vrijdag 25 december 2020

De 9D Arcturian Council ∞ "Wat Degenen die Echt Wakker zijn te Bieden Hebben" / gechanneld door Daniel Scranton - 23 December 2020

De 9D Arcturian Council ∞
"Wat Degenen die Echt Wakker zijn te Bieden Hebben"
gechanneld door Daniel Scranton - 23 December 2020 

"Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. We zijn blij ons met jullie allen te kunnen verbinden.

We zoeken in onszelf om meer dat gevoel van eenheid te vinden dat voor ons beschikbaar is, en de reden dat het voor ons beschikbaar is, is omdat het aspect van ons, dat jij bent, in de loop van dit jaar meer toegang heeft gekregen tot het bewustzijn van eenheid en verbondenheid. We weten dat eenheidsbewustzijn niet de krantenkoppen haalt. Het is geen erg opwindend verhaal om verslag te doen van een persoon die ergens op de wereld alleen in het donker zit en die staat van eenheid heeft bereikt. Want dat is waar het bij eenheidsbewustzijn allemaal om draait.

En als iemand deze ervaring heeft, moet je hem op zijn woord geloven. Wanneer iemand deze staat van zijn voortdurend ervaart, en dat bewustzijn begint vast te houden en die energie uitstraalt, dan pas gaat deze persoon aandacht van anderen krijgen. Anderen kunnen in hun energieveld voelen dat ze dit eenheidsbewustzijn vele malen hebben bereikt, en misschien zijn ze zelfs op dat moment met hun ogen open in die staat van zijn.

Die vrede, die helderheid, dat gevoel van onvoorwaardelijke liefde voor iedereen gaat een menigte aantrekken, maar die menigte zal uniek zijn omdat ze het zullen kunnen voelen. Als je het geluk hebt een van degenen te zijn die in de afgelopen maanden eenheidsbewustzijn heeft kunnen bereiken, dan kun je verwachten dat je aan populariteit wint. Ook al zijn er geen reclameborden voor en is er geen enkele vorm van reclame die het promoot, eenheidsbewustzijn is iets waar mensen naar verlangen. De meeste mensen weten gewoon niet dat ze daarnaar verlangen.

Als je nadenkt over het vergaren van dingen en wat dat werkelijk is, kun je zien dat mensen echt proberen één te worden met alles. Ze weten gewoon niet dat ze dat doen. Ze weten niet dat ze proberen meer eenheid te voelen door meer Instagram-volgers te verzamelen, maar als je erover nadenkt, is dit wel wat jullie allemaal willen. De meeste mensen doen het gewoon op de verkeerde manier of ze nemen de lange weg. Sommige mensen die alles hebben wat ze ooit zouden willen, heel veel roem en rijkdom, komen dan pas tot het besef dat er leegte is in al die dingen en eenzaamheid in al die roem.

Als je op jonge leeftijd was geleerd dat eenheidsbewustzijn niet alleen mogelijk, maar ook wenselijk was, denk dan eens aan de wereld waarin je vandaag zou leven. De wereld heeft dus meer voorbeelden nodig van meesters die dat bewustzijn nu uitstralen, en dat is wat degenen onder jullie die echt wakker zijn te bieden hebben. Vind het in jezelf, straal het uit, zend het uit en leg dan aan anderen uit hoe je het hebt gedaan en zie hoe de wereld om je heen transformeert.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad en we hebben genoten van het contact met jullie.

Vertaling: Marieke