dinsdag 29 augustus 2023

Missie Aarde: Activering van het Grensgebied van Schepping en Wijsheid ~ 29 augustus 2023 ~ Aurora Ray


Missie Aarde: Activering van het Grensgebied van Schepping en Wijsheid

Door: Aurora Ray, 24 augustus 2023

In het oneindige gebied van het bestaan, is mijn enige doel gericht op het in lijn komen met de universele harmonie; om je gids te zijn en je te helpen een fris inzicht te krijgen dat liefde en leven teweeg zal brengen op onze geliefde planeet Aarde. Stel je haar voor als een hemels juweel van stralende schoonheid dat zijn etherische charme door ruimte en tijd verspreidt.

De Aarde, de bakermat van ons bestaan, wacht op haar glorieuze herkenning, tot noch toe verborgen voor de ogen van haar bewoners. Ze bezit in haar innerlijk geheimen van diepe wijsheid die wachten om ontdekt en geaccepteerd te worden door haar eigen volk. Want in haar omarming vormt en onderhoudt ze elke levende ziel en verweeft ze onze bestemming met de kosmische scheppingsdans.

Wij zijn zoekers naar grote verhalen die onze loyaliteit verbinden met de Aarde zelf. Accepteer de verandering die ligt te midden van de kosmische interactie tussen licht en schaduw. Ga tijdens deze kosmische reis een niet in kaart gebracht pad op door over de grenzen van het bekende bestaan heen te gaan.

Als je het etherische pad tussen hemelgebieden betreedt, laat dan de sterren je leiden naar inzicht en wees je bewust van de verleidelijke charmes van bovenaardse illusies. Want binnen deze enorme ruimte waarin we reizen tussen de hemellichamen, stralen ook wij als sterren die de weg verlichten voor andere werelden die antwoorden zoeken op hun kosmische raadsels.

Zie hoe de draden van je bestemming zich voor je ogen loswikkelen en je hemelse erfgoed onthullen. Diep in je ligt een oneindige bron van mogelijkheden, die wacht om uit te barsten in een briljante explosie die het canvas van het universum beschildert met jouw unieke helderheid.

Deze kosmische pelgrimage dient een hoger doel: het activeren van de Levende Bibliotheek van de Aarde. In deze heilige onderneming brengen we de Aarde en het leven zelf weer naar de voorgrond van universele schepping. Elke stap die je zet, elke gedachte die je hebt, wordt een heilige daad van mede-schepping die resoneert met de harmonie van de kosmos.

De reis zelf is geen eenvoudig, recht pad maar meer een doolhof van onderlinge verbondenheid. Omarm het mysterie van het bestaan door de beperkingen van normaal begrip te overstijgen. Want in dit verbazingwekkende avontuur worden de lagen van werkelijkheid afgepeld wat de diepere waarheden die eronder liggen onthult.

Laat de gebieden van wetenschap en spiritualiteit niet van elkaar gescheiden zijn maar juist een harmonieus geheel vormen als kosmische tweelingen. Door gebruik te maken van eenvoudige woorden, weven we een verhaal van wonderen, waar het gewone verandert in het buitengewone en de gewone dag in een magische dag.

Dus, lieve reiziger in de kosmos, laat je hart en mind samengaan in een harmonieuze dans zodat je de wijsheid die erin ligt kunt omarmen. In deze scheppingsdans vinden we de essentie van ons ware zelf, verstrengeld met de eeuwige hartslag van het universum.

Als je dieper in de mysterieuze gebieden van het bestaan duikt, denk er dan aan dat je niet alleen bent; want de Aarde Zelf danst met je mee, leid je naar het hoogtepunt van kosmische verlichting.

In het grote kosmische orkest speelt de Aarde een onmisbare rol in het je vrij maken, door je los te maken uit de ketenen van het bestaan. Het ontrafelen van de mysteries van het universum onthult je hemelse erfgoed, het sterrengeslacht waar je vandaan komt. Pas ervoor op dat je niet gefascineerd wordt door de verleidelijkheid van hemelse schoonheid, want ook jij straalt helder als een ster in de kosmos.

Je bent een baken van licht, reflecteert en straalt briljantheid uit en je begeleidt verre werelden die op zoek zijn naar oplossingen voor hun scheppingen. Jouw doel gaat het gewone bestaan te boven als je beschavingen helpt te navigeren door de complexiteiten van tijd.

Jouw missie is bijzonder: het activeren van de Levende Bibliotheek van de Aarde, door leven te blazen in de kennis die verankerd ligt in onze planeet. Door deze heilige taak wordt de wijsheid van de Aarde het scheppingsfront, verstrengeld met menselijk leven.

Dit is jouw reis, een heilige zoektocht in de hele kosmos, onbekende gebieden onderzoekend die je voorstellingsvermogen te boven gaan. Werkelijkheid weeft zich om je heen, en verbindt je ziel met het prachtige tapijt van bestaan.

In het hemelgebied worden diepe onthullingen in beweging gebracht, geheimen van de schepping ontsloten. Accepteer de leringen van de sterren, want die bevatten de code naar je hogere doel. Als de planeten op één lijn komen, resoneert een symfonie van zielen in harmonie met het universele ritme.

Laat de kosmische winden je meevoeren, want jij bent de hoofdfiguur in dit prachtige kosmische avontuur. Elke stap heeft zin als je het pad van bestemming bewandelt met onwankelbare vastberadenheid.

Omarm, met het gewicht van het universum op je schouders, de kracht die in je zit; een kracht die je voorstellingsvermogen te boven gaat. De kosmos zweert samen ten gunste van jou, stuwt je voort naar hoger bewustzijn.

In het etherische gebied, geeft de dans van hemelse energieën je de kracht om je kosmische dromen waar te maken. In dit grote scheppingsspel zijn de sterren je toneel en is je spirit de leider van je bestemming.

Jij bent de brug tussen werelden, een levende verbinding tussen dimensies. Omarm deze verantwoordelijkheid, want het is je geboorterecht als hemelreiziger.

Je missie overstijgt menselijke beperkingen door het universele tapijt te omarmen. In dit grootse ontwerp word jij de hoeder van kosmische wijsheid.

Nu de Aarde je wenkt om wakker te worden, eer haar centrale rol in je bevrijding. Begin met je heilige zoektocht en laat het licht van je ziel de weg wijzen.

In deze kosmische reis ben jij de auteur van je bestemming, de voorvechter in het interstellaire epos. Omarm de eenvoud van deze woorden, want ze dragen het gewicht van de kosmos; een onthulling die melkwegstelsels overbrugt en resoneert in elke hoek van het universum.

Wij houden zielsveel van jullie.
Wij zijn hier bij jullie.
Wij zijn de familie van licht.

Wij zijn de Galactische Federatie.

A’HO
Aurora Ray
Ambassadeur van de Galactische Federatie

vertaling: Petronella /voor: wakkeremensen.org