dinsdag 24 mei 2022

De Arcturiaanse Groep: Jij bent Goddelijk Spiritueel Bewustzijn ~ Marilynn Raffaele


De Arcturiaanse Groep: Jij bent Goddelijk Spiritueel Bewustzijn
Marilynn Raffaele : 24 mei 2022


Beste lezers, omdat zovelen vragen beginnen te stellen en zelfs de hoop verliezen terwijl ze uitkijken op de wereld van vandaag, is deze boodschap bedoeld om meer begrip en aanmoediging te brengenmet betrekking tot het ascentieproces van de aarde. Veel hiervan heeft te maken met het feit dat zovelen blijven vasthouden aan driedimensionale concepten van hoe het ascentieproces eruit zou moeten zien en wanneer dat niet het geval is, beginnen ze te twijfelen en vragen te stellen.

Toen jullie jaren geleden voor het eerst hoorden over de ascentie van de aarde, gingen sommigen van jullie anticiperen dat het zich op een bepaalde manier zou ontvouwen, omdat er in die tijd veel kanalen en boeken waren die voorspellingen en informatie erover gaven en jullie gingen verwachten dat het zich zou ontvouwen als de voorspellingen zeiden dat het zou gebeuren. Voorspellingen kunnen en zijn vaak niet betrouwbaar, simpelweg omdat ze de energie vertegenwoordigen die aanwezig is in dat “nu”-moment en ook omdat voorspellingen door de bewustzijnsstaat van het kanaal stromen die al dan niet van een hoog niveau zijn.

Sommigen blijven wachten op de komst van welwillende ET's die volgens hen zullen landen, de planeet zullen schoonmaken en degenen zullen verwijderen die de wereld in gebrek en beperking houden door middel van manipulaties, leugens en creaties gebaseerd op dualiteit, scheiding en twee machten.

Anderen verwachten zelfs nu een enorme ervaring om alles te veranderen zonder dat ze iets anders hoeven te doen dan het te zien gebeuren. Een "gebeurtenis" van hoge resonerende energie zal op een bepaald moment plaatsvinden, maar kan alleen plaatsvinden wanneer de energie van de aarde door de aanwezigheid van een ontwaakte meerderheid is gestegen tot niveaus die het mogelijk maken om zich te manifesteren.

Het ascentieproces is goed op weg, maar omdat het zich niet ontvouwt zoals velen hadden verwacht, twijfelen ze en beginnen ze eraan te twijfelen dat het ascentieproces zelfs maar bestaat. Er lijkt niets te veranderen of beter te worden en de omstandigheden over de hele wereld lijken alleen maar slechter te worden.

Dierbaren, dit is jullie tijd om eraan te denken om niet te oordelen naar uiterlijkheden, omdat jullie die spiritueel ontwikkeld zijn naar de aarde kwamen, volledig bewust van en voorbereid op deze huidige tijd. Het is absoluut noodzakelijk om erop te blijven vertrouwen dat wat je in de uiterlijke scène ziet, noodzakelijk is voor de ontvouwing van het Goddelijke plan.
Degenen die observeren en beoordelen door driedimensionale filters kunnen dit niet begrijpen.

Het is belangrijk om te begrijpen dat de mensen op aarde, zowel in het verleden als in het heden, een driedimensionaal collectief bewustzijn hebben gecreëerd en blijven creëren dat eeuwenlang iedereen en alles in de wereld heeft beïnvloed. Naarmate steeds meer individuen ontwaken en overschakelen naar een hogere bewustzijnsstaat, creëren ze een nieuw en hoger collectief bewustzijn, een die zich zal manifesteren als een meer geëvolueerde wereld. Dit is hoe het ascensieproces werkt.

Er zijn meer hoog geëvolueerde wezens dan jullie je kunnen voorstellen op andere planeten en in de hogere dimensies die klaar staan ​​om te helpen bij het ascentieproces van de aarde. Omdat het het bewustzijn van de meerderheid is dat het collectief vormt, moeten de mensen van de aarde zelf degenen zijn die de ascentie van de aarde tot stand brengen door hun ontwaken naar een hogere bewustzijnsstaat. Dit is waarom jullie, die geëvolueerd zijn, in deze tijd op aarde waren en zijn.

Elk levend wezen is gevormd uit, is een uitdrukking van en belichaamt alle kwaliteiten van alomtegenwoordig Goddelijk Bewustzijn. Daarom, wat een persoon ook als waarheid in zijn bewustzijn aanhoudt (wat in werkelijkheid het ene geïndividualiseerde Godbewustzijn is), creëren ze automatisch omdat bewustzijn zoals geïnterpreteerd door de geest de substantie van vorm is. In werkelijkheid zijn er geen slachtoffers, alleen een onwetendheid van de waarheid. Het is alsof iemand een miljoen dollar op een rekening heeft staan ​​waar hij niets van af weet en dus elke dag in gebrek en beperking blijft leven.

