donderdag 31 augustus 2023

Bied hulpmiddelen in plaats van jezelf ~ 31 augustus 2023 ~ Brenda Hoffman


Bied hulpmiddelen in plaats van jezelf

Kanaal: Brenda Hoffman – 30 Augustus 2023 – voor: Life Tapestry Creations

Dierbaren,

Het is moeilijk om te verifiëren dat alles goed gaat in jullie wereld, omdat pijn jullie omringt.

Hoewel de meesten van jullie wel eens vreugdevolle stukken hebben aangeboord, voelen jullie je vaak schuldig als je dat doet, alsof je iets verkeerd hebt gedaan door te lachen of door gemoedsrust te tonen.

3D-ellende blijft jullie vreugde wegnemen.

Je hebt plezier totdat een geliefde je vertelt over zijn fysieke of emotionele pijn – iets waarvan je denkt dat je het niet kunt ontkennen of negeren. Je vreugde voelt dus als een halve stap vooruit en twee stappen terug.

Je vraagt je af hoe je jezelf kunt scheiden van de pijn of angsten van degenen van wie je houdt. Ook al gaan ze voorbij de 3D, ze zijn in grote angst, zoals dat voor jullie gold tijdens soortgelijke fases van jullie transitie.

Je hebt waarschijnlijk het gevoel dat je naast hen moet lopen in hun angst. Maar je bent niet langer een baken van liefde of mogelijkheden als je dat doet. De vraag wordt dan: “Wat moet ik doen als een dierbare pijn heeft en ik niet?” Je hebt twee keuzes, die waarschijnlijk geen van beide een tijdje zinvol zullen zijn. Optie één is om hun pijn met hen te voelen. Optie twee is om hun pijn te negeren of alleen maar te erkennen en vreugdevol te blijven leven.

Selecteer je acties via jouw innerlijke stem. Heb je medelijden met je geliefde? Maak jij de pijn van je dierbare de jouwe? Of negeer of erken je hun pijn en ga je verder met het vinden van je vreugde?

Ook al is er op dit moment geen juiste actie voor jou of iemand anders, toch zijn er consequenties voor elk actiepad. Als je medelijden hebt met je geliefde, kan hij of zij doorgaan met zijn pijnmodus, omdat het liefde bij je opwekt. En als je de pijn van jouw geliefde als die van jou claimt, stop je jouw voorwaartse beweging. Maar als je hun pijn negeert of erkent en vervolgens verder gaat, zul je toegang krijgen tot de vreugde die jullie beiden helpt via de middelen en vreugde die je genereert.

De voor de hand liggende vraag is: “Wat als ik deze persoon verlies omdat ik zijn pijn niet accepteer?” Misschien wel. Maar als vreugde zich in de ene arena afspeelt en aanhoudende pijn in de andere, welke zou je dan kiezen?

Degenen die in hun donkere nacht van de ziel of enkele van de bergen van pijn beklimmen die de meesten van jullie hebben ervaren, willen zich vastgrijpen aan iets of iemand dat hun pijn verlicht. En omdat ze nog niet volledig deel uitmaken van de Universums, zullen ze eerst de persoon begrijpen die emotioneel voor hen heeft gezorgd. Alleen als je je terugtrekt uit de emotionele zorg voor anderen, zullen ze vooruitgang boeken in hun nieuwe wezen.

Dit is een extreem moeilijke tijd voor de mensheid. Degenen die vooruitgang willen boeken, worden teruggeroepen naar 3D om anderen te helpen. Maar je hebt niet de vaardigheden om iemand door zijn pijn heen te trekken. Je hebt alleen de energie en vaardigheden om een nieuwe jij te worden.

Omdat jullie voorlopers zijn, is het gejammer van degenen die verder gaan dan 3D of stevig in 3D bewegen luider dan ooit tevoren. Miljoenen hebben zichzelf opengesteld voor hun nieuwe wezen. Maar die miljoenen bevinden zich in verschillende stadia van voltooiing, inclusief jij. Het werk dat degenen die je volgen nodig hebben om het punt te bereiken waar jij je nu bevindt, lijkt hen overweldigend – net zoals dat voor jou gold.

Het verschil is dat je wist dat niemand op Aarde je kon helpen bereiken wat je nodig had. Natuurlijk waren er natuurkundigen, genezers, channelaars, engelen, universele gidsen en anderen die je onderweg hielpen. Dat is totdat je je realiseerde dat jij de enige was die toegang had tot de informatie die je nodig had. Degenen die nu om jouw hulp schreeuwen, moeten de middelen die je gebruikte nog ontdekken, inclusief hun Universele gidsen en engelen.

Je hebt niet de energie of de vaardigheden om de rol van Universele Gids te spelen.

Die laatste gedachte is natuurlijk verontrustend. Ook al wil je je geliefde helpen zich beter te voelen, het lijkt erop dat hij steeds meer van je nodig heeft. Je hebt er nu niet de energie voor, en waarschijnlijk de komende maanden ook niet.

Jij hebt de vaardigheden om een nieuwe jij te worden, en dat geldt ook voor jouw geliefde. Hen van het ene drama naar het volgende overeind houden zal jou en hen niet helpen. Dit is het punt waarop wij van de Universums tussenbeide komen om de antwoorden en aanwijzingen te geven die jouw geliefde nodig heeft.

Maar wat moet je tegen je geliefde zeggen als je afstand neemt van hun angsten en zorgen? Je geliefde zou bijvoorbeeld kunnen zeggen: ‘Mijn rug doet pijn, ik heb meer geld nodig, of ik ben zo alleen.’ Erken hun pijn en blijf van ze houden, maar moedig ze dan aan om actie te ondernemen in plaats van het voor ze te doen.

Je geliefde zal nooit zijn nieuwe leven binnenlopen als je hem draagt. Als je dat wel doet, is dat voor jou alleen maar een last en voor hen een niet-leerervaring. Laat ze met liefde gaan door middelen aan te bieden die niet jouw persoonlijke hulpbronnen omvatten.

Als verzorger voorkom je dat ze lopen of zelfs kruipen. Tegelijkertijd stopt je progressie. Met als resultaat een groeiachterstand voor jullie beiden. Wij van de Universums hebben jouw leven niet voor jou geleefd terwijl jij in de donkere nacht van de ziel was; we zorgden alleen maar voor liefde en middelen. Dus het is nu voor jou.

Geef jouw geliefden middelen in plaats van jezelf. Zo zal het zijn. Amen.

Kanaal: Brenda Hoffman

Bron

Vertaling: wakkeremensen.org