zaterdag 26 december 2020

Kosmos energie update 26 December 2020 ~ Marjolein Ingrid Soulpursang


Kosmos energie update 26 December 2020

EEN EXTREME TSUNAMI STIJGING DIE 50.000 x STERKER en KRACHTIGER IS DAN GISTEREN!
Zonnestormen zijn matig rond de 450 km/sec. Ze swipen ons energiesysteem flink schoon! Ze geven onrust in ons zenuwstelsel en daardoor snel overprikkeld zijn.

SR pieken tot 28 Hz; boven en onderbuik gebied gebaseerd op ons lagere emotionele en mentale denkpatronen. Geeft grote darmreiniging door letterlijk het loslaten van shit . De scherpe hoek van de dikke darm [sigmoïd = gelegen in je linker bovenbuik,] maakt een scherpe hoek achterlangs naar het rectum. Letterlijk om de hoek gaan. Hier zit heel veel spanning/stress opgeslagen. Deze komt nu vrij o.i.v de krachtige instromende lichtgolven. Een grote darm-lymfe detox van 3D toxinen. Geeft ook gewrichtspijnen mn van de rechter knie= doorstroming van de kosmische energieën vanuit de aarde.

De afgelopen dagen brachten vele oude energieën omhoog en plopten in ons bewustzijn en triggerden vele pijnpunten. De voortdurende donkere -en zwaar bewolkte dagen deden daar nog eens een flinke schep bovenop en dat was goed voelbaar.

Alsof we maar niet om de hoek kwamen [ dikke darm= de donkere tunnel] en het donker bleef vol oude emoties.

Chakra 1 stroomt vol met zuiver licht en is verbonden met de mannelijke energie en mentaal-fysiek van aard. Het is verbonden met onze linkerhersenhelft wat lineair is en verantwoordelijk voor het denken, is verbonden aan onze botten en spieren=lijnen dus oftewel lineair.

We gaan nu van denken naar voelen/hart/intuitie = chakra 2 en is vrouwelijk, het behelst alle lichaamsvloeistoffen.

Logisch dat we bandenpijn, spier-gewrichtspijnen en botpijnen ervaren; we ontgroeien onze denken-doen en stijgen er bovenuit.

Chakra 2 wordt flink gezuiverd van alle oude emoties en pijn die vanuit het denken zijn ontstaan. Vanuit macht en onmacht, ouderlijk gezag, schuldgevoelens en schaamte.

We ontmoeten letterlijk onze andere helft weer die we lang geleden kwijtraakten omdat we moe en uitgeput raakten van het denken-doen. Nu mag onze andere helft transformeren en dienen als een kracht en steun in de rug om ons hart te volgen en onze dromen waar te mogen maken. Dit geeft ook de drukkende pijn in het midden van je rug!

Symptomen; diepvrieskou, koude wind rondom je benen en hoofd voelen waaien, bevroren vingers en tenen, druk op het hele skelet, druk op en tussen de schouders, druk op voorhoofd, achterhoofd en nekklachten= vrijgekomen opgehoopte en vervuilde lymfe gebaseerd op oude zelven uit 3D, druk op kaken en kiezen, stress, paniekerig, onrustig en opgejaagd= oude ego zelven, gewrichtsklachten, snel overprikkeld zijn, dizzy, overbelast orgaansysteem, misselijk, opgeblazen middenrif= Michelin mannetje, wazig zien, benauwdheid o.i.v vollopen van het middenrifgebied= detox, flinke diarree tgv detox darmen, hartritmestoornissen, overslaan van het hart, druk en pijn op de lymfeklieren= detox, grieperig, moe, rillen, trillen , shaken en beven= lostrillen oude troep, veel snot en slijmproductie, veel intoleranties voor voeding en media etc.

Marjolein Ingrid Soulpursang