maandag 28 december 2020

De 9D Arcturiaanse Raad ∞ "Degenen die nu snelle, gemakkelijke oplossingen aanbieden" Gechanneld door Daniel Scranton - 27 December 2020

 De 9D Arcturiaanse Raad ∞
"Degenen die nu snelle, gemakkelijke oplossingen aanbieden"

Gechanneld door Daniel Scranton - 27 December 2020

"Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. We zijn blij ons met jullie allen te kunnen verbinden. 

We zijn zo ruimdenkend dat we alle mogelijkheden zullen beschouwen, vooral met betrekking tot de mensheid en jullie spirituele evolutie. We willen alleen het beste voor jullie, en alles wat jullie mogelijk nog dichter bij het kennen van jezelf en ieder ander als Bron Energie Wezen kan brengen, zullen we overwegen.

We weten dat jullie moe zijn op dit moment, en als je moe bent, heb je de neiging om ergens of bij iemand buiten je verlichting te zoeken. Jullie vragen of zoeken om hulp, in plaats van te beseffen dat vermoeidheid tijdelijk is. Je zult voorbij deze tijd komen waarin je er zo genoeg van hebt hoe de dingen op aarde zijn. Dat moet je onthouden. Vertrouw erop dat de dingen beter zullen worden en weet dat er hulp komt van wezens en collectieven zoals wij. Er komt hulp van degenen die alle mogelijkheden overwegen en naar elke mogelijke tijdlijn voor de mensheid kijken.

Als iemand je vertelt dat ze weten hoe alles in elkaar zit, dat ze alle antwoorden hebben en dat je ze alleen maar hoeft te volgen, dan val je daar eerder voor als je moe bent en er genoeg van hebt. Maar we hebben ontdekt dat het beste wat je kunt doen als je moe bent, slapen, rusten of mediteren is. Ga alsjeblieft niet op zoek naar de gemakkelijke, snelle oplossing die tien stappen overslaat, want er zal altijd iemand zijn die je zo’n soort oplossing voorstelt, ongeacht waar je moe van bent of genoeg van hebt.

Je moet erkennen dat je helpers hebt die onzichtbaar zijn en die je vaak niet kunt horen of voelen. En je moet ook onthouden dat je beter toegang tot ons hebt als je slaapt, rust of mediteert. Dan kunnen we echt contact met je maken en dan kunnen de oplossingen die we hebben gevonden, in en naar je bewustzijn en je energievelden stromen. Je hebt zoveel tot je beschikking als je naar binnen gaat en zoekt naar wat oneindig en eeuwig is in je, maar we begrijpen ook waarom de snelle, gemakkelijke oplossing zo aantrekkelijk en verleidelijk is.

En misschien ben je die paden eerder ingeslagen en heb je het op de harde manier geleerd. Nu word je de meester waarvoor je geboren bent, en kun je anderen leren over de dwaasheid van de snelle, gemakkelijke en vaak briljante oplossing die iemand je presenteert. De enige manier waarvan we weten dat het werkt, is naar binnen gaan en het werk aan jezelf doen dat je moet doen, en we spreken hier uit ervaring in de negende dimensie waar we ons al onze vorige levens herinneren. En vergeet niet dat we jullie allemaal observeren.

Wat we hier dus proberen te zeggen, is dat je je eigen beste genezer, leraar en goeroe bent, en dat je erkent dat je vaak alle hulp laat binnenkomen van de hogere rijken en wezens, zoals wij en zovele anderen van het licht, die jou echt willen helpen en die alleen licht te geven hebben.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad en we hebben genoten van het contact met jullie. "

Vertaling: Marieke