven te zijn, en je hebt de relaties gekozen die je met elkaar hebt. De redenen zullen talrijk zijn, maar ze kunnen allemaal potentieel leiden tot meer spirituele groei, meer vooruitgang van het menselijk bewustzijn, meer expansie naar wie jullie werkelijk zijn als Bron-Energiewezens. En nogmaals, het hangt allemaal af van hoe je naar deze relaties kijkt, en dan kun je kiezen hoe je jezelf in die relatie ervaart, in plaats van de rol te spelen die je denkt te moeten spelen.

Luister naar je begeleiding die van binnenuit naar je toe komt, want die weet het altijd het beste, en wij zullen jou ook helpen, want nogmaals, dat is onze rol, en we spelen die graag. Wij kiezen ervoor om vanuit onvoorwaardelijke liefde naar jou toe te komen, omdat dat voor ons het beste voelt. We houden onvoorwaardelijk van jullie, en we weten dat, of mensen die liefde nu bewust ontvangen of niet, onze onvoorwaardelijke liefde een impact heeft op de totaliteit van het menselijke collectieve bewustzijn, en dat is echt hoe we hier op dit moment willen helpen.

Dit is een tijd van grote verandering, grote verlichting en een tijd waarin er meer bewustzijn is. Je bewustzijn komt naar je toe door je ervaringen, maar je kunt ook kiezen waar je je op een bepaald moment bewust van bent. Kies liefde; kies voor uitbreiding; kies ervoor om jezelf beter te leren kennen zoals je werkelijk bent, in plaats van iemand anders te beoordelen op de rol die hij of zij voor je wilde spelen, wat die ook is, hoe slecht diegene ook is. Laat jezelf gaan met wat natuurlijk is, namelijk de stroom van energie die je naar steeds hogere bewustzijnsniveaus brengt, waarbij die bewustzijnsniveaus natuurlijk onvermijdelijk zijn.

Maar als je ze kiest, als je ervoor kiest om op de golf van die energie te varen, dan voel je je meer verbonden met de Bron, met Onvoorwaardelijke Liefde, met de essentie van je ware ziel, en dat is waar je voor kwam, naast het verkennen van deze verschillende relaties. en hoe ze allemaal door jou en door iedereen kunnen worden ervaren. We houden van onze rol als helpers, en we vinden het geweldig als we zien dat een of meer van jullie zich openstellen om onze hulp te ontvangen.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad, en we hebben ervan genoten om met jullie in contact te zijn.”

Vertaling: wakkeremensen.org