maandag 28 augustus 2023

De Arcturiaanse Groep – “Het bewustzijn van één macht moet gekend, erkend, geaccepteerd en vervolgens beoefend worden totdat het jouw bewustzijnsstaat wordt.” ~ 28 augustus 2023

 

De Arcturiaanse Groep

Gechanneld door: Marilyn Raffaele – 27 Augustus 2023

Het bewustzijn van één macht moet gekend, erkend, geaccepteerd en vervolgens beoefend worden totdat het jouw bewustzijnsstaat wordt.”

Welkom bij ons bericht, dierbare lezers.

Jullie zijn je er allemaal heel goed van bewust dat veel op Aarde niet langer harmonieus stroomt zoals voorheen, persoonlijk en mondiaal. Landen en individuen hebben moeite om regels, voorschriften, ideeën en overtuigingen te handhaven die altijd geaccepteerd zijn in pogingen om de zaken weer ‘normaal’ te maken. De huidige tijden zijn verwarrend en vaak beangstigend geworden, zelfs voor degenen die geestelijk wakker zijn, simpelweg omdat er zoveel verandert en vaak schijnbaar niet ten goede.

Degenen die zich niet bewust zijn van het ascensieproces van de aarde proberen te herstellen wat vroeger was, omdat de oude manieren prima leken te werken, maar dat kwam omdat ze in lijn waren met het collectief. Omdat veel van deze dingen echter voortkomen uit fouten en valse overtuigingen, kunnen de dingen niet terugkeren naar wat ze ooit waren, omdat het bewustzijn evolueert en het collectieve bewustzijn verandert.

Laat los, dierbaren. Laat de uitputtende pogingen los om alles te houden zoals je het altijd hebt gekend: familietradities, regels, praktijken, zelfs het voedsel dat je denkt te moeten eten. De strijd om de dingen te houden zoals ze altijd zijn geweest, is een manifestatie van scheiding, scheiding van jouw goede. Het is de angst dat als je afwijkt van tradities en praktijken die altijd goed voor je hebben gewerkt, er iets ergs kan gebeuren.

Het is verleidelijk om te proberen dingen te ‘repareren’ die niet langer lijken te werken in je leven, omdat je leeft in, ervaart en gewend bent aan de werking en oplossingen van een driedimensionale wereld. Herinner jezelf eraan dat de materiële wereld die je op aarde ervaart een illusoir concept is, gecreëerd uit energieën die nu oplossen als individuen ontwaken. De Aarde stijgt naar frequenties die meer op haar ware Goddelijke natuur lijken, ondanks de schijn en inspanningen van degenen die proberen de status quo te handhaven.

Een belangrijke bron van alle onenigheid is het collectieve bewustzijn van twee machten. De mensheid heeft door onwetendheid over de waarheid macht gegeven aan zo ongeveer alles: voedsel, klimaat, vitamines, werkgelegenheid, dieren, geld, relaties, mensen enz. Weet dit: er is maar één macht: God/goddelijk bewustzijn, dat is geen macht over wat dan ook, maar is eenvoudigweg de enige macht die bestaat omdat zij alomtegenwoordig, almachtig en alwetend is.

De waarheid van EEN is door veel spirituele meesters geopenbaard – Boeddha, Jezus en anderen probeerden hun volgelingen te vertellen dat God het enige was dat bestond en daarom hun eigen echte natuur was, maar de meerderheid interpreteerde het idee van ‘IK BEN’ als persoonlijk aan de leraar en in plaats van het te accepteren als de waarheid van hun eigen EENheid, begonnen ze de boodschapper te aanbidden en nog steeds te aanbidden in plaats van de boodschap. Je bent klaar om deze afgoderij achter je te laten. Geen mens, leraar, prediker, priester, ‘heilige’ of heilige persoon is meer God dan een ander, inclusief degenen die als criminelen of slechte mensen worden beschouwd.

Het driedimensionale geloofssysteem heeft macht gegeven aan en veel van het ‘slechte’ dat op aarde gebeurt, toegeschreven als zijnde in en van Satan, het kwaad of de duivel. Weet dit; er is geen duivel of Satan tenzij je gelooft dat die er is en als je een schepper bent, creëer er dan een voor jezelf en onderhoud hem door angst of liefde. Waar zou een duivel ooit vandaan kunnen komen als God alomtegenwoordig is, alles wat er is?

