donderdag 3 december 2020

Be The Light. / door PASCAL VAN LOMMELEN

Be The Light.


door PASCAL VAN LOMMELEN

Doel: Om manipulatie, angst terreur, kwaadwilligheid, onderdrukking, vernielzucht,….. te stoppen.

Deze methode is vooral bedoeld als Healing, Liefde te zenden, zuivere Straal van Gods Liefde naar hen toe te zenden. Waardoor de manipulators, agressors, en kwaadwilligen ( gewetenloze) een kans krijgen om deze Liefdes energie te aanvaarden.

Dan worden zij opnieuw lichtbroeders en stoppen met het onderdrukken van zijn broeders of zusters. Maar als ze die energie weerstaan met manipulatie, angst terreur…… Maken zij door eigen schuld van de straal een vlam die hen zal verteren. Geweten en Karma

 Wij bieden liefde aan maar het ligt niet in onze macht hen te dwingen die liefde aan te nemen.

Blijf vooral Nederig en Oordeel niet.

Geen enkel mens heeft het recht een aanslag op zijn Broeder/Zuster te plegen zonder het zelfde lot of consequentie te ondergaan.

Het gaat vooral om de Godmens te redden. Iedereen is gelijke, maar sommige hebben hun gevoel en hun Geweten weten uit te schakelen en willen daardoor hun Broeders en Zusters schaden. Het is tijd om zelf je Godskracht te activeren en een halt toe te roepen aan deze praktijken tegen de Godsmens.

Oefening:

Negatieve energie om buigen naar Gods Liefde.

Ga rustig Ademen en bij elke inademing en uitademing ga je een chakra activeren. Gebruik jouw gedachtekracht

Laat bij elke in- en uitademing het bijhorende Licht uit elke chakra stromen. Begin bij de Stuit Chakra. En eindig bij de Kruin Chakra.


1.     Stuit Chakra Rood

2.     Sacraal Chakra Oranje

3.     Zonnevlecht Chakra Geel

4.     Hart Chakra Groen

5.     Keel Chakra Blauw

6.     Derde oog Chakra Indigo

7.     Kruin Chakra Violet

 

Daarna bekrachtig je deze energieën door hen te bundelen tot wit Licht. (Doe dit via gedachten) Spreek dan of wel luid op of in je gedachten (wat je voorkeur uitdraagt) het volgende:

In de naam van de Liefde en de Christus, IK BEN, het Hoogste Licht Liefde van Gods Kracht, en ik zend je deze Gods Liefde opdat jij jouw eigen Gods Kracht, IK BEN mag ervaren en dan is het kwaad weggevaagd en vergeten en vergeven.

Zend deze energie dan naar allen die de mensheid kwaad willen berokken. Hun kwaadwillige energie zal dan gereflecteerd worden en 10000 keer versterkt worden met Gods Kracht en terug naar hen gezonden met deze hoog vibrerende Gods Liefde. Laat ons hopen dat zij dit door hen heen laten stromen en deze healing mogen ervaren.

PASCAL VAN LOMMELEN