donderdag 24 december 2020

De 9D Arcturiaanse Raad ∞ "Jullie Beloningen voor het Overleven van het Jaar 2020" Gechanneld door Daniel Scranton - 23 December 2020

De 9D Arcturiaanse Raad ∞ 
"Jullie Beloningen voor het Overleven van het Jaar 2020"

 Gechanneld door Daniel Scranton - 23 December 2020

"Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. We zijn blij ons met jullie allen te kunnen verbinden.

We zijn op dit moment zo onder de indruk van jullie allen, vanwege hoe we jullie hebben zien groeien in de loop van het jaar 2020. Je hebt echt heel weinig andere keus gehad dan te groeien vanwege de intensiteit van de tijd waarin je leeft en vanwege je verlangen om op het spoor van ascensie te blijven dat gevuld zou zijn met vreugdevolle ervaringen en minder trauma en drama waarvan velen denken dat het onderdeel moet zijn van een ascensie.

Jullie hebben besloten dat het mogelijk moet zijn om het langzame, gestage pad te bewandelen en toch te kunnen genieten tijdens een pandemie. Jullie hebben je aangepast aan je omgeving, wat nodig is om te overleven en om de veranderingen bij te houden die overal in en om je heen plaatsvinden. Iedereen heeft een keuze, en je kunt ervoor kiezen om je te verzetten tegen verandering of om het te omarmen. Wanneer je de verandering omarmt die buiten je plaatsvindt, omarm je daarmee ook veranderingen die binnen in je plaatsvinden. Je laat ze gebeuren. Je zegt daarmee tegen het universum dat je van verandering houdt en dat je het leuk vindt om vooruit te gaan.

Nu komt de beloning voor alles wat je dit kalenderjaar op aarde hebt moeten doorstaan. De downloads die je de komende tien dagen zult ontvangen, zullen gevuld zijn met ideeën, concepten, nieuwe gedachten, waardoor je je meer dan hoopvol zult voelen over 2021. Je zult het gevoel hebben dat je alles hebt wat je nodig hebt om veel meer te doen dan alleen maar te overleven. Je bent klaar om te gedijen vanwege al het werk dat je voor en aan jezelf hebt gedaan.

Jullie kwamen allemaal in dit leven wetende dat je veel werk te doen zou hebben, en toch kwamen jullie gretig binnen. Jullie wisten dat je het jezelf niet gemakkelijk zou maken, maar je wilde echt nog een keer op aarde zijn. Jullie wisten dat je het vermogen hebt om de mensheid naar de vijfde dimensie te brengen en om in dit proces de mensheid te verenigen. Als je tussen levens in zit, weet je wie je werkelijk bent. Je weet dat het Bron Energie-aspect van wie je bent, dat licht altijd helder van binnenuit zal laten schijnen en dat je veel kansen zult hebben om het naar buiten te laten komen.

Dit is een van die momenten in dit leven waarin je de kans kunt grijpen om vooruit te springen naar 2021 met een zak vol downloads die jou en iedereen om je heen zal verrassen en verbazen. Je hoeft niets te doen, behalve te verwachten dat er hulp komt en dat die komt terwijl je slaapt, terwijl je je ontspant en terwijl je mediteert.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad en we hebben genoten van het contact met jullie. "

Vertaling: Marieke