maandag 28 december 2020

De 9D Arcturiaanse Raad ∞ "Kan Iemand de Wetten van Het Universum Overtreden?" / Gechanneld door Daniel Scranton - 26 December 2020

De 9D Arcturiaanse Raad ∞
  "Kan Iemand de Wetten van Het Universum Overtreden?"

Gechanneld door Daniel Scranton - 26 December 2020


"Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. We zijn blij ons met jullie allen te kunnen verbinden.

We luisteren te allen tijde naar jullie verzoeken, ongeacht wie je bent. We luisteren naar mensen die nooit zouden geloven dat we echt bestaan, want dat maakt ons niet uit. We luisteren, voelen jullie vibraties en werken met jullie hogere zelf en spirituele gidsen, samen met vele andere wezens en collectieven, omdat we voelen dat de rest van de reis naar de vijfde dimensie gemakkelijk en vreugdevol voor jullie zou moeten zijn.

We kunnen echter niet tussen jou en je vibratie in gaan staan en de wetten van het Universum overtreden om je te geven wat je wilt en waar je om vraagt, maar we kunnen klaar staan ​​om te leveren wanneer je vibreert in harmonie met dat wat je verlangt. Het is heel gemakkelijk om verstrikt te raken in wat er op dit moment buiten je op aarde gebeurt, omdat zoveel mensen je vertellen wat er allemaal aan de hand is en je dan vragen om te geloven dat al je gebeden zullen worden beantwoord. Maar de overgrote meerderheid van die individuen leren je niet hoe je jouw realiteit kunt creëren en zetten je niet op enigerlei wijze in je kracht.

In plaats daarvan willen ze dat je denkt dat de zon of een politicus alle kracht en macht heeft om alles daar op aarde te veranderen. Veel mensen zullen je vertellen dat er een wet zal worden aangenomen of dat er een programma zal worden gestart om iedereen te redden van zijn eigen leven en creaties. En dus word je er keer op keer toe gebracht om te geloven in iets buiten jezelf, en keer op keer word je teleurgesteld door datgene waarvan je overtuigd was dat je erin zou moeten geloven.

We willen niet dat jullie in ons geloven; we willen dat je in jezelf gelooft. We willen dat je weet hoe je toegang kunt krijgen tot je kracht, tot je creativiteit en vooral tot de liefde die je werkelijk bent. Als je onvoorwaardelijke liefde bent, dan kan niets dat daarbuiten gebeurt je van de wijs brengen, en dat is wat we voor je willen. We willen dat jullie jezelf kennen als spirituele meesters, in plaats van mensen die in het juiste verhaal geloven, zodat je je hele inzet gaat wagen op de uitkomst die je wordt beloofd.

Zoek wat er in je zit, en dan kunnen wezens en collectieven zoals wij matchen wat je hebt gevonden. Maar nogmaals, we kunnen de wet niet overtreden, en niemand anders kan dat, ongeacht hoeveel beloftes ze je doen. Als je je ergens op concentreert, op iemand, een dierenvriend, een boom of een bloem waardoor je toegang krijgt tot het gevoel van liefde in jezelf, dan pas kun je echt gaan weten wat ware kracht is. Ware kracht is afstemming op de Bron, maar jij bent de Bron. Daarom is ware kracht jij verbonden met jezelf. Het is zo simpel. We zouden het ingewikkelder voor je kunnen maken, maar er zijn momenteel genoeg mensen die dat doen, en we herinneren jullie liever aan de kracht die te allen tijde in ieder van jullie aanwezig is.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad en we hebben genoten van het contact met jullie. "

Vertaling: Marieke