dinsdag 24 mei 2022

De echte onthulling is dat wij ons herinneren dat we altijd samen onze realiteiten als één creëren - Ramona Lappin ~ 24 Mei.2022


De echte onthulling is dat wij ons herinneren dat we altijd samen onze realiteiten als één creëren
- Ramona Lappin : 24 mei 2022


Dat is hoe we alle resterende illusies van afscheiding, vervormde polariteit en slachtoffer-slachtoffer volledig overstijgen en oplossen. Bewustzijnsprogrammering/ overtuigingen/ omgekeerde werkelijkheden.

Iedereen is 'schuldig', iedereen heeft 'gezondigd', en iedereen met een Ziel draagt ​​die vonk van Goddelijk Bronlicht in zich en Oorspronkelijke Onschuld in hun Kern!

Wanneer we onszelf echt vergeven, zijn we ook in staat om alle anderen te VERGEVEN, wat ONS ALLEMAAL VRIJ MAAKT! Zoals ALLES inderdaad EEN IS! Het is het begrijpen van anderen, een verschuiving in perceptie, een VERSCHUIVING IN BEWUSTZIJN, dat ons helpt te vergeven en te genezen, niet de tijd.

Onszelf zien in anderen, begrijpen dat goede mensen soms domme en zelfs vreselijke dingen doen uit angst, helpt ons allemaal om te genezen. Begrijpen waarom zij (of wij) deden wat ze deden, helpt ons ook om meer ontbrekende stukjes van of eigen Zelf te integreren, ons te helpen genezen en samen te smelten met de Bron en ALLES. Het helpt ons te begrijpen dat alleen niet-genezen mensen anderen pijn doen. Dat iedereen Liefde zoekt, erbij wil horen en gezien wil worden voor wie ze werkelijk zijn, onvoorwaardelijk bemind worden.

Alleen als we onszelf in ieder ander kunnen zien, alleen als we echt begrijpen waarom mensen pijn hebben, kunnen we ALLEMAAL ALS ÉÉN GENEZEN!

Allemaal door ons liefdevolle mededogen en neutraal getuigenis, terwijl we ook weten wat we wel en niet zullen toestaan ​​in onze Realiteiten. Want bij Ware Zelfliefde horen ook sterke grenzen, onderscheidingsvermogen en normen. Het draait allemaal om balans!

Goddelijke Liefde & Vereniging beginnen altijd binnenin ons!
Net als Vrede, Vreugde, Vrijheid en Overvloed.

Alle frequenties die we belichamen als we onze resterende wonden, pijn, trauma's, alle gevoelens van scheiding, valse overtuigingen, percepties en projecties loslaten, alchemiseren en helen, die zijn voortgekomen uit diepe pijn en trauma die we van binnen vasthielden, niet wetend hoe we het moesten genezen tot nu toe, vaak onderdrukt, naar beneden geduwd, vergeten willen worden.

Het enige dat telt is wie wij/jullie nu kiezen om te ZIJN!
Omdat Miracle Healings mogelijk zijn en zich nu ontvouwen!

Waar de blinden weer zullen zien, genezen alle kwalen en ziekten van ons lichaam, geest en ziel door de oneindige Kracht van Goddelijke Liefde terwijl we ons volledig herinneren en ONS ALLEMAAL opnieuw claimen, ons ware Zelf, ons Ware Goddelijke , weer organische blauwdrukken.

Terwijl we samensmelten, opnieuw afstemmen en opnieuw geboren worden met ons Eeuwige Diamanten Zelf in perfecte Balans, Harmonie en Eenheid en een hoger Goddelijk Bewustzijn waarop een perfect gezond en uitgebalanceerd lichaam, geest en Ziel is gebouwd.

Terugkerend naar de mensheid, en onze genezende vermogens, onze oude toekomstige wijsheid, gaven en krachten opnieuw activeren, terwijl we ons onze ware geschiedenis herinneren, wie we werkelijk zijn, en onze Kosmische Oorsprong weer.

We kwamen om ONS ALLEMAAL opnieuw op te eisen, gezuiverd en genezen. Ons Multidimensionale Zelf komt nu volledig samen en stijgt weer op als het DIAMOND Zelf en Eén BEWUSTZIJN, in Zuiverheid en Onschuld!

Nu keren we terug naar 'Back to the Future', nu we beter weten.
Ontwaken uit de kwantumdroom & vergeetachtigheid.

Ons Collectieve Hart, Ziel, Lichaam en Geest keren terug naar perfecte gezondheid, vitaliteit, balans en harmonie, terwijl we ons opnieuw verbinden met de Eeuwige Bronstromen en leven!

Eén met de kosmische geest en het hart, met de bron, met ALLES!

De Heilige Drie-eenheid keerde terug, hersteld en ontstoken van diep van binnen!

Terugkerend Balans, Harmonie, Vrede, Vrijheid en Overvloed naar ALLEN, terwijl we dit hogere Diamanten Bewustzijn en nieuwe Organische Holografische projecties uitstralen naar ALLEN om ons heen van diep van binnen!

Terwijl ons Diamond Avatar Zelf, Diamond Grid en Merkaba's nu volledig ontwaken en ontbranden!
EN ZO IS HET!
ALS DE ONEINDIGE KRACHT VAN GODDELIJKE LIEFDE ALLES NU HEELT!

Eeuwige liefde en zegeningen,
**Ramona Lappin