Veel spiritueel ontwikkelde individuen (jij) wilden deel uitmaken van deze huidige tijd omdat je begreep dat de aanwezigheid van geëvolueerde staten van bewustzijn op aarde zou dienen om het collectief te verheffen dat niet in staat was boven zijn eigen dichtheid uit te stijgen. De spiritueel ontwikkelde mensen lijken gewone levens te leiden zoals iedereen, maar op schijnbaar eenvoudige en praktische manieren brengen ze Licht in alle beslissingen, begeleiding, problemen op het werk en thuis, met familie en vrienden, en in alle situaties die zich kunnen voordoen. Dit is echt Lichtwerk.

De toegenomen aanwezigheid van hoger resonerende bewustzijnsstaten nu op aarde is en zal blijven leiden tot de onthulling van vele lang verborgen en gevestigde duistere agenda's. Deze energieën moeten naar boven komen om erkend te worden voor wat ze vertegenwoordigen en niet langer geaccepteerd worden door de meerderheid. Wanneer ze niet langer worden ondersteund door geloof, zullen de energieën die ze hebben gevormd en in stand hebben gehouden niet langer bestaan.

De aanwezigheid van steeds meer licht in het collectieve bewustzijn werkt om lang verborgen zelfbedieningsactiviteiten en geheimen bloot te leggen. Veel van degenen op wie het Licht schijnt houden er niet van en reageren op manieren die in lijn zijn met hun bewustzijnsstaat. Dit kan geweld zijn, maar vaker door activiteiten die gebaseerd zijn op oude energie die spoedig niet meer zal werken zoals voorheen omdat de aanwezigheid van steeds meer Lichtenergie dient om ze op te lossen.

Het is erg belangrijk om te onthouden wie jij en alle anderen werkelijk zijn, ondanks alles wat er in de uiterlijke scene gaande is. Zelfs degenen die problemen veroorzaken voor anderen zijn uitingen van Goddelijk Bewustzijn. Twijfel er nooit aan dat de aarde een spiritueel universum is, bevolkt met zonen en dochters van God, want God alleen is dat en elke schijn van het tegendeel is een illusoire vorming van de geest die voortvloeit uit persoonlijke en collectieve bewustzijnsstaten, geconditioneerd met overtuigingen van dualiteit, scheiding en twee krachten.

Je kwam om Licht naar een planeet te brengen die niet in staat is zichzelf te verheffen uit dichte energieën die te lang hebben geduurd. Je was je er voor je komst van bewust dat je leven waarschijnlijk wat persoonlijke moeilijkheden met zich mee zou brengen, omdat je de resterende oude energieën voor jezelf en voor de wereld zou opruimen.

Houd in gedachten dat elke persoon van wie je je bewust wordt, zowel ver weg als dichtbij, iedereen die je persoonlijk kent of waarvan je je maar een klein beetje bewust bent, een deel van je bewustzijn wordt – net als wat je over hen gelooft.

Vrije wil geeft degenen die ervoor kiezen om gewelddadig te zijn en misdaden te plegen geen toestemming om te doen wat ze willen. Degenen die uitsluitend vanuit een driedimensionale bewustzijnsstaat leven, begrijpen, stemmen ermee in en leren alleen van dat wat hun bewustzijnsniveau weerspiegelt. Idealiter zouden driedimensionale consequenties moeten worden toegepast door degenen die de aangeboren goddelijkheid erkennen van degene die consequenties moet ervaren, wat op zijn beurt de energie van liefde naar hem zal brengen. Dit geldt in elke situatie waarin consequenties voor acties noodzakelijk zijn - thuis, op het werk, met familie en vrienden.

Alleen God maakt automatisch alles wat niet in overeenstemming is met Liefde en Licht illusoir. Zowel degenen die spiritueel wakker zijn als degenen die dat niet zijn, ervaren de aanwezigheid op aarde van zowel hoog resonerende als zware dichte energieën. Ondanks de schijn vormen zich nieuwe en betere ideeën voor elk aspect van het dagelijks leven in de hoofden van steeds meer individuen en zullen ze zich spoedig beginnen te manifesteren.

Een toenemende meerderheid erkent snel dat ze hebben geleefd en wetten en leiders hebben geaccepteerd die oude overtuigingen en oplossingen weerspiegelen die gebaseerd zijn op geweld, vooroordelen, haat, geweld en scheiding, en beginnen nu te voelen dat al het leven op de een of andere manier met elkaar verbonden is. De meesten zijn zich er nog niet bewust van waarom ze op deze nieuwe manieren denken en voelen, maar hun ontwakende gevoel van verbondenheid duidt op de geboorte van een nieuw en hoger collectief.

Jullie moeten ophouden jezelf te zien als menselijke wezens die zich moeten engageren en afstemmen op de problemen en oplossingen van de wereld. Je incarneerde om eruit te komen en afgescheiden te zijn, omdat je wist dat je een lijdende wereld niet kon helpen door je af te stemmen op datgene wat de problemen veroorzaakt.

Je bent geen mens, je bent een geïndividualiseerd goddelijk spiritueel bewustzijn dat ervoor koos om de laag resonerende energieën van een driedimensionale planeet binnen te gaan en tijdelijk een kostuum van materialiteit te dragen om Licht toe te voegen aan het collectief van de aarde en door zo verandering teweeg te brengen.

Je bent niet per ongeluk op aarde. Ken jezelf als Goddelijk Bewustzijn.​

Wij zijn de Arcturiaanse Groep.
**Kanaal: Marilynn Raffaele