zondag 27 december 2020

De 9D Arcturiaanse Raad ∞ "Dit is wat de wereld nodig heeft" / Gechanneld door Daniel Scranton - 25 December 2020

De 9D Arcturiaanse Raad ∞
"Dit is wat de wereld nodig heeft"

Gechanneld door Daniel Scranton - 25 December 2020

"Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. We zijn blij ons met jullie allen te kunnen verbinden. 

Jullie worstelen al geruime tijd in relatie tot elkaar. We hebben gezien hoe dit zich in jullie samenleving heeft uitgespeeld tot het punt waarop mensen zich meer identificeren met iets dat tijdelijk is, in plaats van zich te identificeren met de waarheid van wie ze zijn als oneindige, eeuwige wezens van liefde en licht. Nu is het gemakkelijk om te zien waarom een ​​persoon zichzelf op een zeer beperkende manier identificeert. Die persoon is namelijk geboren in een samenleving die mensen in nette, kleine, opgeruimde dozen wil stoppen. Dit is de mentale benadering om met elkaar om te gaan.

Je geest wil dus graag kunnen voorspellen wat je gaat krijgen, zodat je je als ego-wezen veiliger kunt voelen. Daarom zijn deze dozen zo comfortabel. Want als je naar een persoon kijkt en verwachtingen hebt op basis van ras, geslacht, seksualiteit, nationaliteit, politieke overtuiging en een van de andere tijdelijke manieren waarop je jezelf kent, dan kan het ego zich zekerder voelen, omdat de geest conclusies over het individu heeft getrokken, die gebaseerd zijn op deze oppervlakkige aspecten van het zelf.

Wat er achter dit alles schuilgaat is angst, en totdat mensen erkennen dat er een zeer negatieve emotie is die moet worden aangepakt, besproken, gevoeld, uitgedrukt en verwerkt, komen jullie niet erg ver. Jullie gaan niet de gewenste vooruitgang boeken in het omgaan met elkaar door alleen met je vinger te wijzen of iemand aan te spreken op zijn gedrag. In plaats daarvan moeten jullie als samenleving zoeken naar wat er onder dat gedrag of die haatdragende woorden schuilgaat. Je moet begrijpen dat mensen van een kwetsbare plek komen als ze hun borst opzetten, gebaren maken en dingen zingen. Ze willen niet dat je weet hoe bang ze zijn.

En natuurlijk, door een hele groep mensen te belasteren, door een gemeenschappelijke vijand te creëren, is er veel te winnen door degenen die aan de macht zijn of macht zoeken. Het beste wat je ooit voor de rest van de mensheid zou kunnen doen om je naar het volgende niveau van bewustzijnsevolutie te brengen, is praten over je gevoelens. Wees eerlijk. Vertel de persoon die naast of tegenover je zit wat je voelt. Als je ervoor uitkomt en je bent bereid erover te praten en te kijken waar het vandaan komt, dan kun je je verenigen, wetende dat alle mensen voelende wezens zijn. Dat is wat je mens maakt, en je kunt je daarmee verbinden, wetende dat jullie allemaal dezelfde emoties voelen.

Dit is wat de barrières zal doorbreken, de muren die in die dozen zijn geplaatst om mensen gescheiden te houden. Wat de wereld het meest nodig heeft, zijn de gevoelige mensen in de bevolking die bereid zijn die gevoeligheid te uiten, kwetsbaar te zijn en te delen wat je op dit moment voelt.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad en we hebben genoten van het contact met jullie. "

Vertaling: Marieke