woensdag 30 december 2020

Kosmische energie update 5D portaal Woensdag 30 December 2020 en Volle Maan in Kreeft! ~ Marjolein Ingrid Soulpursang


Kosmische energie update 5D portaal
Woensdag 30 December 2020 en Volle Maan in Kreeft!

WOWWW OPNIEUW EEN GIGA KOSMISCHE DUW!! Met een getal van > 135 NULLEN !!!!!!! Hele sterke voelbare krachtgolven; ze persen en duwen alle onbruikbare afvalstoffen samen [darmpers].

MENSEN WORDT WAKKER ER STAAT IETS GIGANTISCH TE GEBEUREN!!!!

Zonnestormen rond de 500 km/sec ! Veroorzaken een onrustig aard magnetisch veld.
Koude windvlagen kun je dan ervaren als een werveling rondom je lichaam en rondom je benen en nek/schouders en diepvrieskou met rillen, trillen, shaken en beven.

Lostrillen en vibreren uit de cellen o.i.v instroom van het fotonen licht.
Dit geeft evenredig een sterke uitstroom van 3D levens, gewoonten= oude zelven die je nu om de oren vliegen= triggerpoints.

De uitstroom van 3D geheugens uit je cellen komen in je extra cellulair weefselvocht=lymfe . De lymfe maakt de toxinen vervolgens onschadelijk= pijnlijke lymfklieren met name in de liezen, knieholten, oksels, hals. Zo activeren we ons immuunsysteem!!!

SR pieken tot 33 Hz= diepe zuivering en transformatie van de aardse lagere lagen tussen chakra 1-3. We gaan diep heel diep de materie in. het stoffelijke; ons fysiek lichaam. Alles wat ons niet langer dient wordt aan ons gepresenteerd om los te mogen laten uit ons systeem= letterlijk ontlasten= ontlasting.

Oh wat is deze drukkende duw weer voelbaar [middenrug en borstbeen] , alsof er allemaal prikkels toegediend worden oftewel impulsen en stroomstootjes. Mijn hele lichaam shaket en trilt en beeft en rilt. Mijn hart gaat tekeer in mijn keel waar mijn schildklier de hoeveelheid electro-magnetische impulsen amper aankan, hij regelt onze basale stofwisseling en die maakt nu overuren. Alles wordt omgezet in onze cellen en er kan veel emoties in ons loskomen deze dagen! Ik wordt me enorm bewust van mezelf en hoe NAIEF ik was.
Al die ionen uit de atmosfeer beuken op ons oh zo gevoelig hoofd en beinvloedt onze hersengolffrequenties, Geeft een gevoel van moeten multitasken alsof we alle binnenkomende prikkels moeten bijhouden en controleren wat er gebeurt. Geeft je het gevoel heel snel nu afgeleid te worden vooral als het gaat om angst-impulsen; wat gebeurt er daar en daar en wat moet ik doen?

Omdat de vele impulsen via de huid, en dus ook hoofdhuid, binnenkomen en die staan in verbinding met de snelle doen- denken hersengolffrequentie die nu overbelast raakt en we voelen daaronder op een langzamere golffrequentie de angst en paniek van ons ego want denken=voelen= gedachtenvorm=duistere gestagneerde lymfe.

En ons 3D denken was gebaseerd op angst om weer ECHT te gaan voelen en dat moesten we juist onder controle hebben om te overleven in 3D.

Logisch dat we de vele impulsen vanuit het oude afbrekende en afbrokkelende 3D nu onder ogen komen en we lichte tot zware paniekgedachten kunnen ervaren.

MAAR DE LAAG DAARONDER IS HET HELDERE ZUIVERE BRONWATER VAN ZUIVER ETHERISCH BLAUW LICHT DAT NU DOOR AL ONZE CELLEN SPOELT EN DUS ONZE OPGESLAGEN 3D-HERINNERINGEN ERUIT SPOELT WAT NU AAN DE RAND VAN ONS BEWUSTZIJN KOMT BIJ JE SLAPEN=JE MENTALE ZIJKWABBEN DIE JE IN DE 3D GREEP HIELDEN VAN VELE LEVENS EN GENERATIES.

JE SLAPEN WORDEN LETTERLIJK WAKKER GESCHUD OM NIET LANGER DOOF DOOR HET LEVEN TE GAAN, DOOF ZIJN WE GEWORDEN DOOR DE STEM VAN ONZE EGO EN DAARDOOR DOOF VOOR DE STEM VAN ONZE ZACHTE FLUISTERENDE STEM VAN ONZE ZIEL DIE GING SLAPEN!

WE WORDEN WAKKER GESCHUD EN GETRILD OM DE ROEP VAN ONZE ZIEL WEER TE MOGEN HOREN DIE ALLEEN IN LICHT EN LIEFDE LEVEN KAN! JE ZIEL IS JE GIDS, IS JE INTUITIE, JE GEVOEL EN INNERLIJK WETEN.

DIE WE LANG GELEDEN KWIJTRAAKTEN TOEN ONS HOOFD HET VOOR HET ZEGGEN KREEG EN WE GEHOORZAAMDEN. DAT VERLOREN STUK ZOEK JE AL ZOLANG BUITEN JEZELF, MAAR HET IS JE INNERLIJKE MAN EN VROUW! WE WORDEN WAKKER EN LOPEN VOOROP!!!!!!!

Symptomen; de overbekende ascensie symptomen met vooral veel diepvrieskou, koude windvlagen rond nek, schouders en benen,

Marjolein Ingrid Soulpursang