Veel overtuigingen over Satan komen uit vorige levens, waar deze overtuigingen werden onderwezen en bestendigd als algemene kennis. Velen dragen deze energie nog steeds met zich mee in hun energieveld, waar deze sluimerend aanwezig is, maar levend en klaar om geactiveerd te worden wanneer iemand bepaalde films bekijkt, bepaalde boeken of artikelen leest, met andere gelovigen praat, of een kerk bezoekt die leert dat de duivel echt is en moet worden weerstaan. Maak bewust jouw intentie kenbaar om voor eens en voor altijd alle resterende energieën op te ruimen die gebaseerd zijn op het geloof van een entiteit buiten jezelf die je kan schaden, vernietigen, doden of beïnvloeden.

Er zijn sommigen die zo sterk in de macht van het kwaad en Satan geloven dat ze ceremonies van aanbidding creëren in de overtuiging dat hun verbinding met de ‘duivel’ hen macht zal geven en hen in staat zal stellen te ervaren wat ze maar willen, zoals wraak of materiële dingen. Wat deze ceremonies feitelijk doen, is laag resonerende, niet-geëvolueerde entiteiten van de andere kant aantrekken, die maar al te graag deelnemen aan alles wat hen energie geeft. Omdat zelfs duivelsaanbidders ook creatief zijn, gebeuren er dingen die zij aan de Duivel toeschrijven. Er is geen onuitgesproken bewustzijn.

Het driedimensionale geloofssysteem voorziet slechte verschijningen (ziekte, drugs, alcoholisme, etc.) en goede verschijningen (geld, roem, relaties, materiële dingen) van kracht in de overtuiging dat deze dingen hun leven kunnen beheersen of beïnvloeden. Iets anders dan God macht geven, voedt het eenvoudigweg met energie. Elke oorlog die over een bepaalde ziekte of kwestie wordt verklaard, dient om deze te laten groeien in plaats van deze te elimineren.

Niets heeft macht over jou, tenzij je het met macht begiftigt. Jij bent de baas over jezelf. God (jouw werkelijke Zelf) is de enige macht, wet, werkelijkheid en oorzaak en gevolg die jou regeert. Er is slechts EEN macht, één alomtegenwoordige, almachtige, alwetende realiteit, en het geloof in twee machten heeft geleid tot het gevoel van gescheidenheid van de mensheid van God en anderen, terwijl het zich manifesteert als dualiteit: goed en kwaad, ziek en gezond, rijk en arm.

Allen moeten op een bepaald punt in hun evolutionaire reis ophouden met het geven van macht aan iets buiten zichzelf/ZELF, in het besef dat alles een uitdrukking is van het leven van God, de intelligentie van God, de heelheid en volledigheid van God – de volheid van het Zuivere bewustzijn wordt verkeerd geïnterpreteerd door geconditioneerde geesten. met overtuigingen van dualiteit, scheiding en twee machten. Ieder mens is vrij om zijn God-geïndividualiseerde bewustzijn te vullen met welke overtuigingen hij ook kiest, maar hij mag dan niet anderen de schuld geven van de manifestaties.

We vertellen je niet dat je in een orkaan moet gaan, door donkere en gevaarlijke steegjes moet lopen, of al het rotzooi en bewerkte voedsel moet eten dat je wilt, en er zal niets met je lichaam gebeuren terwijl je aan de wereld verkondigt dat “God alles is”. Het bewustzijn van één macht moet gekend, erkend, geaccepteerd en vervolgens beoefend worden totdat het jouw bewustzijnsstaat wordt. Jezus stilde de storm. Hoe? Zijn bewustzijn koesterde geen geloof in macht buiten God en daardoor wist hij dat de storm zelf geen macht had. Oefen deze principes bij alles wat je doet en geleidelijk zullen ze jouw bewustzijnsstaat worden. Zo werkt het met alle waarheid.

Doe wat je denkt dat je moet doen met betrekking tot jouw gezondheid en jouw huis, maar doe het in het besef van de waarheid, dat in werkelijkheid niets ten goede of ten kwade macht over je heeft. Er zijn werkelijk geen slachtoffers, alleen degenen die nog slapen in de waarheid van hun goddelijke natuur. Weet dat de volheid en volledigheid van Goddelijk Bewustzijn nooit iemand heeft verlaten en ook nooit zou kunnen verlaten, want het is wie jij bent. De menselijke conditie is als een persoon die in armoede leeft en zich er totaal niet van bewust is dat hij een bankrekening vol geld heeft.

Help jezelf en anderen terwijl je wordt begeleid. Hulp is beschikbaar op alle bewustzijnsniveaus, maar handel altijd met bewustzijn van de aangeboren goddelijke aard van jezelf en anderen, ongeacht de omstandigheden.

Weet, ondanks alle schijn, dat alleen God bestaat.

Wij zijn de Arcturische Groep 27/8/23

Kanaal: Marilyn Raffaele

Donaties zijn welkom

Vertaling: wakkeremensen.org