maandag 23 mei 2022

De 9D Arcturiaanse Raad: Jouw Missie in deze Tijd ~ 23 mei 2022 ~ Daniel Scranton

De 9D Arcturiaanse Raad: Jouw Missie in deze Tijd

Gechanneld door: Daniel Scranton – 22 Mei 2022

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. Wij zijn verheugd om ons met jullie allen te verbinden.

Wij hebben altijd de manieren gewaardeerd die mensen hebben om hun meningsverschillen en geschillen op te lossen wanneer alle betrokken partijen besluiten om de hoge weg te nemen.

Wanneer jullie erkennen dat de enige manier om in vrede en harmonie te leven is door te praten over de problemen die jullie hebben, dan is dat het moment waarop echte vooruitgang wordt geboekt.

Jullie zijn allemaal aan vele tafels gaan zitten om over vrede te praten in jullie tijd daar op Aarde, en dat is werkelijk de reden waarom jullie het geweld, de onenigheid en de oorlogen in de eerste plaats creëren. Ze zijn uiteindelijk allemaal bedoeld om jullie dichter bij elkaar te brengen.

Wanneer jullie zien hoe jullie daden en woorden anderen beïnvloeden, dat is hoe jullie tot een plaats van mededogen komen.

Daarom hebben jullie op Aarde allemaal een systeem opgezet waarin jullie eerst het geweld ervaren, en dan het schuldgevoel, en dan het verlangen naar vrede.

Jullie verlangen allemaal naar vrede, maar sommigen van jullie hebben verschillende ideeën over hoe je die plaats van vrede bereikt.

Sommige mensen denken dat ze veel macht of geld nodig hebben om vrede in hun hart te hebben. Sommigen denken dat vrede in hun hart alleen te bereiken is door omringd te zijn door mensen die het met hen eens zijn, op hen lijken en zich als hen gedragen.

Wij weten dat jullie weten dat innerlijke vrede een uitdaging is.

Onvoorwaardelijke vrede die niet vereist dat iemand of iets verandert, is een hele opgave. Het is iets dat de spirituele meester hoopt te bereiken in een mensenleven.

We willen dat jullie allemaal weten dat dit op dit moment jullie missie is. Het is jullie missie om vrede te zijn, om vrede uit te stralen, om vrede in je hart te dragen, om zo het hele collectief van dienst te zijn, jezelf en degenen die op dit moment een gebrek aan vrede ervaren.

Jullie kunnen het voorbeeld zijn en de vibratie vasthouden, en jullie kunnen die vrede uitzenden naar iedereen en naar elke plaats die dat nu nodig heeft.

Jullie kunnen ook in jezelf kijken waar je innerlijke conflicten hebt, en je kunt proberen dat innerlijke conflict op te lossen door simpelweg de strijd los te laten.

Laat de strijd los en word één verenigd geheel dat niet gefragmenteerd is, dat bereid is om jezelf te erkennen als een wezen van pure liefde en licht, als alles wat is.

Wij doen een beroep op jullie om samen te werken met alle hogere dimensionale wezens die de ruimte voor de hele mensheid in stand houden, en wij willen er alleen maar aan toevoegen dat zij dat altijd doen.

Maar wanneer je naar de hogere rijken kijkt voor hulp in deze tijden van grote nood, zul je merken dat het er altijd is.

Het is er altijd omdat hogere dimensionale wezens altijd op zoek zijn om te helpen. Wij zijn er nu voor jullie en altijd om jullie te helpen die vrede in jullie harten te vinden en vast te houden.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad, en we hebben genoten van onze verbinding met jullie.”

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org