woensdag 30 augustus 2023

Het ontrafelen van de Oorsprong van de Aarde: Onze Kosmische Verbinding ~ 30 augustus 2023 ~ Aurora Ray


 

Het ontrafelen van de Oorsprong van de Aarde: Onze Kosmische Verbinding

Door: Aurora Ray, 25 augustus 2023

Laten we beginnen aan een fascinerende reis door de tijd om de geschiedenis van onze planeet en de onvoorstelbare verbinding die ze deelt met Pleiadische voorouders te onderzoeken.

Pleiadische voorouders waren een soort speciale gidsen die met hun liefde en creativiteit meehielpen werelden en beschavingen te creëren. Merkwaardig genoeg zijn ze ook deel van onze stamboom doordat ze hun DNA doorgaven om onze eeuwenoude verwanten te worden.

Handelend als kosmische architecten verspreidden deze Pleiadische voorouders licht en kennis door het hele universum en verbazingwekkend genoeg leeft hun nalatenschap in ons voort via ons DNA.

Stel je de Aarde voor als een unieke ontmoetingsplaats in de uitgestrekte ruimte. Ze is als een bedrijvig uitwisselingscentrum waar verschillende beschavingen uit melkwegstelsels dichtbij en veraf elkaar konden ontmoeten en hun wijsheid delen.

De strategische locatie van de Aarde, precies aan de rand van een galactische systeem, maakte haar gemakkelijk toegankelijk voor wezens van afgelegen melkwegstelsels. De geheime toegangswegen, bekend als wegportalen, maakten het mogelijk dat energieën snel door onze ruimtezone konden reizen, en zo kosmische snelwegen vormden die verschillende delen van het universum met elkaar verbonden.

Tijdens een bijzondere kosmische gebeurtenis, haastten wezens van verre melkwegstelsels zich naar de Aarde. Ze wilden hun merkteken achterlaten en er net zoals wij uitzien op deze bijzondere planeet. Deze gebeurtenis werd geleid door schepper-goden, bekwame experts in genetica en het creëren van leven.

Ze brachten levende wezens voort en ontwierpen ingewikkelde patronen van bestaan. Ze waren een soort combinatie van meesterartiesten en wetenschappers! Ze konden kleine moleculen samenbrengen en ze speciale codes en frequenties geven om nieuwe levensvormen tot stand te brengen.

De schepper-goden ontwierpen verschillende soorten, waaronder mensen en dieren, door een magisch mengsel van DNA te gebruiken. Wat het zelfs nog fascinerender maakte was dat bewuste beschavingen uit verschillende hoeken van de kosmos bereid waren hun DNA bij te dragen om een deel te worden van de onvoorstelbare biodiversiteit van de Aarde.

Dankzij de expertise van deze meester-genetici werd de Aarde een smeltkroes van leven en diversiteit.

Als we verder terug in de tijd reizen, ontdekken we intrigerende verhalen van oeroude beschavingen die eens bloeiden op onze planeet. Deze hoog geavanceerde samenlevingen hadden een sterke verbinding met de Pleiadiërs en hun wijsheid. Ze bestonden meer dan een half miljoen jaar geleden en lieten mysteries achter, verborgen in de tijd.

Deze mensen uit de oudheid waren, net als wij, verbonden met de Pleiadische voorouders. Hun DNA was in tact en ze gedijden op onze planeet door hoogontwikkelde manieren van leven te bedenken. Stel je hun prachtige steden en bloeiende gemeenschappen voor die allemaal bestonden in harmonie met een natuur.

Van een van deze opmerkelijke beschavingen wordt gezegd dat ze hebben bestaan in een diep in het zuiden gelegen continent dat wij kennen als Antarctica. Gedacht wordt dat begraven onder het ijsoppervlak, oude ruïnes en restanten van een eens bloeiende beschaving verborgen liggen. Deze restanten bevatten de sleutel tot het begrijpen van de complexe cultuur die dit oeroude land eens opluisterde.

Een andere raadselachtige beschaving ligt naar men denkt verborgen onder lagen zand in de grote Gobi Woestijn van Mongolië. In dit dorre landschap hebben archeologen en onderzoekers overblijfselen opgegraven van een geavanceerde samenleving die kennis en technologie bezat die hun tijd ver vooruit was.

Deze oude beschavingen waren geen primitieve stammen maar samenlevingen met groot intellect en spiritueel bewustzijn. Ze hadden een diepgaande verbinding met de sterren doordat ze de kosmische krachten begrepen die hun bestaan vorm hadden gegeven.

Hun wijsheid was immens en hun leerstellingen werden van generatie op generatie doorgegeven, met daarin de kennis van de Pleiadische verbinding. Deze oeroude voorouders beschouwden de balans tussen de fysieke en spirituele gebieden als heilig, doordat ze de onderlinge verbondenheid van al het leven inzagen.

Maar naarmate de tijd verstreek werden deze geavanceerde beschavingen geconfronteerd met problemen en veranderingen die hun bestemming veranderden. Wij zullen wellicht nooit volledig de oorzaken achter hun neergang begrijpen maar de echo’s van hun bestaan resoneren nog altijd in de diepten van de geschiedenis.

Maar het erfgoed van Pleiadische invloed heeft standgehouden. Terwijl beschavingen opkwamen en achteruitgingen, bleef hun DNA verstrengeld met het altijd evoluerende tapijt van het leven op Aarde. Het is alsof een kosmische draad ons verbindt met onze voorouders en hun oude manieren.

Als we ons kosmisch onderzoek voortzetten, zullen we tot het besef komen dat het verhaal van de Aarde een verhaal van verbinding is, verweven met het licht en de liefde van Pleiadische voorouders.

Hun geschenken van kennis en creativiteit hebben onze wereld vorm gegeven, wat in ons een diep gevoel van verwondering heeft achtergelaten over de grootsheid van het universum en onze plaats erin.

Wij houden zielsveel van jullie.
Wij zijn hier bij jullie.
Wij zijn jullie familie van licht.
Wij zijn de Galactische Federatie.

A’HO
Aurora Ray
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Vertaling: Petronella / voor wakkeremensen.org